Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 11:25:54
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Lampove excellent vs. hybrid Vox Ad15vt  (Prečítané 14137 krát)
0 užívateľov a 19 Hostí prehliada túto tému.
Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290

on a journey to become a musician...

« Odpoveď #30 kedy: 07. Január , 2008, 15:01:39 »

OK takto diky za vsetky rady niektore mi dost pomohli, ide o toto: Ja doma uz kombo mam. Je to tranzistor peavey rage 158 a k nemu mam multiefekt zoom g2 a distortion marshall jackhammer.Ide o to ze som kupil novu gitaru americkeho stratocastera a to kombo je uz o dost pozadu, a ked som zapojil tu fenderu do lampoveho marshalla tak mala krasny zvuk, nehovorim, ze teraz nema, ale tak je to rozdiel je ocividny. Pri kupe gitary som s tym ale aj pocital len teraz ide o to mam sice peniaze cca 7000 a ten zoom planujem predat kedze uz svoj ucel asi splnil, preto planujem ten vox ad, a teraz tu vyvstala ta moznost ze zapojenie do kompu, pravda ze som chvilu uvazoval nad tym pre ampom od gerhata do kompu ale potom by mi asi bol ten jackhammer na nic ze?
a okrem toho snazim sa hrat prakticky stale tym myslim tak 5-6 hodin denne a komp je rodinny takze by som nemohol hrat stale cez to,preto to kombo by som preferoval...
Zaznamenané

Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain
And you are young and life is long and there is time to kill today
And then one day you find ten years have got behind you
No one told you when to run, you missed the starting gun.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #31 kedy: 07. Január , 2008, 15:06:01 »

nemyslim, ze vox ad je ovela stastnejsie riesenie ako peavey rage+zoom G-cko + jackhammer...ale budis...
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #32 kedy: 07. Január , 2008, 15:06:39 »

Hral som na Vox AD30 asi pre polrokom, na Peavey Rage 158 asi pre 4 rokmi a neviem ci to je len tou casovou priepastou, ale ten Rage 158 sa mi paci viac. Samozrejme, ze to je mensie kombo, ale na doma podla mna super, aj som ho skoro kupil nedavno.
Zaznamenané

marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #33 kedy: 07. Január , 2008, 15:12:22 »

ja mam Fender Champ 600 reissue a nic lepsie na hranie doma (resp. na zury s akustickymi nastrojmi  Beeee) si neviem predstavit. hovorim o cistom zvuku, na skreslenie samozrejme potrebuje dokrmit.
toto môžem potvrdiť, pekná hračka a žúr s akustickými nástrojmi je pohoda, sám som sa takého zúčastnil :)
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #34 kedy: 07. Január , 2008, 17:34:43 »

Popiskujem si chod si do obchodu vyskusat fender blues junior (mas americky strato - to je kombo stvorene pre americke fendre). daj tomu sancu. naviac, na harmony central je mrte recenzentov co ho zapojili do 4x12 boxov a pisu ze je tak hlasny jak svina, aj pri skuskach s kapelou. nemam dovod im to neverit. elektronky sa az tak neopotrebovavaju, kedze ich nepecie ani zdaleka tak jak laney alebo marshall, cize aj vydrzi. idealne je ho vyhulit a ovladat drive volume na gitare. maly lacny prenosny sexy.. a ked na to pride mozes kupit druheho, a tam zacne sranda :) ja sa osobne urcite na to chystam.

tie voxy neries...
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #35 kedy: 07. Január , 2008, 18:12:39 »

sup aj nejake linky  papucovych rockerov :

nemyslim si ze by sa nedalo na nom dobre doma nahravat..

este jedna, co hra udajne so squierom:
ten clean a jemny drive sa proste neda zrovnavat so SW
« Posledná zmena: 07. Január , 2008, 18:20:56 od palii » Zaznamenané
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #36 kedy: 07. Január , 2008, 19:09:23 »

no a? kto chce, tak sa nauci. google a podobne zalezitosti uz vedia celkom ucinne pomoct
to sa natrapi aj s dajakym lacnym multakom alebo kombickom :)

podla mna ta varianta, co spominal rastis, nie je zla a v dnesnej dobe si myslim, ze ovela vyhodnejsia, variabilnejsia ako dake male prditko

ak mas cas pri kompe a neotravuje ta cely cas rodina,ze si chcu pozret maily..a pod picoviny... Bleee to som chcel tym povedat! Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #37 kedy: 07. Január , 2008, 21:17:40 »

dnes som narychlo nahral takuto prkotinu cez amplitube. Obavam sa ze vela ucastnikov fora nerozoznava lampu a dobry trandak - nastastie doba zlych tranzistorov je nenavratne prec - preto ak niekto chce fakt zbytocne vyhodit supy na cviciace kombo, nech hra cez amplitube. Nie je to az take zle. Na zdravie!
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #38 kedy: 07. Január , 2008, 21:32:09 »

dnes som narychlo nahral takuto prkotinu cez amplitube. Obavam sa ze vela ucastnikov fora nerozoznava lampu a dobry trandak - nastastie doba zlych tranzistorov je nenavratne prec - preto ak niekto chce fakt zbytocne vyhodit supy na cviciace kombo, nech hra cez amplitube. Nie je to az take zle. Na zdravie!

aku kameru mas 640*480 ? a aky format podporuje skype ? je tam pocut aj cinkot strun naprazdno rusi to.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #39 kedy: 07. Január , 2008, 21:52:53 »

aku kameru mas 640*480 ? a aky format podporuje skype ? je tam pocut aj cinkot strun naprazdno rusi to.

no vsak - je to nahravane tak potichucku, ze tam ma struny. to pri tych Junioroch nebolo pocut ani prd, len gitaru, cize tie kombicka mali asi dost vytocene. ako nehralo to zle, to nikto netvrdi. ale ak je to lampac a ma par wattov, neznamena, ze je to idealny tichy domaci nahravac, casto naopak...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #40 kedy: 07. Január , 2008, 21:53:47 »

dnes som narychlo nahral takuto prkotinu cez amplitube....

vitaj medzi obavckabov  ha ha ha
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #41 kedy: 07. Január , 2008, 22:29:13 »

nahraval som to cez nokiu 6120 classic, to je domaca hlasitost + mlatim dost do strun.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #42 kedy: 07. Január , 2008, 22:41:49 »

nahraval som to cez nokiu 6120 classic, to je domaca hlasitost + mlatim dost do strun.

na nokiu vyborny obraz  Som metlak
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #43 kedy: 07. Január , 2008, 22:52:42 »

to ano, aj zvuk nahrava slusne. Skusim nahrat plexinu v skusobni Na zdravie!
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #44 kedy: 07. Január , 2008, 22:53:45 »

no to uz bude podla mna chrcat, ked sa vyhuli...daj pod vankus :)
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.098 sekund, 23 otázok.