Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 09:24:38
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Lampove excellent vs. hybrid Vox Ad15vt  (Prečítané 14067 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #45 kedy: 08. Január , 2008, 00:20:12 »

sup aj nejake linky  papucovych rockerov :

nemyslim si ze by sa nedalo na nom dobre doma nahravat..

este jedna, co hra udajne so squierom:
ten clean a jemny drive sa proste neda zrovnavat so SW

vsetko je to v pohode. tu je zase na ukazku lampovy preamp + SW:

http://forum.gitaristi.sk/index.php?action=dlattach;topic=62777.0;attach=2318

je to taka sranda, vlastne p*čovina, ktoru som sem dal kedysi davno ked som sa tesil z vtedy noveho Stratocasteru. je to hrane na full skreslenie preampu + potenciometer na gitare - pre predstavu dynamiky. vyhodou tohto sposobu je, ze toto sa da nahrat so sluchatkami o pol noci iba po kably, bez mikrofonu.
Zaznamenané
m0noLiTh
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 147

cover gitarista s záujmom pracovať na sebe ďalej

« Odpoveď #46 kedy: 16. Február , 2009, 00:19:26 »

Som očekoval nejaké  o tom VoxAd15vt..aj nejaké testy z youtube som pozrel, pár coverov náhodných kde na tom hrali..

Lampovo/digitálne gitarové kombo, techn. VOX Valve Reactor s elektrónkou 12AX7, 15W, 1x 8" reproduktor, 2-kanál, ampmodeling, 11 simulacíí, 9 efektov, 11 preset programov

- ale tak ma napadá nie je to na lampu pre doma lacné

178.92 EUR(5,390 SKK)
i keď teraz neviem či to mám brať ako lampu alebo hybrid, keď už v názve témy je to vraj hybrid a to info čo som zkopíroval to považuje za lampu..
nemalo by problemy až s nejakými slipknoťackymi\či in flames zvukmi??

i keď som si vedomy toho že ani jedna z týchto skupín nehrá na niečom takom..ale myslím, že či sa sa s tým dá na úrovni zahrať si v papučach aj takéto veci bez nejakého nežiaducého včelín efektu...som síce len jeleň ako napovedá aj môj avatar, ale si myslím, že tranzistor by to malo určite prekonať  Bavím sa skvele

Zaznamenané

SCHECTER HELLRASIER C-1 FR, Ibanez GRG 170dx, zoom G2.1u, Damage control - SOLID METAL Dual vacum tube Distortion, black heart little giant. kustom arrow 16w - proste také študentske hračky na papučový metal :)
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #47 kedy: 16. Február , 2009, 00:25:27 »

preco hladas vzdy chybu v snimacoch, kombach atd.?
myslis si, ze posluchaca zaujima alebo ze rozozna rozdiel medzi tymto voxom a tym co mas teraz?
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
m0noLiTh
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #48 kedy: 16. Február , 2009, 00:32:56 »

preco hladas vzdy chybu v snimacoch, kombach atd.?
myslis si, ze posluchaca zaujima alebo ze rozozna rozdiel medzi tymto voxom a tym co mas teraz?

kundebele ja nikde nehladam teraz chybu...len si pozeram veci a napadla ma táto otazka na nič iné som sa nechcel pýtať...a zas ja myslim že nie je posluchač ako posluchač...napr. nejaka kamoška čo nehrá si až tak velmi neuvedomí ak robím nejaké chyby v hre...okrem brutalnych..
a tak mám napiču techniku a čo? Bacha na vec kamo! však od toho sa dá odučiť...

o snímačoch a tak som tu nechcel nič písať
« Posledná zmena: 16. Február , 2009, 00:34:32 od m0noLiTh » Zaznamenané

SCHECTER HELLRASIER C-1 FR, Ibanez GRG 170dx, zoom G2.1u, Damage control - SOLID METAL Dual vacum tube Distortion, black heart little giant. kustom arrow 16w - proste také študentske hračky na papučový metal :)
Zeck
miestny štamgast

« Odpoveď #49 kedy: 16. Február , 2009, 00:34:16 »

kundebele ja nikde nehladam teraz chybu...len si pozeram veci a napadla ma táto otazka na nič iné som sa nechcel pýtať...a zas ja myslim že nie je posluchač ako posluchač...napr. nejaka kamoška čo nehrá si neuvedomí ak robím nejaké chyby v hre...
a tak mám napiču techniku a čo? Bacha na vec kamo! však od toho sa dá odučiť...

o snímačoch a tak som tu nechcel nič písať

suhlasim s tebou. :) Na zdravie!
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
zakky
Hosť
« Odpoveď #50 kedy: 16. Február , 2009, 00:37:02 »

urcite nekupuj nieco taketo, kup si nieco s aspon 12" reproduktorom, inak si velmi nepolepsis.
Zaznamenané
m0noLiTh
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #51 kedy: 16. Február , 2009, 00:39:09 »

urcite nekupuj nieco taketo, kup si nieco s aspon 12" reproduktorom, inak si velmi nepolepsis.

práve som si spomenul na túto tvoju radu tak čekujem dačo čo ma aspon tých 12 lebo teraz som si všimol že toto ma 8..

a tak ma napadá vie niekto poradiť asi koľko W musí mať kombo aby malo ten reprák 12??)Či sa to nedá takto jednoznačne povedať Huh!
« Posledná zmena: 16. Február , 2009, 00:44:54 od m0noLiTh » Zaznamenané

m0noLiTh
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #52 kedy: 16. Február , 2009, 01:56:52 »

inak som čekoval teraz kombíčko s reprákom aspon 12...50 w ma neláka, u 30w to je ako som si všimol pomenej...

Vox AD30VTXL
http://www.muziker.sk/Default.aspx?Vox-AD30VTXL&nid=20016&nparams=kod_id;9216
vraj to má reprak 12  Som metlak aj nejaký modeling zvuku...

myslíte, žeby sa od neho dal očakávať taky domáci higain bez včelínu??
a inak na poznámky štylu, že neviem hrať nebudem reagovať  Žmurk som samouk, nemal mi to kto povedať a nikdy som tu o sebe neprehlásil nič štylu, že vás všetkých prehrám  Na zdravie!
« Posledná zmena: 16. Február , 2009, 01:58:18 od m0noLiTh » Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #53 kedy: 16. Február , 2009, 02:11:25 »

ja som hral na tu 50ku s dvoma reprakmi co je a to uz hralo celkom slusne, 50ka vobec nieje vela tranzistorova do bytu vpohode podla mna
Zaznamenané
m0noLiTh
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #54 kedy: 16. Február , 2009, 02:36:44 »

no už nenájdem link kde som čítal zaujimavý nazor na vox-ka, tak sa skúsim vyjadriť aj bez neho...

bolo tam, že táto rada vox na ktorú som tu teraz dal link má narozdiel od neviem akej 12ku už pri 30 W. A že xl rada (tuším) ma ekvalizer viac pre metal vraj (čo mne vyhovuje). A že pri 30 w je jeden reprák, kdežto u 50w sú vraj 2..ale na domáce cvičenie jeden reprák stačí...

Ak si niekto tieto svoje slová spoznáva a niečo som zmenil tak, že sorry mu  Na zdravie!

krom toho ako čítam zakky si 50ku zastal, že znie to už inak ako tranzistor...tak ma napadla taka otázka a to:

Tým, že toto má len jeden reprák narozdiel od nej môže sa stať to, žeby to znie menej bližšie k lampašu?
dúfam, že to nie e zlá otázka  Popiskujem si a ak je tak serte na ňu  Žmurk
« Posledná zmena: 16. Február , 2009, 02:37:37 od m0noLiTh » Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #55 kedy: 16. Február , 2009, 02:52:59 »

ked uz modeling tak si kup toto, na to som hral tusim tiez a je to slusne, ide z toho  pekny zvuk na doma keby som to mal ked som zacinal, uplne super.

http://www.thomann.de/gb/line6_spider_iii_75112.htm

lampove komba su aj s jednym aj s dvoma reprakmi. tam nehladaj to ze dvojreprakovy bude blizsii lampovemu kombu.

ale aj tak ti vravim ze nepodcenuj to co ti vsetci vravia, na tvojom mieste by som tiez radsej riesil chyby ktore robis pri hre, popytaj sa nejakeho dobreho gitaristu v okoli nech ti nieco poukazuje. odkial si? najlepsi efekt na metal je riadna prava ruka!!!
« Posledná zmena: 16. Február , 2009, 03:04:59 od Zakky » Zaznamenané
m0noLiTh
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #56 kedy: 16. Február , 2009, 03:05:06 »

vypadá to zaujimavo...okrem iného mi niečo od line6 tušim radil aj krtko...a čo som počul tvoje a jeho ukážky zaujimave zvuky viete porobiť  Na zdravie!

ale netreba tomu vyhuliť 75W spider III vyhuliť hlasitosť vyššie aby hralo pre izbu??A je to hybrid, alebo niečo iné??mne je jedno nech si to je čo chce, ale ať to ma grády :)
totiž nie je mi luto dať peniaze do ppči komba použiteľneho keď tak aj pre skúšobňu..ale zatial sa nič také nerysuje..a ešte tak 2 tyždne mám kým si dám objednať niečo..
Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast

« Odpoveď #57 kedy: 16. Február , 2009, 03:09:14 »

vypadá to zaujimavo...okrem iného mi niečo od line6 tušim radil aj krtko...a čo som počul tvoje a jeho ukážky zaujimave zvuky viete porobiť  Na zdravie!

ale netreba tomu vyhuliť 75W spider III vyhuliť hlasitosť vyššie aby hralo pre izbu??A je to hybrid, alebo niečo iné??mne je jedno nech si to je čo chce, ale ať to ma grády :)
totiž nie je mi luto dať peniaze do ppči komba použiteľneho keď tak aj pre skúšobňu..ale zatial sa nič také nerysuje..a ešte tak 2 tyždne mám kým si dám objednať niečo..

ten line6 prave teraz mam a to hra dobre aj na jednotke, aj na desine, tvrdy distortion je super, aj cisty je super.
poloskreslene crunche su zle. Zdravíčko
a vykonu ma tolko, ze staci do skusobne aj do klubov.
« Posledná zmena: 16. Február , 2009, 03:11:51 od Zeck » Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #58 kedy: 16. Február , 2009, 03:11:57 »

jaky mas strop podla toho vyberieme.

nieje to hybrid, je to modeling. To znamena v tomto pripade ziadne lampy, vpodstate nieco ako softverove simulacie ale v kombe. ja mam modeling velmi rad a na moderny metal je to uplne vpohode, aj sa na tom hra celkom lahko, hra to dobre na nizkej hlasitosti, a tamto ti aj postaci do skusobne.
Zaznamenané
m0noLiTh
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #59 kedy: 16. Február , 2009, 03:16:41 »

som z Púchova priamo..a jasné že si rád dám poradiť od skúsenejšieho čo robím zle..len s učiteľom je to bieda..a C3llario.HQ je tiež z Púchova..tak kto vie, možno si s ním raz zahrám..

len mne ide aj o to, že keď sa začnem zlepšovať, tak aby som k tomu mal aj nejakú fain výbavu..s menej rozlietaným zvukom ako teraz mám..to nie je o tom, žeby si nevážim rady  Zdravíčko len nemám rad hranice a keď ma niekto podceňuje  Som metlak zas tak blbý som neni aby som nechápal, že z môjho vybavenie nevytočím to o čom snívam..

a je možne spidera zohnať aj na slovensku??Či zasielatelstvo?? a keď tak čo to stojí keď mi ho pošlu??
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.044 sekund, 23 otázok.