Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 09:24:31
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Lampove excellent vs. hybrid Vox Ad15vt  (Prečítané 14066 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
m0noLiTh
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 147

cover gitarista s záujmom pracovať na sebe ďalej

« Odpoveď #60 kedy: 16. Február , 2009, 03:19:59 »

Zakky ako to mysliš aký mám strop? ja neviem...normálny  Bavím sa skvele ale keby chceš vedieť rozmery mojej miestnosti či tak môžem zistiť...premerať  Zdravíčko
« Posledná zmena: 16. Február , 2009, 03:23:25 od m0noLiTh » Zaznamenané

SCHECTER HELLRASIER C-1 FR, Ibanez GRG 170dx, zoom G2.1u, Damage control - SOLID METAL Dual vacum tube Distortion, black heart little giant. kustom arrow 16w - proste také študentske hračky na papučový metal :)
zakky
Hosť
« Odpoveď #61 kedy: 16. Február , 2009, 03:25:00 »

Zakky ako to mysliš aký mám strop? ja neviem...normálny  Bavím sa skvele ale keby chceš vedieť rozmery mojej miestnosti či tak môžem zistiť...premerať  Zdravíčko

omg som myslel peniaze Žmurk ze kolko do toho chces dat.

ale monolith slub ze ked si to kupis, a nebude to mat dobry zvuk ze pojdes za cellariom nech ti na tom ukaze jak sa hra Žmurk
« Posledná zmena: 16. Február , 2009, 03:26:02 od Zakky » Zaznamenané
m0noLiTh
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #62 kedy: 16. Február , 2009, 03:29:56 »

aha, tak toto sa mi podarilo  Bavím sa skvele strop podla toho ako zahospodarím...ale určite 300 euro by sa našlo, ak sa do toho dám poriadne, menej piwka, cigaretiek a viac školy (čoskoro mi začne)
a tak ja som neni proti si s ním pokecať, ale zas nikomu sa nejdem vtierať  Na zdravie! ja ho osobne nepoznám len z videnia..chodíme do isteho baru
Zaznamenané

SCHECTER HELLRASIER C-1 FR, Ibanez GRG 170dx, zoom G2.1u, Damage control - SOLID METAL Dual vacum tube Distortion, black heart little giant. kustom arrow 16w - proste také študentske hračky na papučový metal :)
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #63 kedy: 16. Február , 2009, 03:30:13 »

som z Púchova priamo..a jasné že si rád dám poradiť od skúsenejšieho čo robím zle..len s učiteľom je to bieda..a C3llario.HQ je tiež z Púchova..tak kto vie, možno si s ním raz zahrám..

len mne ide aj o to, že keď sa začnem zlepšovať, tak aby som k tomu mal aj nejakú fain výbavu..s menej rozlietaným zvukom ako teraz mám..to nie je o tom, žeby si nevážim rady  Zdravíčko len nemám rad hranice a keď ma niekto podceňuje  Som metlak zas tak blbý som neni aby som nechápal, že z môjho vybavenie nevytočím to o čom snívam..

a je možne spidera zohnať aj na slovensku??Či zasielatelstvo?? a keď tak čo to stojí keď mi ho pošlu??

odtialto si to mozes kupit. poslu ti to na slovensko zadarmo (nad 3000 Kč posielaju zadarmo) 7477 Kč : 28,7 = 260,5
http://kytary.cz/line6-spider-iii-112/89477/?SE4964:0:0:1:0

predava to jedna firma aj na Slovensku, ale takmer za dvojnasobok toho co kytary.cz:  459.70 € a este musis platit postovne Bavím sa skvele
http://www.mshop.sk/index.php?target=products&product_id=1195
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
m0noLiTh
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #64 kedy: 16. Február , 2009, 03:40:08 »

diki za linky  Na zdravie! a nejaké zvukové ukážky sa nájdu??myslím tým či už niekoho práca s touto hračkou, alebo nejaký web ?? napr. dimarzio snímače mali ukážky...
ale hlavne do mňa nerypce že začínam so snímačmi  ?§!. riešim prvý a PREDNOSTNE aparát..akože nejaky youtube či čo viem pohladať len už sa mi teraz skoro ráno nechce..ja len-tak či to niekde nie je ucelenejšie:)
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #65 kedy: 16. Február , 2009, 08:09:53 »

diki za linky  Na zdravie! a nejaké zvukové ukážky sa nájdu??myslím tým či už niekoho práca s touto hračkou, alebo nejaký web ?? napr. dimarzio snímače mali ukážky...
ale hlavne do mňa nerypce že začínam so snímačmi  ?§!. riešim prvý a PREDNOSTNE aparát..akože nejaky youtube či čo viem pohladať len už sa mi teraz skoro ráno nechce..ja len-tak či to niekde nie je ucelenejšie:)
staci na youtube pohladat volaco Nezahrávaj sa
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #66 kedy: 16. Február , 2009, 09:08:06 »

a jasné že si rád dám poradiť od skúsenejšieho čo robím zle
hras zle...cas co invesujes do googlenia blbovin venuj poctivemu cviceniu, ked sa naucis ako spravne udriet do gitary a vytvorit ton, tak zistis, ze ani to, co mas teraz, nehra nejako extremne na chuja pokial vies ako na to...tvoj problem nie je ani v gitare, ani v snimacoch, ani v kombe, ani v efekte, ale v tvojej technike  Zdravíčko
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #67 kedy: 17. Február , 2009, 09:08:23 »

Chlapci, zbytočne ho tu pérujete, chalan má pravdu! Treba mu zaobstarať si poriadny aparát, lebo bez neho nedostane do rúk poriadnu techniku ani náhodou. To je ako keď chce niekto byť klaviristom a učí sa na hračkárske Casio, tak nikdy nenaberie kontrolu nad nástrojom, posadíš ho za normálny klavír a skončil. Ľahko sa hovorí skúseným hráčom, že ak vieš ako na to, zahráš na všetkom - ale kde do prdele má chlapec tie skúsenosti nabrať? Samy mu do hlavy a prstov nenalezú. Musí si ich vydrieť. A otázka je, na čom ...

Takže ja to vidím takto ... na Line6 a podobné modelingové hovadiny zabudni, hrá to síce dobre, ale v kapele nepočuť artikuláciu vôbec, len počuť, že hráč dačo šmrdlá a to je celé. Podobne aj hybridy nie sú tá najlepšia voľba - ak vieš hrať na lampu a od začiatku si sa naučil hrať na nej, zahráš slušne aj na hybride, ale keď sa naučíš správnu techniku úderu na hybride, na lampe ti to nebude hrať vôbec a na hybride iba tak na 50% ... tranzistor je na tom podobne.

Ostáva tu štvorica lampových aparátov - Valveking, Bugera a Monacor, a samozrejme Excellent. Nejaké celolampové kombo 1x12, prípadne bazárové 2x12 by bolo asi to najlepšie, čo sa dá za tie prachy zaobstarať.

A potom už len cvičiť a cvičiť.
« Posledná zmena: 17. Február , 2009, 09:12:31 od Predator » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #68 kedy: 17. Február , 2009, 17:51:03 »

Chlapci, zbytočne ho tu pérujete, chalan má pravdu! Treba mu zaobstarať si poriadny aparát, lebo bez neho nedostane do rúk poriadnu techniku ani náhodou. To je ako keď chce niekto byť klaviristom a učí sa na hračkárske Casio, tak nikdy nenaberie kontrolu nad nástrojom, posadíš ho za normálny klavír a skončil. Ľahko sa hovorí skúseným hráčom, že ak vieš ako na to, zahráš na všetkom - ale kde do prdele má chlapec tie skúsenosti nabrať? Samy mu do hlavy a prstov nenalezú. Musí si ich vydrieť. A otázka je, na čom ...

Takže ja to vidím takto ... na Line6 a podobné modelingové hovadiny zabudni, hrá to síce dobre, ale v kapele nepočuť artikuláciu vôbec, len počuť, že hráč dačo šmrdlá a to je celé. Podobne aj hybridy nie sú tá najlepšia voľba - ak vieš hrať na lampu a od začiatku si sa naučil hrať na nej, zahráš slušne aj na hybride, ale keď sa naučíš správnu techniku úderu na hybride, na lampe ti to nebude hrať vôbec a na hybride iba tak na 50% ... tranzistor je na tom podobne.

Ostáva tu štvorica lampových aparátov - Valveking, Bugera a Monacor, a samozrejme Excellent. Nejaké celolampové kombo 1x12, prípadne bazárové 2x12 by bolo asi to najlepšie, čo sa dá za tie prachy zaobstarať.

A potom už len cvičiť a cvičiť.

my co sme zacinali na gramafonoch, kazetakoch, premietackach, pokracovali poletovanymi bustrami z amaterskeho radia cez Regenty a Studia Sola, az sme sa nakoniec dostali k lampovem poletovancom a Mono 130tkam... ... atd atd. - tak my s Tebou mame tendenciu prudko nesuhlasit.
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #69 kedy: 17. Február , 2009, 17:58:30 »

my co sme zacinali na gramafonoch, kazetakoch, premietackach, pokracovali poletovanymi bustrami z amaterskeho radia cez Regenty a Studia Sola, az sme sa nakoniec dostali k lampovem poletovancom a Mono 130tkam... ... atd atd. - tak my s Tebou mame tendenciu prudko nesuhlasit.

no zasa podla mna ma predator pravdu... ja som tiez asi dva roky najprv hral najprv na ruskej bukasovej gitare potom na jolane do homemade tranzistoru ktory hral uplne nahovno a vysledok? zapol som sa do poriadneho aparatu a vobec som nevedel hrat...
treba aspon aky taky lampac ak sa ma dotycny naucit tvorit ton a pracovat s dynamikou... Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #70 kedy: 17. Február , 2009, 19:40:39 »

no zasa podla mna ma predator pravdu... ja som tiez asi dva roky najprv hral najprv na ruskej bukasovej gitare potom na jolane do homemade tranzistoru ktory hral uplne nahovno a vysledok? zapol som sa do poriadneho aparatu a vobec som nevedel hrat......

a na tom homemade tranzistore a jolane si uz akoze vedel ? tam Ti to znelo dobre a potom uz na lampaci nie ?
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #71 kedy: 17. Február , 2009, 19:44:31 »

a na tom homemade tranzistore a jolane si uz akoze vedel ? tam Ti to znelo dobre a potom uz na lampaci nie ?
Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele tu sa dozvie človek veci Na zdravie!
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #72 kedy: 17. Február , 2009, 20:44:34 »

pravda je aj tam aj tam. ked ma niekto super vybavu, este neznamena, ze bude hrat aj dobre, alebo ze sa jeho zla technika zlepsi. a teraz by som sa pozastavil - ten kto hra na jolane, kde si kazdy ton vypotil a ked potom chyti nejaku kvalitnu gitaru, tak za par chvil si zvykne a hra ako das. rozdiel je podla mna v kombe vacsi - ak hraval niekto na tranzistor, tak sa nemusel tak snazit, aby mu to znelo... ked sa opat zapoji na kvalitnejsi aparat, tak mu to zrazu nevie tak, pretoze nema taky cit pre lampu.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #73 kedy: 17. Február , 2009, 20:47:48 »

ak niekto vie zahrat pekne a cisto a vie ako tvorit a pracovat s tonom, tak mu je jedno na, co zahra...mozno mu bude treba par minut na "adaptovanie sa", ale ked sa najde, tak no problem  Zdravíčko
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #74 kedy: 17. Február , 2009, 20:51:51 »

"adaptovanie sa"

ano o tom som presne pisal.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.034 sekund, 21 otázok.