Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 05:36:37
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ibanez GSR200L-BK  (Prečítané 2133 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
prcko
nováčik
*
Príspevkov: 8

« kedy: 09. Január , 2008, 22:26:47 »

Ahoj prosiiim vas viete mi poradit ohladom tejto basy? Aka je a tak a ci je vhodna aj pre zaciatocnika. Dakujem velmi pekne moc mi tym pomozete  Žmurk
Ibanez GSR200L-BK
Popripade ci ju niekto ma a ake s nou mate skusenosti  Popiskujem si
Zaznamenané
omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202

Out of reality

« Odpoveď #1 kedy: 10. Január , 2008, 09:53:25 »

Ja si myslim ze  tato basa je celkom obstojna....mam tu istu len 5 str verziu a aktivnu elektroniku....
ja som si v obchode vyberal z 3 kusov a vybral som si fakt dobre...moj subejktivny nazor...pre zaciatocnika je to super basa..lepsia ako staggy alebo SX len musis to vsetko poskusat...lebo stava sa pri lacnejsich gitarach napr ze su zle zabrusene prazce...potenciometre sustia a pod..
Zaznamenané

fliper
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 102

« Odpoveď #2 kedy: 10. Január , 2008, 13:34:20 »

ja mam tiez jednu basu ibanez gsr 180 co je vlasne trosku ina snimacmi, ale typujem krk a roztec strun je to iste a som s tym tiez velmi spokojny, ked na tom hram tak ale cez komp, a tam asi tomu zvuku trochu pomaham, takze moc takto cisto o zvuku tej basy ti neporadim ale myslim ze to je uplne v poriadku (ale asi skor na rokovu muziku), ale hra sa mi na tom fakt squele, a celkom dobre aj vyzera si myslim, a jedine ozaj co si musis skusit je to ze si na tom zahras ty lebo to musi vyhovovat hlavne tebe. Ale este tam urcite ide o cenu kedze pre zaciatocnika je dolezite urcite aj to, a tak ja si myslim ze pomerom kvalita cena znacka je to fakt dobra basa.
Zaznamenané

--------------------------------------------------------------
trochu reklamy nezaskodi

www.i-partner.sk
www.myspace.com/4minutestogo
snoozie
nováčik
*
Príspevkov: 12

« Odpoveď #3 kedy: 11. Január , 2008, 09:41:12 »

no ja som majitelom tejto bassicky tiez, ale v pravorukej verzii s 2-pasmovou elektronikou. S bassou som velmi spokojny az prekvapeny. Zvuk je vyrazny a da sa velmi pekne nastavovat aktivkou. Mozno niekomu moze prekazat sirsi hmatnik, co na moje dlhe pahyle vobec neni problem, ale neni to Jazz bass... Este musim podoktnut ze bassu som kupoval v statoch, cize bude asi o nieco odlisna od tych co su urcene pre europsky trh. Pokial si ale teda zaciatocnik, tak je to velmi dobry vyber, tak ako povedal kolega predomnou lepsie ako akykolvek stagg, sx, dimavery a podobne sracky. Ale este by som sa ta chcel spytat ci uz si skusal napr. aj jazz bass??? je to najuniverzalnejsi nastroj a velmi dobre sa nanom ucia vsetky techniky. Odporucam :)

Basse zdar.....
Zaznamenané

Custom Jazz bass - Marcus Miller style
Custom funk rocket - by Shano
Ibanez GSR200 USA aktiv
P.A. 200 BEST Handmade 250W
Marshall 2 x 15´´  2x150W
Boss ME-50B
Jolana Diamant
omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202

Out of reality

« Odpoveď #4 kedy: 11. Január , 2008, 18:07:14 »

Pocuj a z akeho dreva je ta americka verzia???
Zaznamenané

fliper
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #5 kedy: 25. Január , 2008, 20:16:38 »

len tak btw. dnes som bol v hudobninach si trosku pozret basy, nemali tam moc velky vyber a cenova katagoria max do 10 000 a najlepsia basa z nich tam bola tato ibaneza ... takze este raz potvrdzujem. KUP TO za tu cenu paradna basa fakt
Zaznamenané

trochu reklamy nezaskodi

www.i-partner.sk
fliper
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #6 kedy: 03. Február , 2008, 17:02:25 »

bol som v blave po hudobninach minuly pondelok, a nahodou som hral na SOUNDGEAR od IBANEZ za dakych 20 000 a hralo to ovela horsie podla mna ako tie lacne ibanezy, ja bud fest neznasam aktivne basy (ale to asi pravda nie je lebo hral som na jednej aktivke s priebeznym krkom a bolo to dobre) alebo tie lacne ibanezy su fakt dobre a este hadam aj lepsie ako to drahe (podla mna urcite lepsie, tie drahe hrali ako ked natiahnes hady na mokru dosku :) )
Zaznamenané

trochu reklamy nezaskodi

www.i-partner.sk
prcko
nováčik
*
Príspevkov: 8

« Odpoveď #7 kedy: 03. Február , 2008, 17:58:25 »

Noo tak budem mat tuto basu. Takze diky vsetkym za pomoc.  :)
« Posledná zmena: 03. Február , 2008, 17:59:05 od prcko » Zaznamenané
fliper
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #8 kedy: 04. Február , 2008, 18:09:42 »

rado sa stalo .... inak objednaj si ju na www.musiccenter.cz a este budes mat aj lacnejsie a doveyu ti ju ay domov :)
Zaznamenané

trochu reklamy nezaskodi

www.i-partner.sk
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.031 sekund, 23 otázok.