Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 17:53:18
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: TC Electronic G-Major  (Prečítané 20344 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
shanike
stály hosť
Príspevkov: 895

« Odpoveď #45 kedy: 24. Máj , 2010, 21:47:01 »

rozmyslal som nad kupou G-Major, ale mrte ludi to predava, co trochu o niecom svedci... taktiez na harmony central su uplne katastrofalne ohlasy na margo spolahlivosti, caste mrznutie, vypinanie, nekvalitne prevedenie ovladacich prvkov, problemy s trafom, atd... ma tu niekto podobne problemy so svojim kusom? zapracovali na tychto problemoch v G-major 2, ci vobec? Co noise gate v dvojke, je pouzitelny, ci ten isty co v jednotke?
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #46 kedy: 24. Máj , 2010, 22:00:44 »

mrte ludi ho predava lebo je lacny takze kazdy to ma chvilu a potom skusa nieco dalsie.. za tu cenu je to ppci..  netreba sa orientovat podla toho ze ich vidis vela na bazaroch :) jedinu vadu ktoru ten fx ma ze mu casto odpadavaju kolecka na editaciu :D
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #47 kedy: 25. Máj , 2010, 09:51:58 »

rozmyslal som nad kupou G-Major, ale mrte ludi to predava, co trochu o niecom svedci....

no lebo po 10 rokoch, co bol na trhu dnes uz nema ziadnu realnu hodnotu co sa tyka penazi... takze uz len tak koluje medzi hocikym. kedysi to bol vazeny procesor :)
Zaznamenané
vittore
pravidelný návštevník
Príspevkov: 513

« Odpoveď #48 kedy: 13. Október , 2010, 14:18:25 »

nevie mi niekto napisat konkretne rozdiely medzi g major 1 a 2 ?
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #49 kedy: 13. Október , 2010, 14:40:24 »

dvojka ma univibe a inteligentny pitcha shifter 
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #50 kedy: 13. Október , 2010, 14:43:05 »

A cely filter block vraj ma z G-systemu.
Zaznamenané
vittore
pravidelný návštevník

« Odpoveď #51 kedy: 14. Október , 2010, 12:07:47 »

dvojka ma univibe a inteligentny pitcha shifter 
co bolo zle s pitch shifterom na 1ke?
A cely filter block vraj ma z G-systemu.
co to je filter block? Nechajte ma vydýchať

dikyčko  Zdravíčko
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #52 kedy: 14. Október , 2010, 19:40:35 »

co bolo zle s pitch shifterom na 1ke?...

nic. inteligentny znamena, ze priradzuje interval podla navolenej stupnice. jednotka vedela priradit iba interval nastaveny natvrdo...

...co to je filter block? Nechajte ma vydýchať

asi tym mysli noise gate, ktory mal u jednotky svojich odporcov... pracoval trochu svojsky a vela ludom sa to nepozdavalo....
Zaznamenané
vittore
pravidelný návštevník

« Odpoveď #53 kedy: 14. Október , 2010, 20:43:39 »

ahaa, no myslim ze 1ka mi staci..dik za info
Zaznamenané

kos99
pravidelný návštevník
Príspevkov: 295

« Odpoveď #54 kedy: 25. December , 2010, 10:57:34 »

tak lidi mám Majora II zatím spokojenost kvalita efektů chorus EQ  delay pithifter a hall je rozhodně nadprůměrná a jako jeden zmála efektů neniči zvuk při zapojení ve smyčce doslova a do písmene nepoznáte kdy je efekt zapnutý a kdy vypnutý pokud nenastavíte žádný efekt zní opravdu jako by byl v bypasse což považuji za obrovský plus , relátka prý umí 4 což jsem ještě nevyzkoušel
slyšel jsem že lidem dělá problémi wah wah a whampy je to tím že většina lidí  to zapne do smyčky a pak už to prostě maká trochu jinak snaží se to obejít tím že si pořizují multák od Digitechu který to řeší pěti kabelovým zapojením stejně jako třeba Boss GT 10 ...... ale snůrovat lidi to to je docela hrůza......... :)
takže asi takto : efekt je to velmi dobrej ale není to kompletní řešení záleží jen na vás jak a co potřebujete pro live vystoupení já si to určitě nechám Cus Zdravíčko 
Zaznamenané

EHS MKII+412ESH TV ,  AL STEVENS SUPERSTRAT,CORT  M200 +SKY PICKUPS,Fendr - strat - Vavruša,  DIGITECH RP7
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #55 kedy: 12. Február , 2011, 19:09:35 »

inak len info, vsimol som si ze v auparku v muzikeri uz maju ten novy tone print delay modry od TC electronic, cena je tam vcelku vysoka 180e ci kolko to..
Zaznamenané

Alexi7
nováčik
*
Príspevkov: 36

« Odpoveď #56 kedy: 07. Január , 2012, 13:14:17 »

caute, potreboval by som poradit s nastavenim v G major I. Ide o pomer hlasitosti jednotlivych efektov v jednej banke. Pokusim sa vam to vysvetlit, snad sa budeme rozumiet.
Konkretne, mam problem s filtrovymi efektmi (tlacitko filter/mod) ako je flanger, alebo phaser. Ide mi oto, ze chcem dosiahnut jasny flanger s jemnym hallom. Problem mam v tom, ze ked si nastavim iba samostany flanger, vsetko je ok a hra to super, ale akonahle knemu zapnem hociaky iny efekt, reverb, alebo delay, nastane moj problem, ze flanger v tej chvili jak keby zmizol a ostal len reverb. Flanger je strasne potichu v uzadi ledva ho pocut v podstate ako keby bol vtedy zapnuty len reverb. A ked vypnem tlacitko reverb, vtedy mi flanger vyskoci na plnu hlasitost. Nerozumiem preco to tak je, ci je to dane softverovo a neda sa stym nic robit, alebo ja mam nieco zle nastavene, ale v nastaveniach mam vsade, kde sa da nastavene flanger na max a ostatne efekty na par percent....

Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #57 kedy: 07. Január , 2012, 14:54:25 »

pozri sa, ako mas routing, ci paralelne alebo seriovo, ale podla toho co pises, to je seriovo, skus to prepnut na paralelny routing
Zaznamenané

stoka!
Alexi7
nováčik
*
Príspevkov: 36

« Odpoveď #58 kedy: 07. Január , 2012, 18:44:03 »

praveze skusal som, tiez ma to napadlo, ale nic sa nezmenilo... neviem... v guitar rigu mi vznika podobny efekt, ked pridavam k fangeru hall a delay postupne zanikne, co je asi aj celkom logicke, tym ze sa tam nabalia dozvuky efekt falngru sa straca ale nie az takym markantnym sposobom ako u G majora... tam pridam trochu halu a flanger zmizne, to ma jebe... vyskusam to u kamosa na G systeme, ze jak sa to bude chovat tam...
Zaznamenané
georgik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 691

« Odpoveď #59 kedy: 07. Január , 2012, 20:13:30 »

Moze niekto porovnat Rocktron Xpression s G major I/II? dakujem.
Zaznamenané

Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
Feat. Planet Waves cables.
MASAKER
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.103 sekund, 23 otázok.