cubo
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 07. Február , 2011, 14:48:31 » |
|
nic v zlom, ani ma do toho nic neni... ale vsimol som si za nejaky cas, ze si mal par Squierov, co si menil. to len tak pre zabavu alebo co im chybalo ?
pre zabavu mal som len jedneho fendra a toho som poslal do pyczy... ale mal som niekolko squierov a stale mam dalsie... porovnaj si to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 15. Marec , 2011, 16:31:45 » |
|
inac Lespol sa dockal potenciometrov, nastelovania, a vylestenia a este zopar detailov... vyzera teraz uplne killersky ked budem mat fotak postnem nove fotky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 04. Máj , 2011, 19:33:08 » |
|
kks... toto je velmi tenke, fakt... Tipujem na nejaky lacny squier cez nejaku simulaciu. Tak sa to zda mne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 04. Máj , 2011, 19:56:04 » |
|
kks... toto je velmi tenke, fakt... Tipujem na nejaky lacny squier cez nejaku simulaciu. Tak sa to zda mne.
na com to pocuvas?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 04. Máj , 2011, 19:59:26 » |
|
na com to pocuvas?
uplne som cakal, kedy sa ma kto opyta tu otazku. Bezne mam 5.1 napojenu, ale prepojil som si KRKy kvoli tej skladbe.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 04. Máj , 2011, 20:03:50 » |
|
uplne som cakal, kedy sa ma kto opyta tu otazku. Bezne mam 5.1 napojenu, ale prepojil som si KRKy kvoli tej skladbe. ja mam doma M-audia a ma ten zvuk basov az az
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 04. Máj , 2011, 20:17:36 » |
|
uplne v pohode zvuk to je.. gitara daco stratoidne so singlami tipujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 04. Máj , 2011, 20:34:05 » |
|
mne to hra normalne.. pekne to je.. len.. uz som to volade pocul asi 103303 krat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 04. Máj , 2011, 21:43:07 » |
|
mne to hra normalne.. pekne to je.. len.. uz som to volade pocul asi 103303 krat styrioci je blizko strat alebo tele? este aparat uhadnite... je to na mikrofon a je to jeden z tychto pri izbovej hlasitosti: Fender Frontman 25R, Blackheart 5w hlava, plexina, alebo Gerhat TubePower Amp 50w
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 04. Máj , 2011, 21:56:32 » |
|
toto je blackheart, preto je to take bezpohlavne, vsak mam pravdu? Gitara strat-krk.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 04. Máj , 2011, 21:58:49 » |
|
Nie, tele, krk a stredova poloha..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 04. Máj , 2011, 22:44:08 » |
|
ok odpoviem... je to Vintage strat najprv krk potom stred, kobyla a zase krk... bezpohlavne to bude asi preto ze zosik je plexina pri bytovej hlasitosti, uplne potichucky, master stiahnuty a gain asi do polky... samozrejme ze nahlas by to bolo ine... zaujima ma vsak verdikt ci sa osadenstvu paci takyto naozajstny zvuk do nahravky viac ako pod farm?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 04. Máj , 2011, 22:46:18 » |
|
No ono je to dost zvukovo take nijake, znelo mi to fakt ako taka mala lampicka.. Ale je pocut ze to ma aspon nejaku gynamiku..
A k tej gitarke.. mas to zapojene klasicky? Lebo v strednej polohe sa mi zdalo ze je to medzipoliha krk s kobylou.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 04. Máj , 2011, 22:49:57 » |
|
No ono je to dost zvukovo take nijake, znelo mi to fakt ako taka mala lampicka.. Ale je pocut ze to ma aspon nejaku gynamiku..
A k tej gitarke.. mas to zapojene klasicky? Lebo v strednej polohe sa mi zdalo ze je to medzipoliha krk s kobylou.
hej ono to je tym ze je to uplne na minime skoro gitara je zapojena standardne cize v strede solo stredny snimac... ale je dost twangovita na strat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|