Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 02:58:40
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: cubo - aktualny harem  (Prečítané 28617 krát)
0 užívateľov a 10 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #75 kedy: 04. Február , 2011, 23:08:54 »

neviem... akoze Squier neni uplny pruser (hra to, ladi to, da sa to nastelovat, je to pomerne pekne), ale akykolvek mexicky Fender je o triedu az dve vyssie...
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #76 kedy: 04. Február , 2011, 23:44:11 »

neviem... akoze Squier neni uplny pruser (hra to, ladi to, da sa to nastelovat, je to pomerne pekne), ale akykolvek mexicky Fender je o triedu az dve vyssie...

akykolvek nie praveze... teda aspon standard urcite nie... mal som skvajerov viacero a vsetky hrali stokrat lepsie ako vsetky standardy mexicke co som mal cest pocut... ale zasa je pravda ze som pocul mexicky Jimmie Vaughan strat a ten bol brutalne dobry :) mexicany sa lisia strasne ako kus od kusu tak jednotlive modelove rady maju brutalne rozdiely medzi sebou... ale z tych korejskych sa mi pacil aj strat aj tele... Na zdravie!
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #77 kedy: 04. Február , 2011, 23:44:49 »

este doplnim ze americany sa mi pacia zvukovo zo vsetkych fendrov uplne najmenej, su to predrazene tupe gitary...
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #78 kedy: 04. Február , 2011, 23:47:28 »

to mas ten preglejkovy, ci starsi dreveny?

isty cas sa robili preglejkove kratko (ak si pamatas tie prve brutalne lacne skvajere boli z preglejky) ale podla ich stranky je to lipa http://www.squierguitars.com/products/search.php?partno=0310001532 Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #79 kedy: 04. Február , 2011, 23:53:41 »

isty cas sa robili preglejkove kratko (ak si pamatas tie prve brutalne lacne skvajere boli z preglejky) ale podla ich stranky je to lipa http://www.squierguitars.com/products/search.php?partno=0310001532 Na zdravie!

robili sa kratko v prvej polovicke 90tych korejske z preglejky. subezne vyrabane lacnejsie cinske modely boli drevene, som tomu moc nerozumel... povodne korejske modely z konca 80tych (Ked sa este robili povodne Squiery v japonsku) boli sice drevene, ale mali uplne iny (jebnutejsi) tvar, kamos taku ma...

[img width= height=]http://www.ultimate-guitar.com/forum/attachment.php?attachmentid=55896&stc=1[/img]

inak to hra celkom slusne, aj HW je kvalitny...
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #80 kedy: 05. Február , 2011, 00:08:14 »

robili sa kratko v prvej polovicke 90tych korejske z preglejky. subezne vyrabane lacnejsie cinske modely boli drevene, som tomu moc nerozumel... povodne korejske modely z konca 80tych (Ked sa este robili povodne Squiery v japonsku) boli sice drevene, ale mali uplne iny (jebnutejsi) tvar, kamos taku ma...

[img width= height=]http://www.ultimate-guitar.com/forum/attachment.php?attachmentid=55896&stc=1[/img]

inak to hra celkom slusne, aj HW je kvalitny...

ono aj okolo 2003 sa robili preglejkove affinity :) asdfg si taku chcel kupit vtedy lebo stala okolo 3000sk, ale ked sa pozrel pod tremolo bola to preglejka....

k tej foto, fakt nerozumiem naco robili taky drbnuty tvar...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #81 kedy: 05. Február , 2011, 01:00:18 »

... ale ked sa pozrel pod tremolo bola to preglejka.......

fakt ? sa mi nechce verit.
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #82 kedy: 05. Február , 2011, 01:36:17 »

ano, mozem to potvrdit - bolo to niekedy v 2003-2004. Bezne Squiery stali okolo 7000, ked prisla prva vlna tychto lacnych za 4990 Sk :) Uz uz som ju chcel kupit ked som si to vsimol - vzadu bolo jasne cez dieru vidno preglejku.
Zaznamenané
exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #83 kedy: 07. Február , 2011, 09:58:14 »

S takymto squierom by si mal byt spokojny  :)
http://cgi.ebay.com/Fender-Squire-JV-Stratocaster-Japan-TSB-Guitar-83-/230580742213?pt=UK_Musical_Instruments_Guitars_CV&hash=item35afaee845
Zaznamenané

WEIRD THRASH
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #84 kedy: 07. Február , 2011, 11:02:35 »

inac rasto nepisal si nedavno (v lete) v inej teme ze nerozumies preco fender vyraba drahe fendre, ked squier je uplne plnohodnotny strakac za par supov?  :)
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #85 kedy: 07. Február , 2011, 11:04:01 »

pekny :) rad by som vyskusal nejaky japonsky squier...  Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #86 kedy: 07. Február , 2011, 14:35:16 »

inac rasto nepisal si nedavno (v lete) v inej teme ze nerozumies preco fender vyraba drahe fendre, ked squier je uplne plnohodnotny strakac za par supov?  :)

to bolo k nejakemu telecastru z tej classic serie a bolo to na margo toho, ze je mi az zahada, ze cinske gitary o istom vypracovani dokazu byt o tolko lacnejsie, ako americke, ktore to vypracovanie maju casto obdobne. nepisal som konkretne, ze ze vsetky squiery su plnohodnotne strakace a ze je lepsie hrat na ne, ako na fendre. to je trochu nieco ine, ze ?
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #87 kedy: 07. Február , 2011, 14:37:49 »

to bolo k nejakemu telecastru z tej classic serie a bolo to na margo toho, ze je mi az zahada, ze cinske gitary o istom vypracovani dokazu byt o tolko lacnejsie, ako americke, ktore to vypracovanie maju casto obdobne. nepisal som konkretne, ze ze vsetky squiery su plnohodnotne strakace a ze je lepsie hrat na ne, ako na fendre. to je trochu nieco ine, ze ?

ok diky za objasnenie :) podla mna su squiere a sucasne fendre uplne rovnocenne gitary  Na zdravie! teda s vynimkou custom shop a niektorych dobrych serii dnesnych fendrov... :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #88 kedy: 07. Február , 2011, 14:42:30 »

...podla mna su squiere a sucasne fendre uplne rovnocenne gitary  ...

nic v zlom, ani ma do toho nic neni... ale vsimol som si za nejaky cas, ze si mal par Squierov, co si menil. to len tak pre zabavu alebo co im chybalo ?
Zaznamenané
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #89 kedy: 07. Február , 2011, 14:45:10 »

ok diky za objasnenie :) podla mna su squiere a sucasne fendre uplne rovnocenne gitary  Na zdravie! teda s vynimkou custom shop a niektorych dobrych serii dnesnych fendrov... :)

musim suhlasit ... na fotke zdialky uplne  Bavím sa skvele
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.438 sekund, 23 otázok.