rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 04. Február , 2011, 23:08:54 » |
|
neviem... akoze Squier neni uplny pruser (hra to, ladi to, da sa to nastelovat, je to pomerne pekne), ale akykolvek mexicky Fender je o triedu az dve vyssie...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 04. Február , 2011, 23:44:11 » |
|
neviem... akoze Squier neni uplny pruser (hra to, ladi to, da sa to nastelovat, je to pomerne pekne), ale akykolvek mexicky Fender je o triedu az dve vyssie...
akykolvek nie praveze... teda aspon standard urcite nie... mal som skvajerov viacero a vsetky hrali stokrat lepsie ako vsetky standardy mexicke co som mal cest pocut... ale zasa je pravda ze som pocul mexicky Jimmie Vaughan strat a ten bol brutalne dobry mexicany sa lisia strasne ako kus od kusu tak jednotlive modelove rady maju brutalne rozdiely medzi sebou... ale z tych korejskych sa mi pacil aj strat aj tele...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 04. Február , 2011, 23:44:49 » |
|
este doplnim ze americany sa mi pacia zvukovo zo vsetkych fendrov uplne najmenej, su to predrazene tupe gitary...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 04. Február , 2011, 23:53:41 » |
|
robili sa kratko v prvej polovicke 90tych korejske z preglejky. subezne vyrabane lacnejsie cinske modely boli drevene, som tomu moc nerozumel... povodne korejske modely z konca 80tych (Ked sa este robili povodne Squiery v japonsku) boli sice drevene, ale mali uplne iny (jebnutejsi) tvar, kamos taku ma... [img width= height=]http://www.ultimate-guitar.com/forum/attachment.php?attachmentid=55896&stc=1[/img] inak to hra celkom slusne, aj HW je kvalitny...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 05. Február , 2011, 00:08:14 » |
|
robili sa kratko v prvej polovicke 90tych korejske z preglejky. subezne vyrabane lacnejsie cinske modely boli drevene, som tomu moc nerozumel... povodne korejske modely z konca 80tych (Ked sa este robili povodne Squiery v japonsku) boli sice drevene, ale mali uplne iny (jebnutejsi) tvar, kamos taku ma...
[img width= height=]http://www.ultimate-guitar.com/forum/attachment.php?attachmentid=55896&stc=1[/img]
inak to hra celkom slusne, aj HW je kvalitny...
ono aj okolo 2003 sa robili preglejkove affinity asdfg si taku chcel kupit vtedy lebo stala okolo 3000sk, ale ked sa pozrel pod tremolo bola to preglejka.... k tej foto, fakt nerozumiem naco robili taky drbnuty tvar...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 05. Február , 2011, 01:00:18 » |
|
... ale ked sa pozrel pod tremolo bola to preglejka.......
fakt ? sa mi nechce verit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 05. Február , 2011, 01:36:17 » |
|
ano, mozem to potvrdit - bolo to niekedy v 2003-2004. Bezne Squiery stali okolo 7000, ked prisla prva vlna tychto lacnych za 4990 Sk Uz uz som ju chcel kupit ked som si to vsimol - vzadu bolo jasne cez dieru vidno preglejku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 07. Február , 2011, 09:58:14 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 07. Február , 2011, 11:02:35 » |
|
inac rasto nepisal si nedavno (v lete) v inej teme ze nerozumies preco fender vyraba drahe fendre, ked squier je uplne plnohodnotny strakac za par supov?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 07. Február , 2011, 11:04:01 » |
|
pekny rad by som vyskusal nejaky japonsky squier...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 07. Február , 2011, 14:35:16 » |
|
inac rasto nepisal si nedavno (v lete) v inej teme ze nerozumies preco fender vyraba drahe fendre, ked squier je uplne plnohodnotny strakac za par supov? to bolo k nejakemu telecastru z tej classic serie a bolo to na margo toho, ze je mi az zahada, ze cinske gitary o istom vypracovani dokazu byt o tolko lacnejsie, ako americke, ktore to vypracovanie maju casto obdobne. nepisal som konkretne, ze ze vsetky squiery su plnohodnotne strakace a ze je lepsie hrat na ne, ako na fendre. to je trochu nieco ine, ze ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 07. Február , 2011, 14:37:49 » |
|
to bolo k nejakemu telecastru z tej classic serie a bolo to na margo toho, ze je mi az zahada, ze cinske gitary o istom vypracovani dokazu byt o tolko lacnejsie, ako americke, ktore to vypracovanie maju casto obdobne. nepisal som konkretne, ze ze vsetky squiery su plnohodnotne strakace a ze je lepsie hrat na ne, ako na fendre. to je trochu nieco ine, ze ?
ok diky za objasnenie podla mna su squiere a sucasne fendre uplne rovnocenne gitary teda s vynimkou custom shop a niektorych dobrych serii dnesnych fendrov...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 07. Február , 2011, 14:42:30 » |
|
...podla mna su squiere a sucasne fendre uplne rovnocenne gitary ...
nic v zlom, ani ma do toho nic neni... ale vsimol som si za nejaky cas, ze si mal par Squierov, co si menil. to len tak pre zabavu alebo co im chybalo ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 07. Február , 2011, 14:45:10 » |
|
ok diky za objasnenie podla mna su squiere a sucasne fendre uplne rovnocenne gitary teda s vynimkou custom shop a niektorych dobrych serii dnesnych fendrov... musim suhlasit ... na fotke zdialky uplne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|