kaolko
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 23. Január , 2008, 15:43:42 » |
|
clovece, mas moj obdiv. Kolko ma vlastne synator rockov? Ja som mal inak tiez uraz ruky, lavy ukazovak prisiel na chvilku o posledny clanok :D ale nastastie je vsetko ok. Ty si musel dopadnut asi horsie ako pozeram. (vobec mi nevadi ze to tu zasieram OffTopicmi, a uplne ma to bavi, ved ma aj tak zmazu ak sa im nebudem pacit... ako v nejakom nedemokratickom state.. ako napr. amerika) :D:D:D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 23. Január , 2008, 15:59:27 » |
|
Karol-synátor má 15.Ja mám ruku vlastne funkčnú ale cit v prstoch bol roky preč a dodnes to nieje úplne v poriadku. Kariera velmi slubná a potom prásk.Ale čo už.Nezmieri sa s tým človek nikdy.Teraz by som rád aby synátor niečo dokázal.Aj ked mám obavy že nieje zdaleka tak zanietený ako som bol já vjeho veku.Ale možno chcem od neho privela.Ono to chce aj čas.Hlavne musí chcieť.Plamen som v nom zapálil a dúfam že ho nezadusí.Aj to by som ťažko niesol.Ale je to jeho život.Ale zatial musí počúvať pubiš:))))
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 23. Január , 2008, 16:24:21 » |
|
pravdu mas.. myslim ale, ze ten plamen je najsilnejsi vtedy, ked clovek ozaj chce.. tym myslim, ze je mu jedn ze hra na drevotriesku, ze sniva o tom ze raz bude mat poriadnu gitaru a bude na nu vediet hrat, ze raz bude mat svoj vysnivany zvuk atd.. a to je vsetko asi hlavne vtedy, ked clovek musi bojovat o to, aby to dosiahol. asi to je v tom
aby som bol opat kryty tak co sa temy tyka: ta RG prestige 1527 je vyborna gitara...kamarat ju ma od nami ospevovaneho clena tohto fora a nemozem povedat jedine krive slovo.. urcite sa mi paci viac ako K7 od ibanezu.. teda aspon co sa mne zda ked som ju drzal v ruke.
|
|
« Posledná zmena: 23. Január , 2008, 16:29:31 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
barso0913
náhodný pocestný
Príspevkov: 72
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 24. Január , 2008, 11:17:56 » |
|
No priznam sa ze som na tou vaiovkou uvazoval, ale to su naozaj velkee peniaze a myslim si ze az taky hudobnik naozaj nie som a co by som zahral na vaiovej gitare urcite zahram aj na rg prestige. mne v tejto teme islo hlavne ziskat nejake nazory o tych tremolach zaco diky moc. to Radomir: dufam ze to synatorovi vydrzi. mna to chytilo tiez ked som mal 15 a rovnaky zapal pocitujem aj teraz a tiez ma v tomto konicku otec veeeelmi podporoval. on mal tiez kedysi davno kapelu ale vykaslali sa na to. no a ked som zacal hrat, tak to dopadlo tak ze tato si tiez kupil gitaru (znova) a dnes ma vybudovane nahravacie studio, takze back in black
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 24. Január , 2008, 11:45:29 » |
|
Barso ta Vaiova jemka je naozaj skvelá.Vhodná na všetky žánre.Ale teraz velký výber.Len nech to nieje indonezia.Len japonca ber.Ja pôvodne chcel jednu prestige RG.Mahagon.Skvely zvuk aj spracovanie.Typové číslo už si nepamatám.Velmi sa mi páčila po všetkých stránkách ale niekto ma predbehol.Stála okolo 50 litrov.Tak som rúbnul vyššie.Velmi sa mi páčia tie nové serie s priebežným krkom.Bezfarebný lak.Krasná struktura dreva,spracovanie.V made sa pozri.S Gabom sa dojednaj.Je ochotný.Keď tam nemá to čo chceš vybaví presun.Poradí Ti.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 24. Január , 2008, 12:07:05 » |
|
Barso ta Vaiova jemka je naozaj skvelá.Vhodná na všetky žánre.Ale teraz velký výber.Len nech to nieje indonezia.Len japonca ber.Ja pôvodne chcel jednu prestige RG.Mahagon.Skvely zvuk aj spracovanie.Typové číslo už si nepamatám.Velmi sa mi páčila po všetkých stránkách ale niekto ma predbehol.Stála okolo 50 litrov.Tak som rúbnul vyššie.Velmi sa mi páčia tie nové serie s priebežným krkom.Bezfarebný lak.Krasná struktura dreva,spracovanie.V made sa pozri.S Gabom sa dojednaj.Je ochotný.Keď tam nemá to čo chceš vybaví presun.Poradí Ti.
radomir kde si kupil tu gitaru tiez polsku ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 24. Január , 2008, 12:16:46 » |
|
Nie.To som este nemal kontakt a ani nevedel o tom že v polsku sa tieto veci oplatia.V Made u Gaba.Vtedy bola jediná na slov.Chcel by som aby mal syn aj nejakú pololubovku.V Made majú tie nemecké git.-Deusenberg.Velmi sa mi páčia.Suber kvalitne spracované.Nádhera.Ale bubáky nemám.Neskúšal som ju lebo som synovi kupoval elektroakustiku-Ibanez.Čakal som týžden na nu ale nalutujem.Ale tie nemecké lubovky mi nedavajú spat.Ale najskôr si už syn bude musieť pozhánat.Ja sa topím v dlžobách bohužial.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 24. Január , 2008, 13:32:14 » |
|
Je to Adam trocha zložitejšie ale sem to nepatri.Poslal som ti mail aby si si nemyslel že som sa totálne zbláznil.Inak syn hrá už rok.Ale naozaj odborné vedenie ma tri mesiace.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 24. Január , 2008, 13:44:22 » |
|
Je to Adam trocha zložitejšie ale sem to nepatri.Poslal som ti mail aby si si nemyslel že som sa totálne zbláznil.Inak syn hrá už rok.Ale naozaj odborné vedenie ma tri mesiace.
beriem spat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
triani
okukávač
Príspevkov: 3
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 28. Január , 2008, 02:06:10 » |
|
Ja som mal Ibanez Rg 620 s piezosnimacom na Floyde.Samozrejme som vymenil snimace za Dimarzio Evolution ( S.VAi)bolo to hned o triedu lepsie.Potom som ju vymenil za Ibanez Rg RG1527 myslim, bola to skvela gitara,ale bohuzial mi ju ukradli a tak som potom hladal ,ze co kupim..Ale poviem ti ze som vyskusal zopar gitar( tymto pozdravujem F. Margitana z Mady music Ke, ktory mi zapoziciaval gitarky domov na vyskusanie) a nakoniec vyhral Ibanez Jem 555 od S. Vaia. Fakt to odporucam..Ked som ten dosiesol domov, hned som to siel vyplatit..Kvalita je fakt suuper a co sa tyka Floydu, skvele...fakt a zvukovo neprekonatelne.....Krasny sustain, cistota tonu a skvela dynamika..Odporucam z 10-10.Nad satrianim ani nerozmyslaj..Design krasny,ale zvukovo je to vintage dost(spinavy zvuk,proste nieje cisty) samozrejme ak nexces hrat Satrianiho iba.Prestige som mal so Zero ladenim, to znamena ,ze ked ti praskne struna, tak hras dalej bez problemov, gitara sa nerozladi..Ale ajtak by som uz Vaia nevymenil...Proste Pista Vai vie ako ma hrat gitara..Vela stastia.. ))
|
|
« Posledná zmena: 28. Január , 2008, 02:10:44 od triani »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
barso0913
náhodný pocestný
Príspevkov: 72
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 28. Január , 2008, 10:47:59 » |
|
No zatial to u mna vyzera tak, ze zoberiem tu rg1527 a ktomu nejake Dimazio snimace, ale kazdopadne najskor by som vyskusal v tom tie ibanezacke V7. a co sa tyka toho tremola, tak nemal si s tym nejake vazne problemy ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|