Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 09:48:44
Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Rastis - Moje Blues  (Prečítané 15179 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
Spago
stály hosť
Príspevkov: 783

« Odpoveď #15 kedy: 20. Január , 2008, 16:47:54 »

Velmi pekne to zneje. Hlave sa mi paci ten uvod. Gitara pekna, syntaky sa mi nepacia.
Uvod myslim tie prve tony gitary mi pripomaju Al Di Meolu a jednu pesnicku z jeho akustickeho albumu, ale uz nepamatam ako vola.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #16 kedy: 20. Január , 2008, 19:17:18 »

Velmi pekne zahrate, Rasto je skvely gitarista. Na zdravie!
Ton mi moc nehovori, take nemastne neslane mi to pripada, je moc uhladeny, bral by som tam taky surovejsi, chlpatejsi. Nevedel by som tipnut aka je to gitara z tohto zvuku, iba vseobecne ze to je nieco asi gibsonovite.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #17 kedy: 20. Január , 2008, 19:29:56 »

je to pecka co sa dobre pocuva. Som za vodou kámo
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #18 kedy: 20. Január , 2008, 19:55:21 »

je to pecka co sa dobre pocuva. Som za vodou kámo

co hovori mama ?
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #19 kedy: 20. Január , 2008, 19:56:40 »

je to dobre, ale moc ako blues mi to nezneje :) ale velmi prijemna vec, ale aby nebola chvala, tak tam unikol jeden tonik, ale neviem uz kde ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #20 kedy: 20. Január , 2008, 20:01:56 »

mama pocuva len tvrdu hudbu, toto jej nepripada az take zaujimave ako teseract Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #21 kedy: 20. Január , 2008, 20:08:18 »

je to dobre, ale moc ako blues mi to nezneje :) ...

az sa Ti podari napisat do 3 viet pravdivu a sediacu definiciu blues, potom mozme zhodnotit, ci to je alebo nie je blues. takto je jasne iba, ze to nie je 12tka  :)

...ale aby nebola chvala, tak tam unikol jeden tonik, ale neviem uz kde ha ha ha Na zdravie!

3:21. neunikol, to je moj oblubeny ton. konecne mi po dlhom case vysiel tak, ze som ho nemusel zvlast editovat alebo playbeckovat.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #22 kedy: 20. Január , 2008, 20:43:22 »

no v mojom ponimani, mam o blues predstavu inu. ale to vobec neni zle, ze sa mi to na blues nepodoba - keby to bolo blues tak ako si to predstavujem ja, tak sa mi to mozno ani nepaci. chapes? :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #23 kedy: 20. Január , 2008, 23:35:51 »

...
Ton mi moc nehovori, take nemastne neslane mi to pripada, je moc uhladeny, bral by som tam taky surovejsi, chlpatejsi. Nevedel by som tipnut aka je to gitara z tohto zvuku...

az sa Ti niekedy zapaci zvuk, co niekde pouzijem, budem vo velkych rozpakoch  ha ha ha

inak ten zvuk je prave pre to Burny dost typicky, sice na konci v tom pomerne velkom skresleni sa to uz ani az tak nepozna... ale jak som to nahraval, zacal som na Burny, mal som uz vsetko okrem zaverecneho sola. ale nechal som gitaru v skusobni, tak reku dohram to na SGcke, vsak je celkom dobra, su na nej snimace, pohodlna... ale nebol to "ten" zvuk...mozno by to nikto nepoznal alebo sa mi mozno iba nechcelo vtedy nahravat a hladal som vyhovorky, ale radsej som dockal na Burny a na nom som to dohral...

ja som dokonca mal ten zvuk co nakoniec zneje za provizorny. mal som v plane uplne povodne, ze nahram to z preampu a ked bude hotovo, poslem to z kompu do koncu, bedne a nahram to naspat mikrofonom. dalsia varianta bola, ze srat na koncak, prezeniem to iba impulzom. Guitar Rig som mal len aby som to ako tak pocul pocas nahravania "hotove". ale postupne som si na to nejako zvykol a nejak mi to dobre sadlo do mixu, tak som to uz nijak dalej neriesil... "cisty" zvuk som povodne planoval uplne prehrat este raz cez Acoustic, ale to uz vobec sa mi potom nechcelo :)
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #24 kedy: 21. Január , 2008, 10:59:59 »

mal som v plane uplne povodne, ze nahram to z preampu a ked bude hotovo, poslem to z kompu do koncu, bedne a nahram to naspat mikrofonom. dalsia varianta bola, ze srat na koncak, prezeniem to iba impulzom. "cisty" zvuk som povodne planoval uplne prehrat este raz cez Acoustic, ale to uz vobec sa mi potom nechcelo :)

btw. ako sa riesi takyto reamping - posles jednoducho linkovy signal do koncaku, alebo potrebujes nejaku krabicu co ti impedancne a urovnou prisposobi signal pre koncak?
« Posledná zmena: 21. Január , 2008, 13:56:09 od asdfg » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #25 kedy: 21. Január , 2008, 11:20:02 »

popravde nie som v tom az tak zabehnuty, nahraval som tak iba par krat a vzdy som riesil problemy okolo za pochodu.

postupoval som tak, ze z line out priamo do koncaku alebo cez slapkovy EQ do koncaku.

problemy okolo toho su asi take, ze treba trafit spravnu uroven toho vystupu, aby to prebudilo koncak jak treba. dalsi problem je bordel vo zvuku, hlavne sietovy brum, cize treba eliminovat vsetky zemne slucky a tak. a poorezavat nepotrebne pasma hore a dole. najhorsie je, ked je tam sietovy brum 50Hz ktory neni od zemnej slucky, cize nejde ho jednoducho odstranit. takyto sietovy brum mava vacsinou este alikvoty na 100 a 200, niekedy aj 400 Hz, co uz je pre gitaru uzitocny signal... ako da sa poriesit vselico, ale je to o skusenosti.

predpokladam, ze nejaky specialny DiBox by mohol existovat na tento ucel, ale nepoznam...

vysledky su zvukovo inak velmi dobre. vyhody su take, ze mozes si v klude ponahravat gitary na sluchatka a ked je cas / moznost, prehnat to este vypeckovanym koncakom...
Zaznamenané
mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #26 kedy: 21. Január , 2008, 12:25:02 »

...prijemna vecicka rasto ! ...trochu mi vadia "az moc retro" zvuky syntakov ...gitarka vyborna ! aj zvuk aj  feeling  Na zdravie!
Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #27 kedy: 21. Január , 2008, 13:43:52 »

fajne  Na zdravie!
Zaznamenané
peterst
pravidelný návštevník
Príspevkov: 439

Znalci vědí, co je svědí!

« Odpoveď #28 kedy: 21. Január , 2008, 16:18:34 »

pekny dreveny zvuk na zaciatku  Zdravíčko
Zaznamenané
FeFe
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 140

« Odpoveď #29 kedy: 21. Január , 2008, 16:23:33 »

velmi dobre je to podla mna, najvac sa mi lubi pasaz 1-36 -> 1-45
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.053 sekund, 23 otázok.