Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
16. November , 2024, 05:38:36
Strán: [1] 2 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Arctic Monkeys  (Prečítané 19801 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« kedy: 29. Január , 2008, 19:29:45 »

Takze kedze mam dalsi volny vecer tak Vam "hodlam" predstavit kapelu ktorej pesnicky koluju v mojom "MP3-kovaci":

Arctic Monkeys je kapela pochadzajuca snad z (citujem spevaka kapely): "najnudnejsieho mesta britanie kde sa nikdy nic nestalo a ani nedeje"...mesto sa vola Sheffield (UK)...
kapela zalozena roku 2002 kedy dostali gitarista a spevak pod vianocny stromcek gitary...4 roky na to maju 2 videoklipy na MTV a kritika sa o nich vyjadruje:"bud sa spevak prefetuje a kapela sa rozpadne alebo tu mame druhych Rolling Stones"...

z lava: Jamie Cook (gitara, vokaly), Alex Turner (gitara, spev), Matt Helders (neskutocny bubenik), Andy Nicholson (basa)

2006- prvy album- Whatever People Say I Am, That´s What I´m Not- uvodny singel: i bet you look good on the dancefloor (pre mna priam posvatny song):

-dalsie songy:
fake tales of san francisco:
when the sun goes down:

2007- druhy (pre mna az tak neohurujuci) album- Favourite Worst Nightmare- uvodny singel: Brainstorm:

..co viac dodat?kapela ktora ked zacinala, rozhadzovala CD s napalenymi songami, zrazu zaplna aj vacsie kluby a ked priam dobili britsku mladez sa vrhaju uspesne do Europy..
...spevak sa o tom celom co sa okolo nich deje vyjadruje takto: "pride mi to celkom humorne a tak sa na tom iba smejem"
...v ich hudbe je citit cisty britsky "rebelsky" styl hrania a prejavu co starsi posluchaci uz "nemusia" no my mladi sa ideme za tym doslova zblaznit, songy s pekelnou rytmikou doplnene kvalitnymi bicimi a skvelymi textami... Som metlak

web: http://www.arcticmonkeys.com/
wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Arctic_monkeys

nejake to foto:

Zaznamenané
evil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 367

« Odpoveď #1 kedy: 30. Január , 2008, 10:19:07 »

Arctic Monkeys su fajn,vpohode energicke skladby.Po dlhsom case ale trochu monotonnejsie.Mam doma jedno live DVD a je fakt super,vyborne zahrane.Odporucam si vypocut.
Zaznamenané

GODIN RULEZ!!!
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #2 kedy: 30. Január , 2008, 10:31:45 »

Dalsi buranski britpopovi Anglani. ha ha ha Bleee Nic nove, podpriemerni hudobnici, ziadne napady.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #3 kedy: 30. Január , 2008, 10:53:31 »

Dalsi buranski britpopovi Anglani. ha ha ha Bleee Nic nove, podpriemerni hudobnici, ziadne napady.
....presne ako kritika povedala, druhý rolling stones...

davas fakt hodnotne prispevky..
by ma zaujmalo čo robia tí priemerní a nadpriemerní s nápadmi..

artici maju dva albumy za sebou a ich hudba je pocuvaná, predávaná a mne osobne absolutne nevadí...
a vedia sa aj dobre predať, aj na koncert by som isiel..
Zaznamenané

FALLGRAPP
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #4 kedy: 30. Január , 2008, 10:54:50 »

artici maju dva albumy za sebou a ich hudba je pocuvaná, predávaná a mne osobne absolutne nevadí...
a vedia sa aj dobre predať, aj na koncert by som isiel..

Ved ani mne nevadi, v krcme alebo v autoradiu v klude mozu hrat. To, ze maju 2 albumy a sa predavaju mi je tiez uplne ukradnute. :)
« Posledná zmena: 30. Január , 2008, 10:55:09 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #5 kedy: 30. Január , 2008, 11:08:17 »

Ved sme na fore, tu sa moze aj to. :) Je dolezita pestrost nazorov. Ci sa v teme o kapelach mame vsetci iba rozplyvat a ine sa nemoze nic napisat?  Žmurk

mimochodom, Artic Mokeys nepocuvam a poznam iba ich singlovky, neviem ci Progy pocul aj ich albumy..

ok, pestrost nazorov v temach ako tato..  ale takymto stylom?? hned ich odsudit??
ok, teraz vyjadrujem svoj subjektivny nazor aj ked OT
Vadia mi prispevky tohoto typu:
z mojho pohladu to je len rýpanie a vo vela témach uz podobné príspevky vyvolali ostré diskusie.
Zaznamenané

FALLGRAPP
joey
miestny štamgast

« Odpoveď #6 kedy: 30. Január , 2008, 11:13:06 »

niekto si jednoducho potrpi na 100%-tny gitarovy, spevacky,basacky a bubenicky vykon...kde hudobnik v songoch ukaze vsetku svoju zrucnost...co o songoch Arctic Monkeys sa neda povedat... Žmurk...

je to jednoducha hudba pre nenarocneho posluchaca, ku ktorym ja sa rad priradim... Na zdravie!

namiesto jazzu, metalu, speed metalu a 10min solam dam ja prednost 3 akordovemu cernosskemu blues alebo jednoduchemu britrocku...a to je tiez normalne...
« Posledná zmena: 30. Január , 2008, 16:34:12 od Pitu » Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #7 kedy: 30. Január , 2008, 11:21:30 »

...pokusil som sa vypocut si tie pesnicky... spev ziadny, instrumentalna uroven pod nulou, ta neschopnost intonacie gitary v prvej uvedenej pesnicke ma vyslovene vytacala. no a aby som sa nudil uz v prvej stvrtine pesnicky, ktora trva dve-a-pol minuty, to sa mi uz dlho nestalo. velmi, velmi zle. to uz sex pistols (imho tiez nepocuvatelni) boli ovela inovativnejsou a zabavnejsou kapelou...

cize presne ako pisu rastis a progac.

a tie dva miliony jebnutych deti, co si kupili ich dosky, mozem  Zdravíčko
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #8 kedy: 30. Január , 2008, 11:31:46 »

no nic...je mi luto ze sa tato tema zvrhla vdaka 2-3 ludom na hanenie a neuznavanie inej hudby nez tej ktoru tito ludia pocuvaju...

Nie, toto je o inom. Mne v podstate nevadi vobec ziaden hudobny zaner, len mam rad akutaku uroven, vypracovane motivy atd atd, musi v hudbe nieco proste byt, ci uz invencia alebo "naslapanost" a aj akasi miera originality. Rad si vypocujem aj napriklad grunge alebo nieco z punku.

Priznam sa, ze tu nemozem najst vobec nic, nech sa akokolvek snazim. Ti chalani nevedia hrou zaujat, nemaju fantaziu, nevedia ani poriadne spievat a ani nie su originalni. Su to lacne kratke odrhovacky, ktore len co skoncia, na ne clovek zabudne akoby ich ani nepocul.
Zaznamenané

joey
miestny štamgast

« Odpoveď #9 kedy: 30. Január , 2008, 11:35:51 »

4 Progrocker: sak ale ja to absolutne chapem ze sa ich hudba tebe nepaci...ale je aj tvojou vizitkou akym sposobom to das najavo...to ze das jeden prispevok ze ok ale nuda je fajn...ale to ze si tu rozbiehas s Iggym mensiu zurku na ucet takejto hudby je druha vec...
« Posledná zmena: 30. Január , 2008, 11:38:19 od joey » Zaznamenané
ydur
Hosť
« Odpoveď #10 kedy: 30. Január , 2008, 11:39:43 »

(argument "ludia to pocuvaju" je fakt ten najsilnejsi  ?§!. )
Vždy lepšie,ked "ludia to počuvaju" a na koncert pridu tisice ludi, ako ked nepočuvaju a na koncert pride 5 ludi.  Ono,keby ludia nepočuvali a nechodili na koncerty napr. Beatles, Metallica, Satriani,tak o nich nikto nevie.
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #11 kedy: 30. Január , 2008, 11:40:19 »

som si vypocul jednu skladbu je to taka tuctova skolska skupina co nevie hrat ale drajvu maju na dva zivoty.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #12 kedy: 30. Január , 2008, 11:44:40 »

taketo skupiny oslovuju absolutnych laikov a hudobnych analfabetov. opticky to vyzera ako tutova kapela.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #13 kedy: 30. Január , 2008, 11:46:23 »

taketo skupiny oslovuju absolutnych laikov a hudobnych analfabetov. opticky to vyzera ako tutova kapela.

Preto su tak popularne a masovo klonovane.
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #14 kedy: 30. Január , 2008, 12:01:17 »

Pekny flame war o dvoch pristupoch k hudbe. Aj ja chcem...

1. pristup: Pocit a Energia
2. pristup: Rozum a Remeslo

Je jasne, ze Arctic Monkeys su 1. pripad. Ja mam najradsej, ked sa spoja oba pristupy alebo ked nie, tak uz sto krat radsej Arctic Monkeys s gulami a paradnymi riffmi ako chladna superruchla kalkulacka Petrucci a spol Som frajer

Btw: Ako priklad spojeni oboch pristupov by som videl napr. Cream alebo BLS.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Strán: [1] 2 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.062 sekund, 23 otázok.