plichto
Hosť
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 30. Január , 2008, 19:51:12 » |
|
The Rolling Stones the doors, the cardigans, the hollies ... takých výnimiek sa nájde
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
jolan
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 08. Marec , 2008, 18:32:14 » |
|
Tak ja osobne Arctic Monkeys milujem... Su skveli, narozdiel od niektorych diskuterov v tejto teme sa mi Turnerov "debilny" (anglicky severozapadny) prizvuk strasne paci, a celkovo, ta kapela neuveritelne slape - sice z par videi nazivo mam dojem, ze intonacia nie je vzdy jeho silnou strankou, ale aj tak, spieva fajn. Nemam rad veci, ktore zneju nazivo rovnako a bez chybicky, ako z nahravky - je to potom nuda. Ak si niekto prekladal tie texty tak zisti, ze su naozaj na urovni. Niekto tu pisal ze maju preboostrovany zvuk - to asi pocul I bet you look... nuz treba si toho vypocut viac Ja osobne mam albumy Whatever they say..., Favourite worst nightmare a vsetky Singles - cize skoro vsetko myslim a zeriem to - to je proste Material. Mier s vami kto ma iny nazor.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 14. Marec , 2008, 13:04:37 » |
|
pre mna fest dobre vystupenie v radiu: Arctic monkeystoho bubenika maju sakra dobreho...
|
|
« Posledná zmena: 14. Marec , 2008, 13:14:40 od joey »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zebia
nováčik
Príspevkov: 10
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 04. Máj , 2009, 13:53:36 » |
|
Kupi niekto listok na koncert vo Viedni? Samozrejme so zlavou. kontakt 0911 35 35 36 bohac@chello.sk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miss.flamboyant
nováčik
Príspevkov: 15
... cool as Kim Deal ...
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 04. August , 2009, 00:45:12 » |
|
energiaaa, energiaaaa, energiaaa ... a skvelé texty zo "zašifrovanými" odkazmi na ich oblúbené kapely - vzory ...
|
|
|
Zaznamenané
|
"It is a very fine line between insanity and genius, for sure. I'm sure there's a lot of peole that already think I am totally insane. Not yet, not yet ..." NR
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 05. August , 2009, 11:43:38 » |
|
treti album na ceste pod menom Humbug
pilotne single:
viac melancholicke ako predosle albumy, vidiet ze sa kapela dost vyvija a posuva dalej
nahravane inak pod taktoukou Josha Homma (QOTSA)
|
|
« Posledná zmena: 05. August , 2009, 11:44:50 od joey »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Metlino
nováčik
Príspevkov: 60
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 05. August , 2009, 11:48:34 » |
|
treti album na ceste pod menom Humbug
pilotne single:
viac melancholicke ako predosle albumy, vidiet ze sa kapela dost vyvija a posuva dalej
nahravane inak pod taktoukou Josha Homma (QOTSA)
505 je z My Favourite Worst Nightmare Crying Lightning je zaujimavy...iny ale zaujimavy, obzvlast ku koncu ked to cele graduje som zvedavy na novy album ako celok
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 05. August , 2009, 11:50:23 » |
|
505 je z My Favourite Worst Nightmare Crying Lightning je zaujimavy...iny ale zaujimavy, obzvlast ku koncu ked to cele graduje som zvedavy na novy album ako celok ten 505 som myslel ze je uz z noveho ale na Alexovi dost vidno ze je unaveny z toho uspechu uz. aj na koncerte vo Viedni bol Alex total ozraty.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miss.flamboyant
nováčik
Príspevkov: 15
... cool as Kim Deal ...
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 05. August , 2009, 11:52:06 » |
|
505 je z My Favourite Worst Nightmare Crying Lightning je zaujimavy...iny ale zaujimavy, obzvlast ku koncu ked to cele graduje som zvedavy na novy album ako celok akurát som ti išla napísať ... to že 505 je z 2hého albumu ale tá novinka je ozaj zaujímavá
|
|
|
Zaznamenané
|
"It is a very fine line between insanity and genius, for sure. I'm sure there's a lot of peole that already think I am totally insane. Not yet, not yet ..." NR
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 05. August , 2009, 11:56:02 » |
|
Album "Wheatever people say i am,that's what im not" bol vynikajúci, veľmi sa mi páčil... Ostatné ma absolútne neoslovili...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 05. August , 2009, 11:59:00 » |
|
Album "Wheatever people say i am,that's what im not" bol vynikajúci, veľmi sa mi páčil... Ostatné ma absolútne neoslovili... jj, s tym suhlasim. v tej polohe aj mne arctic najviac sedia. najvacsi drive a celkovo sa s tym az tolko nesrali. najma:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 01. Jún , 2011, 18:42:46 » |
|
no nekulturne opice maju vonku dalsi album: http://en.wikipedia.org/wiki/Suck_It_and_Sees pilotnym singlom: mne sa velmi paci, napadite a svojsky primitivne
|
|
« Posledná zmena: 01. Jún , 2011, 18:43:38 od joey »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 01. Jún , 2011, 19:28:40 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 01. Jún , 2011, 19:41:28 » |
|
Take vyhorene, bez napadu. Cele mi toto gitarove indie pripada take ako keby sa snazili spravit albumy v duchu tych starych, ale proste im to nejde. Celkom som sa tesil na ich novy album (Humbug je skvely), ale toto ma fakt neoslovuje. Uplne stratili tu energiu, ktora z nich isla. Naprotiven, Alexove EP-ko, aj ked je to az taky popik, sa mi paci ovela viac. A v tom videu Alex Ramone. Totalne.
|
|
« Posledná zmena: 01. Jún , 2011, 19:47:50 od kubo63 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|