Tak do takych malych rozmerov asi tazko vtesnat 12 palcovy reprak a ani to nebolo ucelom podla mna. Cisty zvuk to ma vzhladom na cenu nadpriemerny, na skreslenie treba dokrmit vhodnou krabickou a potom je to parada. Samotne skreslenie na combe je taky crunchik. Kazdopadne hlucne je to dost. Class A.
To repro je uplna hrôza!!
skoda ze sa nevyraba hlava Royal.
V tejto cenovej kategórii su o dost lepsie komba co sa tyka cisteho aj skresleneho zvuku.
napr. spominaný roland CUBE, Kustom QUAD dfx65 (to aj skusobnu bez problemu utiahne).
To ze su v tom lampy este z neho nerobí super aparat!!!Ten "crunchik" by som ja osobne nedokazal tolerovať, dokrmovať som skúšal, ale ... chce to kvalitnejší reproduktor. Všetky benefity lámp dosť kazí (dynamika, attack, farebnosť).
Ďalšia smutná vec je, že kombo nemé výstup na externý repro a samozrejme ani prepínanie impedancie.
A k tomu všetkému ak náhodou odíde poistka, tak ho treba celé rozobrať, pretože nemá schránku poistky umiestnenú na prístupnom mieste.
Korekčné ovládanie obsahuje len "TONE" čo stačí, ale nemusí každému. Celkovo je konštrukčné prevedenie komba vcelku dobré, ale pri bližšom pohlade lacné - kde sa dalo tam sa šetrilo.
V porovnaní s Epiphone ValveBee by asi neobstálo.