Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
30. November , 2024, 00:40:57
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Peavey Valveking Royal 8  (Prečítané 8544 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #30 kedy: 06. Február , 2008, 18:46:29 »

nevravím že ho silou mocou chcem kúpiť ale pýtal som lebo sa mi celkom páčilo a nevyznám sa čo znamená dobrý zvuk... mne sa páčilo ale neviem či nie je niečo lepšie preto sa tu pýtam Žmurk
pojem dobry zvuk je nonsens, neda sa to zovseobecnit, ide totiz o subjektivny nazor,
kedze kombo si kupujes ty, ide o to ci sa jeho zvuk paci TEBE..
ak hej tak ti moze byt jedno co si myslia ostatny..
Zaznamenané
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #31 kedy: 06. Február , 2008, 19:23:45 »

pojem dobry zvuk je nonsens, neda sa to zovseobecnit, ide totiz o subjektivny nazor,
kedze kombo si kupujes ty, ide o to ci sa jeho zvuk paci TEBE..
ak hej tak ti moze byt jedno co si myslia ostatny..

no hej aj to je pravda... ale či za 5 litrov nie je niečo lepšie ako to peavey som sa pýtal... a momentálne si myslím že hocičo na čom by som hral by sa mi zdalo postupom času dobré ale potom by niekto skúsenejší prišiel a povedal že je to na shit kombo a že sú to vyhodené peniaze... a tomu sa chcem vyhnúť...
Zaznamenané
Alfonz2
pravidelný návštevník
Príspevkov: 337

...

« Odpoveď #32 kedy: 06. Február , 2008, 20:12:14 »

čauko, kedže aj ja potrebujem nejaké malé kombíčko len tak na doma a hlavne na skušanie do garaže s kapelou (pretože moja plexina a 2x12 je moc velké na presúvanie sa autobusom) tiež som rozmýšlal aj na  Peavey Valveking Royal 8 ale v tej cenovej kategórii som našiel aj výkonnejšie sice nie lampové ale ako tu už niekto napisal "ked lampáč tak poriadny!
... urobil som si taký cenový prehlad...   Ja som čert..  všetky sú v cene nad 5000,- 

- Fender Frontman 25R
http://www.musiccenter.cz/Fender-Frontman-25R-Frontman-serie:17687

- Hughes-Kettner EDITION BLUE 15
http://www.musiccenter.cz/Hughes-Kettner-EDITION-BLUE-15-%F8ada-Edition-blue:14701

- Ibanez TBX 30R
http://www.musiccenter.cz/Ibanez-TBX-30R-Komba-pro-elektrick%E9-kytary:22702

- Laney LX35R
http://www.musiccenter.cz/Laney-LX35R-Kytarov%E1-komba:16252

- Roland Cube 30X
http://www.musiccenter.cz/Roland-Cube-30X-Kytarov%E1-komba:22548

- Yamaha F 20
http://www.musiccenter.cz/Yamaha-F-20-Kytarov%E1-komba:14743

« Posledná zmena: 06. Február , 2008, 20:14:43 od Alfonz2 » Zaznamenané

katocaster, Zdenek Vavruša strat, Dowina DE111 LE --> JTamps 808 screamer, TC Nova repeater, TC Polytune, Cry baby --> Koch Studiotone
GUITAR CABLE SHOOTOUT - http://www.youtube.com/playlist?list=PL241AB3DB5E7B1074
Test tubescreamerov - http://youtu.be/h-ssot8PSRI
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #33 kedy: 06. Február , 2008, 20:17:39 »

najlepsie by bolo celolampove do 5.000 korun, vaha tak 2-3 kila zvuky marshall, mesa, fender cisty DT, blues, crunch metal, black metal aby hrala aj podladena gitara a hlavne aby to prehlusilo bicie, aby sa na tom dalo nahravat aj v studiu, aj hrat  potichu doma v panelaku a najlepsie vyrobene v U.S.A.  Bravooo
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #34 kedy: 06. Február , 2008, 21:07:18 »

najlepsie by bolo celolampove do 5.000 korun, vaha tak 2-3 kila zvuky marshall, mesa, fender cisty DT, blues, crunch metal, black metal aby hrala aj podladena gitara a hlavne aby to prehlusilo bicie, aby sa na tom dalo nahravat aj v studiu, aj hrat  potichu doma v panelaku a najlepsie vyrobene v U.S.A.  Bravooo

Si mi to vytrhol z ust. Hlavne to made in USA, alebo aspon ENGLAND, lebo potom by tie vsetky ostatne parametre boli nahawno  Na zdravie!
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #35 kedy: 06. Február , 2008, 22:37:13 »

ale naco toto vsetko, ved to je v rukach... Bavím sa skvele

Na zdravie!
Zaznamenané

Slayer24
pravidelný návštevník

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #36 kedy: 07. Február , 2008, 16:02:42 »

jj ale mne by stačilo celolampové do 7litrov váha menej ako 15kg vítaná, zvuky... stačí mi clean prípadne jemný drive a nemusí to prehlušiť bicie Žmurk a vyrobené je mi jedno kde...
« Posledná zmena: 07. Február , 2008, 16:03:53 od Slayer24 » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #37 kedy: 07. Február , 2008, 16:05:06 »

a musi byt nove ?
Zaznamenané
Slayer24
pravidelný návštevník

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #38 kedy: 07. Február , 2008, 16:08:09 »

a musi byt nove ?

no myslím že ani to nie... ale záruka je vítaná... ale nie nutná... ale aby sa mi po týždni nerozpadlo aj lampami... hlavne aby som nemusel na nové lampy hneď dávať ďalšie peniaze...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #39 kedy: 07. Február , 2008, 16:19:10 »

ja z toho co poznam, tak mozem odporucit starsi Marshall Valvestate 8040 - 40W kombo s 12" reprakom, dobre skreslenie, na podobnom ale silnejsiom napriklad nahraval a hraval chlapik z Death. je v tom jedna elektronka. alebo o kusok novsie je Marshall Valvestate VS65R - 65W kombo s 12" reprakom. zvukom su oba podobne, vlastne vsetky Valvestate hraju dost podobne. podla mojho nazoru sa na tom zvuku da bezproblemov podrtit aj metal, lepsie jak s krabickami si myslim. mame v skusobni stare kombo 8240, to je zhruba to iste ako to 8040 co Ti odporucam, ale vacsie s dvoma reprakmi a chorusom. normalne na nom chalan hrava skusky. obcas si s kamosmi ideme zablbnut a vytocime vsetky lampace naplno, aj ten Valvestate a ono to celkom hra, neni to oproti lampacom az taka hanba... tie prve 2 komba co som spominal v pohode utiahnu skusku s bubenikom a cenou su niekde okolo Tvojej poziadavky...

z novych mozem odporucit tranzistorove Peavey s 12" reprakom, nehra to az tak dobre, ako Valvestate, ale da sa. zase si myslim, ze na metal staci a funguje lepsie ako krabicka...

tie vselijake malicke lampaciky co som skusal su podla mojho nazoru nahovno. oni aj maju niekedy pekny lampovy zvuk, ale akurat tak na blues a rock. a z tych malych skriniek a repracikov ide smiesny zvuk. nejde o to, ze by nemali hlasitost, oni vrieskaju praveze dost, neiekdy ani nevedia hrat bez toho, aby vrieskali. ale ten zvuk je placaty, bez objemu a hutnosti a to do neho nedostanes ani s krabickou.

to vsetky tie vacsie komba co som odporucal hraju aj potichu, ale zvuk maju plnsi...
« Posledná zmena: 07. Február , 2008, 16:20:52 od rastis » Zaznamenané
Slayer24
pravidelný návštevník

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #40 kedy: 07. Február , 2008, 16:38:50 »

no ale takúto radu som práve že nechcel... mám škatuľku a páči sa mi... nechcem meniť a nepotrebujem kombo so skreslením... chcem niečo napríklad aj 5W ale dobré... nebudem to dávať ani veľmi nahlas ani nič podobné s tým nechcem... maximum polka hlasitosti možno... hlasitosť nepotrebujem len pekný uhladený zvuk...
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #41 kedy: 07. Február , 2008, 17:26:11 »

pocuj slejer, chod si kupit male lampove kombicko a bud s nim spokojny. nedojdi si potom na forum pytat radu ze co robit, aby znelo ako zemetrasenie, lebo to hra tenko a ani s tvojou krabickou to nieje ono  :)
chalani ti tu radia a odovzdavaju svoje skusenosti,lebo toho uz maju ocividne trosku viac preskakaneho ako ty. po kazdom odporucani a vysvetleni preco to male nebude dobre a pridani typov co dobre moze byt si melies len tu svoju pesnicku a pytas si odobrenie kombicka co si si vyhliadol. ak chces tak velmi od niekoho pocut ze to male bude super, tak ja ti teda radim, ano, je super, chod si ho kupit,neolutujes. slubotechna sro  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
Slayer24
pravidelný návštevník

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #42 kedy: 07. Február , 2008, 18:47:19 »

pocuj slejer, chod si kupit male lampove kombicko a bud s nim spokojny. nedojdi si potom na forum pytat radu ze co robit, aby znelo ako zemetrasenie, lebo to hra tenko a ani s tvojou krabickou to nieje ono  :)
chalani ti tu radia a odovzdavaju svoje skusenosti,lebo toho uz maju ocividne trosku viac preskakaneho ako ty. po kazdom odporucani a vysvetleni preco to male nebude dobre a pridani typov co dobre moze byt si melies len tu svoju pesnicku a pytas si odobrenie kombicka co si si vyhliadol. ak chces tak velmi od niekoho pocut ze to male bude super, tak ja ti teda radim, ano, je super, chod si ho kupit,neolutujes. slubotechna sro  Na zdravie!

plne chápem čo si napísal neboj sa... ale vieš... zemetrasenie nepotrebujem... na to mám 100W kombo... proste som len chcel radu že čo slabé a kvalitné kúpiť... v hudobninách mali toto tak som to tu hodil lebo sa mi páčilo... a žiaden typ nebol dobrý pre mňa lebo jednak to všetko boli moc silné alebo pre mňa proste nevhodné kombá... a nechcem počuť že je super... ak nie je tak to chápem ale čo lepšie potom je?porovnateľné s tým čo chcem... nepotrebujem 45 ani 65 ani 100W... preto nechcem zbytočne dávať peniaze do výkonu ale radšej do kvality... myslel som že tu to niekto pochopí a nebude mi furt písať niečo silné a veľké... ale môžem sa nechať presvedčiť že všetky malé sú shity aj keď sa mi to nezdá veľmi možné ale beriem každého názor...
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #43 kedy: 07. Február , 2008, 20:17:40 »

myslel som že tu to niekto pochopí a nebude mi furt písať niečo silné a veľké... ale môžem sa nechať presvedčiť že všetky malé sú shity aj keď sa mi to nezdá veľmi možné ale beriem každého názor...
ja mam taky nazor, ze tie male komba nejsu dobre, lebo nemaju 12´ repraky, tam je velka zavada, a 8´reprak je fakt "prditko", od toho nemozes cakat prakticky nic
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #44 kedy: 08. Február , 2008, 17:45:59 »

co sa tyka toho roland cube serie x (15x, 20x, 30x), da sa tam napojit krabicka? lebo neviem kde to zistit
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.125 sekund, 24 otázok.