Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 19:39:39
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mesa/Boogie Mark III  (Prečítané 5689 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
Mlha
pravidelný návštevník
Príspevkov: 169

« kedy: 09. Február , 2008, 17:14:58 »

Mam moznost kupit tuto vec - Mesa Mark 3 Combo 112 - je to model bez toho 5polohoveho eqalizera. Cena je 50000. Este som na tom nehral, prisiel som pred zaverecnou a chlapik ma vyhodil  :) Nejak do toho nevidim, v mesach sa moc nevyznam, nejake infosky som si nasiel, vyhovuje mi to ze to je cele preampove, trojkanalove a ako kombo je to malicke a vyzera fajn prenosne. Zaujima ma ci je ta cena fair - zda sa mi to dost, ale bol by som schopny ich pustit. Kvalita je asi jasna podla znacky (mesy su point to point robene?)
Ma niekto s tymto skusenosti? Proste by chcem vediet ci je to za tu cenu fajn amp na nejaky ten (hard)rokec.
Nasiel som iba takyto blby obr - je na nom hlava, ale ja myslim kombo (bez eq)

Zaznamenané

Rock it!
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 09. Február , 2008, 17:29:40 »

mne sa ta cena vidi aj privysoka, pokial je to obycajny stary cierny model, navyse bez EQ. a bez EQ je to nepouzitelne na dnesne hranie. ma to strasne vela stredov, ale fakt moc... vobec nechapem, naco vlastne vyrabali verziu bez EQ a ani si neviem predstavit, kto na tom hra alebo hral...
Zaznamenané
MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #2 kedy: 09. Február , 2008, 17:34:47 »

fuu ta de 50 000, to to je uz riadna palka  Nezahrávaj sa, sak to pomaly za taku cenu by su kupil Marka IV kombo....
Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #3 kedy: 09. Február , 2008, 17:39:05 »

tu si pozri http://homepage.mac.com/mesaboogie/Boogie15.html , v googli co som dal tak vsetky III mali ekvalizer, neviem co to ma typek za verziu....
Zaznamenané

Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #4 kedy: 09. Február , 2008, 17:48:18 »

Nebol by problém EQ k tomu kúpiť ale 50 litrov je naozaj riadná pálka za to.  Zdravíčko
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #5 kedy: 09. Február , 2008, 18:10:18 »

jaky EQ ? pedal do slucky ? neni jednoduchsie kupit original model s EQ ?
Zaznamenané
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #6 kedy: 09. Február , 2008, 18:18:12 »

Iste je jednoduchšie kúpt orig.s EQ.A je to neumerná cena v tomto prípade.A kupovať k tomu EQ-Dalšie bubáčiky.Za 50 dostane podstatne lepší aparát.Aj buginu.
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #7 kedy: 10. Február , 2008, 01:11:37 »

(...) a bez EQ je to nepouzitelne na dnesne hranie. ma to strasne vela stredov, ale fakt moc... vobec nechapem, naco vlastne vyrabali verziu bez EQ a ani si neviem predstavit, kto na tom hra alebo hral...
Ja, co som si malicko brnkol na Mark III hlave a na Studio Preampe, si toto nemyslim. Na moderny metal to bez EQ nie je, ale inak preco nie?
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #8 kedy: 10. Február , 2008, 01:32:07 »

Ja, co som si malicko brnkol na Mark III hlave a na Studio Preampe, si toto nemyslim. Na moderny metal to bez EQ nie je, ale inak preco nie?

to nehra nic ine, len stredy. este MK I je taky vintage, tam sa tomu da hovorit, ze to hra gulato, ale tie modernejsie velaskreslovacie modely... kde by si taky skresleny zvuk pouzil ? okrem sola ? vsak aj tych basov to ma bez EQ nic moc... to ked na JCMku vytocis vsetky stredy naplno, tak ich bude niekolko krat menej, ako maju tieto zosiky...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #9 kedy: 10. Február , 2008, 01:39:44 »

MartinLM - tu mas Mark III s vypnutym EQ:

zneje to jak telefon. to mierne "V" to skratka potrebuje. zato tvrdim, ze Mark bez EQ nebrat...

ale zase dobra ukazka pre tych, co maju Mark III zafixovany ako "master of puppets" aparat :)
Zaznamenané
Kruspe
pravidelný návštevník
Príspevkov: 365

« Odpoveď #10 kedy: 10. Február , 2008, 02:25:49 »

MartinLM - tu mas Mark III s vypnutym EQ:

zneje to jak telefon. to mierne "V" to skratka potrebuje. zato tvrdim, ze Mark bez EQ nebrat...

ale zase dobra ukazka pre tych, co maju Mark III zafixovany ako "master of puppets" aparat :)

Hlavne su super tie komenty k tomu " Sounds awesome! ", " sounds great. I like that tone. "  ha ha ha
Zaznamenané

... all life is future to past ...
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #11 kedy: 10. Február , 2008, 03:20:44 »

Hlavne su super tie komenty k tomu " Sounds awesome! ", " sounds great. I like that tone. "  ha ha ha
no a? sak jak bolo povedane - na solo super. aj ten strat tam skvele pocut. neviem, co kto frfle, ze mesa potlaca charakter. inak kamos ma presne tento aparat a je to uplne spokojna masinka. akurat teda fakt to EQ pri metale by bodlo a 50k je vela  Bavím sa skvele s tym, ze to rozhodne nie je nepouzitelna katastrofa. na nepouzitelnych katastrofach mam cosi odohrane a viem o tom svoje  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #12 kedy: 10. Február , 2008, 09:26:13 »

Za tu cenu by uz aj Mark IV mohol byt. Je to prepalene...
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
ydur
Hosť
« Odpoveď #13 kedy: 10. Február , 2008, 09:46:26 »

Ta cena- ?.    Za ccr. 55 000 kupiš nove 50W , 1x12  Rect-O-Verb,alebo Stiletto. Na zdravie!
Zaznamenané
MiracleMan
stály hosť

« Odpoveď #14 kedy: 10. Február , 2008, 10:32:14 »

Za tu cenu by uz aj Mark IV mohol byt. Je to prepalene...

som povedal pomaly za tu cenu, videl som inzeraty za 60 predaval typek kombo mark IV...
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.051 sekund, 24 otázok.