Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 19:47:28
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mesa/Boogie Mark III  (Prečítané 5698 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #15 kedy: 10. Február , 2008, 18:47:10 »

(...) zneje to jak telefon. to mierne "V" to skratka potrebuje. zato tvrdim, ze Mark bez EQ nebrat... (...)
Pohoda, v kapele to moze byt ok. Ja by som na tom kludne hral. Dones mi taky, ked ty nechces. Ak sa mi bude pacit, tak si ho necham, ak nie, tak ti ho vratim.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 10. Február , 2008, 19:03:38 »

vies co - inac sa dohodnime. kup si ho a ked Ti to pride divne, nechod za mnou plakat, lebo Ta odbijem s "hovoril som Ti to"  Žmurk
Zaznamenané
damiandch
pravidelný návštevník
Príspevkov: 214

« Odpoveď #17 kedy: 10. Február , 2008, 20:03:04 »

podla mna brutalne vysoka cena... za to kupis uz pomaly aj Duala (ak chces mesu), alebo mrte inych aparatov...
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #18 kedy: 10. Február , 2008, 20:04:19 »

podla mna brutalne vysoka cena... za to kupis uz pomaly aj Duala (ak chces mesu), alebo mrte inych aparatov...
presne, a dual je myslim trosku niekde inde...
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #19 kedy: 10. Február , 2008, 20:08:20 »

no sak to, ze je inde :) ak chce zvuk MARK serie, tak v tom mu dual moc nepomoze
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #20 kedy: 10. Február , 2008, 20:25:13 »

Mam moznost kupit tuto vec - Mesa Mark 3 Combo 112 - je to model bez toho 5polohoveho eqalizera. Cena je 50000. Este som na tom nehral, prisiel som pred zaverecnou a chlapik ma vyhodil  :) Nejak do toho nevidim, v mesach sa moc nevyznam, nejake infosky som si nasiel, vyhovuje mi to ze to je cele preampove, trojkanalove a ako kombo je to malicke a vyzera fajn prenosne. Zaujima ma ci je ta cena fair - zda sa mi to dost, ale bol by som schopny ich pustit. Kvalita je asi jasna podla znacky (mesy su point to point robene?)
Ma niekto s tymto skusenosti? Proste by chcem vediet ci je to za tu cenu fajn amp na nejaky ten (hard)rokec.
Nasiel som iba takyto blby obr - je na nom hlava, ale ja myslim kombo (bez eq)

opytaj sa ho či mu zdravičko služi ,strop je tak 28tsk a to by som nedal za BOOgie
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #21 kedy: 10. Február , 2008, 20:25:51 »

som povedal pomaly za tu cenu, videl som inzeraty za 60 predaval typek kombo mark IV...
mark 4 je trošku drahši" aparat ale 60t sk to by musel aj varit a chodit do obchodu plus ma vozit s krčmi narvaneho domov Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 10. Február , 2008, 20:27:43 od joe » Zaznamenané

Mlha
pravidelný návštevník
Príspevkov: 169

« Odpoveď #22 kedy: 11. Február , 2008, 09:34:53 »

Oki ľudia, takže kašlem na to, ešte že som sa spýtal - inak jak som si dneska všimol,ten obchod je celý akýsi divný,jak v inej cenovej dimezii - aby tam normálny nový amp stál o 10k viac jak inde  Fuuha zíram Už tam nepôjdem  Nezahrávaj sa Hoci tam majú fajné (aj vintage) veci...
Zaznamenané

Rock it!
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #23 kedy: 11. Február , 2008, 09:42:58 »

kam nepojdem kde si to chcel brat?Huh! a ak bolo nove čo asi tažko 50tsk je v pohode...ale to sa nevyraba 20rokov
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #24 kedy: 11. Február , 2008, 09:53:28 »

kam nepojdem kde si to chcel brat?Huh! a ak bolo nove čo asi tažko 50tsk je v pohode...ale to sa nevyraba 20rokov

za 50k sa dneska da kupit po-pici aparat. nechapem preco niekto silou mocou chce staru rarohu.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Mlha
pravidelný návštevník

« Odpoveď #25 kedy: 11. Február , 2008, 10:14:17 »

Music Store Ženeva - v takej uličke hneď pri jazere :)
Nejde o to, že by som chcel nasilu starú rárohu - len sa mi to páčilo ako to vyzerá (a ako to hrá na youtube s eq) - za adekvátnu cenu by som to bral, ale zas nepotrebujem niekomu pchať do vačku zbytočne naviac prachy. To ich radšej sám prepijem  Som frajer
Zaznamenané

Rock it!
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #26 kedy: 11. Február , 2008, 14:37:36 »

Music Store Ženeva - v takej uličke hneď pri jazere :)
Nejde o to, že by som chcel nasilu starú rárohu - len sa mi to páčilo ako to vyzerá (a ako to hrá na youtube s eq) - za adekvátnu cenu by som to bral, ale zas nepotrebujem niekomu pchať do vačku zbytočne naviac prachy. To ich radšej sám prepijem  Som frajer
v tom obchode som raz bol, a ten je fakt popici drahy... Pomoooc!
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Mlha
pravidelný návštevník

« Odpoveď #27 kedy: 11. Február , 2008, 14:53:55 »

v tom obchode som raz bol, a ten je fakt popici drahy... Pomoooc!
A je to škoda, lebo tam majú fest pekné veci - aj vintage - také neuveriteľne obúchané fender kombá som ešte nevidel  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Rock it!
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #28 kedy: 11. Február , 2008, 15:29:49 »

za 50k sa dneska da kupit po-pici aparat. nechapem preco niekto silou mocou chce staru rarohu.

pretoze mkIII je poctivy nadcasovy aparat s vela zvukovymi moznostami, este stale hand made, co uz dnesne MB davno nie su. vydrzi aj pad z 3. poschodia a kedze je to znama schema a nie je az taky prekomplikovany a natlaceny do malej skrinky ako nove MB, bezproblemu je v pripade nutnosti oservisovatelny. pravda - 50 litrov je moc, to hej...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #29 kedy: 11. Február , 2008, 20:44:14 »

nechapem preco niekto silou mocou chce staru rarohu.

Ked sa neda ta stara raroha plnohodnotne nahradit nicim novym, tak co ine ostava.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.065 sekund, 23 otázok.