asdfg
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 26. Máj , 2008, 20:12:25 » |
|
takze sa len potvrdila moja dobra mienka o tychto bicich...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 26. Máj , 2008, 20:57:39 » |
|
akurat to zbezne pozeram - co za bicie ste to tam mali? na to ze je to snimane iba mikrofonom z kamery zneju vyborne
Boli to štandardné bicie Yamaha Stage Custom. 10, 12, 14 a 22. Blany na prechodoch Remo, rytmik a kopák Evans. Neviem presne aké. Činely náš bubeník ma šecky Sabian. Nejakú vysokú radu. Dave Weckl alebo niečo také. Ono musiím pochváliť nášho bubeníka že on tie bicie vie fakt dobre zoštelovať. Nie len svoje ale aj iné. Má to dobre v uchu. Tiež si myslím že táto rada od Yamahy je vydarená a pomer cena/výkon vysoký.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 16. Jún , 2008, 11:40:37 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 15. September , 2008, 14:13:45 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 15. September , 2008, 14:57:26 » |
|
vcelku dobry a pomocny clanok.. na par gramatickych chyb ale dolezity je obsah inak toto bude otazka na Rastisa asi skor. Zazil si u nas aspon jednu kapelu, ktora by splnala dane podmienky pripravy? :D teda ak si nenahraval elan alebo pod. srandy nahodou :D mam na mysli fakt ze kapely co robia aranzma a nie len hard rock v Emole postaveny na akordoch pajcnutych z tabu nejakej starej menej znamej kapely..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 15. September , 2008, 15:13:14 » |
|
kaolko - kde su tam gramaticke chyby ? najvyssie vedenie tamtoho portalu - ta stat "a autorovi" je tam na konci zdvojena. fotky - paradne, ale zo studia naseho bubenika (niezeby vadilo ) kaolko - nie, nezazil som kapelu, ktora by ma nesrala s niecim z toho (zvacsa so vsetkym), co som tam vymenoval
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 15. September , 2008, 15:15:13 » |
|
jo - ubrali ste mi tam par rokov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 15. September , 2008, 15:17:21 » |
|
fotky - paradne, ale zo studia naseho bubenika (niezeby vadilo ) Je tam na nich super model, budu to citat/pozerat tym padom aj babenky... kaolko - nie, nezazil som kapelu, ktora by ma nesrala s niecim z toho (zvacsa so vsetkym), co som tam vymenoval Ani Ska2tonics?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 15. September , 2008, 15:21:06 » |
|
Ani Ska2tonics?
vies co - este kym som s nimi nehraval, iba som s nimi tocil prve dema, tak Vlado bol v ramci pripravy k nahravaniu velky profik, hlavne pri druhom nahravani mal tendenciu dzubat uz aj do mna, na co vsetko som mal mysliet vopred
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 15. September , 2008, 15:26:02 » |
|
kaolko - kde su tam gramaticke chyby ? najvyssie vedenie tamtoho portalu - ta stat "a autorovi" je tam na konci zdvojena. fotky - paradne, ale zo studia naseho bubenika (niezeby vadilo ) kaolko - nie, nezazil som kapelu, ktora by ma nesrala s niecim z toho (zvacsa so vsetkym), co som tam vymenoval musim to potom este raz preletiet v klude.. take banality ako ze pad lokal je vzdy makke 'i' a tak.. niekde to dost ze svietilo.. ale ako vravim ide o obsah a ten je super..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 15. September , 2008, 15:28:44 » |
|
musim to potom este raz preletiet v klude.. take banality ako ze pad lokal je vzdy makke 'i' a tak.
prelet a daj vediet. ja som to preletel par razy a nic mi neudrelo, ale to neznamena ze je to OK
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 15. September , 2008, 15:35:20 » |
|
A ešte si zabudol rastis v tom članku: gitaristi,skontrolujte si káble-aj prepoje medzi krabičkami,nezabudnite nahradne baterie, nahradne struny, atd,atd.
|
|
« Posledná zmena: 15. September , 2008, 15:36:11 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 15. September , 2008, 15:40:47 » |
|
dobry clanok... aspon som si spravil trochu obraz ako sa nahrava... ked raz o sto rokov pojdem do studia zide sa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 15. September , 2008, 16:28:34 » |
|
kvalitny clanok rasto, mohol si ho napisat aj skorej ja som si z neho urcite nieco odniesol (zbytok som si odniesol z nahravania )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 15. September , 2008, 16:37:02 » |
|
ja som komentar napisal pod clanok........
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|