Valla
|
|
« Odpoveď #1440 kedy: 20. Jún , 2009, 17:45:28 » |
|
tak,tak temko
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #1441 kedy: 21. Jún , 2009, 11:17:59 » |
|
no viete co to bolo? invertor invertor pri konstantnom signale dokazal vybudit koncak na 100W len basa nema konstantny signal a invertor daval maly rozkmit tym padom nepreniesol taky vykon to bolo cele
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #1442 kedy: 21. Jún , 2009, 17:04:09 » |
|
no viete co to bolo? invertor invertor pri konstantnom signale dokazal vybudit koncak na 100W len basa nema konstantny signal a invertor daval maly rozkmit tym padom nepreniesol taky vykon to bolo cele zaloz novu temu s nazvom " recnicke otazky ohladom handmade "
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #1443 kedy: 21. Jún , 2009, 17:08:01 » |
|
Hej lampove pedalove. Kukal som na valwatt stranky, hej má tam dačo podobné ale len dochucovač. Ale ja keďže to budem dávať do čistého kanála a chcel by som distortion potrebujem aby to viac tlačilo, ako napr hentie krabičky... Len nemôžem najsť žiadnu taku schému, a 200eur zato isto nedám LCF1 robi dzdzdz jak krava aj same o sebe.Nakopavac je len jen z modov toho pedalu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #1444 kedy: 21. Jún , 2009, 17:16:50 » |
|
zaloz novu temu s nazvom " recnicke otazky ohladom handmade " naa sak zaloz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #1445 kedy: 23. Jún , 2009, 23:35:51 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #1446 kedy: 23. Jún , 2009, 23:36:39 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #1447 kedy: 24. Jún , 2009, 14:26:24 » |
|
tak toto je velmi zaujimave co je zaujimave ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #1448 kedy: 24. Jún , 2009, 14:30:34 » |
|
co je zaujimave ?
Predsa toto
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
xixan
náhodný pocestný
Príspevkov: 93
|
|
« Odpoveď #1449 kedy: 24. Jún , 2009, 22:13:15 » |
|
Cavte chalani ,zaujimalo by ma ako je to vlastne s tymi Ryckami v schemach ...teda switching matrix .......tam je ze ry1 napriklad a niekde inde v scheme je ze ry1a a k tomu su dve cesty .... NO a NC ,potom je aj Ry1b ktomu je tiez NO a NC .....ako je to vlastne riesene a cim .... googloval som jak das ,aj tu som hladal a nist ....mam predstavu ale ci to tak je naozaj neviem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #1450 kedy: 25. Jún , 2009, 00:52:42 » |
|
Zakreslene by to malo byt v zakladnom stave...cize NO-nenabudene relatko NC-nenabudene relatko Nabudis relé-privedies šťávu do relatka a zopne. But .. zo skusenosti viem ,ze v schemach su dost podstatne chyby a sluzia viacmenej len na orientaciu,ked sa nieco vo fabrickom zariadeni pokazi. Nedal by som ruku do ohna za to co je tam zakreslene a stavat podla toho uz vobec nie. Ked som robil jeden koncak pre F.G. tak som si nieco vytrpel ,kym som dosiel na to ,ze cela schema z ktorej som vychadzal, je uplne zle namalovana a aby to fungovalo tak ako malo ,tak som sa s tym za pomoci drahych frekvencnych merakov jebal asi dva dni ,kym som na to dosiel Neviem o co v tvojom pripade ide,ale bez predoslich skusenosti a schopnosti si vediet predstavit co ktore zapojenie co robi,je si len tak pajcnut schemu dost risk!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #1451 kedy: 25. Jún , 2009, 08:56:41 » |
|
napisal si dva krat nenabudene NO - normally opened, NC - normally closed. jo a ako vravi brdo, kazdy chce si nieco postavit bez patricnych skusenosti a zlozite schemy. naprv sa treba vediet trosku orientovat a scheme ktoru stavas tak aj pochopit...
|
|
« Posledná zmena: 25. Jún , 2009, 08:59:14 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #1452 kedy: 25. Jún , 2009, 10:46:27 » |
|
napisal si dva krat nenabudene NO - normally opened, NC - normally closed. zle som napisal ? NO a NC su stavy ked je relatko bez štavy ,ci ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #1453 kedy: 25. Jún , 2009, 10:54:46 » |
|
sak nie, len si precitaj tu vetu tvoju: cize NO-nenabudene relatko NC-nenabudene relatko
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #1454 kedy: 25. Jún , 2009, 11:20:37 » |
|
sak nie, len si precitaj tu vetu tvoju: ta asi som si vcera vyštal mozog ,bo nerozumim.uz to necham
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|