mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #270 kedy: 12. Jún , 2008, 18:15:18 » |
|
skus dat ukazku zo speaker simu, skus.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #271 kedy: 12. Jún , 2008, 20:43:07 » |
|
skus zatienit aspon prvu lampu.. aby si to mal esteticky ladiace, tak mozes ju obalit alobalom a uzemnit to mu zmensi sum a brum nech to da uz to poriadneho racku sak stoji 1000skk
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #272 kedy: 12. Jún , 2008, 23:20:39 » |
|
Rackovu krabicu mam, ale este treba vnutro. A myslis, ze som vykradol skolu, ked mi radis merat na osciloskope? Teraz nemam vobec nikde pristup k osciloskopu. Edit: Akurat som to poriadne nakopol jfetovym predzosilnovacom a je to znacne lepsie. Hodim sem nejake ukazky. Vidim to tak, ze kupim este lampu a spravim si vlastny custom. Tak co to potom aky higayn so styrmi triodami?
|
|
« Posledná zmena: 12. Jún , 2008, 23:38:05 od mcmaros »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #273 kedy: 13. Jún , 2008, 06:18:16 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
alexandr
nováčik
Príspevkov: 28
|
|
« Odpoveď #274 kedy: 13. Jún , 2008, 09:43:01 » |
|
No konečne ! Aspoň som si zaspomínal..Za mladých rádioamatérskych čias sme takto konštruovali vysielacie posilovače . A vždy to šlo na prvý šup. Ale akonáhle sme to dali do krabice , tak to prestalo fungovať. No čo vám budem tajiť ...skončilo to tým , že sme si všimli merací rádiovoz. A chytro sme to všetko......spratali ... odvtedy mi ešte nikdy tak nelepilo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #275 kedy: 13. Jún , 2008, 10:43:31 » |
|
Rackovu krabicu mam, ale este treba vnutro. A myslis, ze som vykradol skolu, ked mi radis merat na osciloskope? Teraz nemam vobec nikde pristup k osciloskopu. Edit: Akurat som to poriadne nakopol jfetovym predzosilnovacom a je to znacne lepsie. Hodim sem nejake ukazky. Vidim to tak, ze kupim este lampu a spravim si vlastny custom. Tak co to potom aky higayn so styrmi triodami? kua ja co mam doma osciloskopy a generator tak som si kupil a neukradol a co mam zo skoly neni ukradnute ale zobrate stare veci co som uz pisal
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #276 kedy: 13. Jún , 2008, 10:44:33 » |
|
kua ja co mam doma osciloskopy a generator tak som si kupil a neukradol a co mam zo skoly neni ukradnute ale zobrate stare veci co som uz pisal aj ten drat? tu vypisujes ako kradnes s 500 smajlami a ked ta niekto potom chyti za slovo tak sa hnevas
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #277 kedy: 13. Jún , 2008, 11:13:20 » |
|
ale ved on to neujebal, iba vzal stare, nepotrebne veci zo skoly, ktore by tam iba zavadzali
|
|
« Posledná zmena: 13. Jún , 2008, 11:13:39 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #278 kedy: 13. Jún , 2008, 11:49:21 » |
|
aj ten drat? tu vypisujes ako kradnes s 500 smajlami a ked ta niekto potom chyti za slovo tak sa hnevas aky drat???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
alexandr
nováčik
Príspevkov: 28
|
|
« Odpoveď #279 kedy: 13. Jún , 2008, 11:54:58 » |
|
Co sem delal ? Jak sem delal ? Nic sem nedelal ! Ona delala ...tadle ta .. ;
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #280 kedy: 13. Jún , 2008, 11:56:50 » |
|
Kto je bez viny ,nech prvy hodi kamen
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #281 kedy: 13. Jún , 2008, 12:00:56 » |
|
no co uz zobral som co som potreboval a je
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #282 kedy: 13. Jún , 2008, 12:36:57 » |
|
no co uz zobral som co som potreboval a je nedaj tam tie poťáky z tenkými oskami jak si dával na Arzén dobre? daj tam normálne aby sme mohli dať pekné knoby
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #283 kedy: 13. Jún , 2008, 12:48:32 » |
|
Jaj, ved ja som to nemyslel vazne s tym kradnutim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #284 kedy: 13. Jún , 2008, 13:22:11 » |
|
nedaj tam tie poťáky z tenkými oskami jak si dával na Arzén dobre? daj tam normálne aby sme mohli dať pekné knoby ja ta nechapem sak ake chces osky??? 6mm X 8mm tam davam a ty tam chces ake??? kupil som uz tieto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|