homar
|
|
« Odpoveď #330 kedy: 17. Jún , 2008, 20:06:24 » |
|
sak na to ide asi robit sak taky vykon sa neda vyuzit to by musel ozvucovat vesmir nejde brdo do manowar? lebo jedine oni mozu vyuzit taketo uberzosilovace
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #331 kedy: 17. Jún , 2008, 20:11:29 » |
|
nejde brdo do manowar? lebo jedine oni mozu vyuzit taketo uberzosilovace neviem musis sa ho opytat alebo tema
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #332 kedy: 17. Jún , 2008, 20:15:44 » |
|
to bude daco pre progaca do pivnice
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #333 kedy: 17. Jún , 2008, 20:43:01 » |
|
temo prototyp uz je zabudovany
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #334 kedy: 17. Jún , 2008, 23:50:51 » |
|
uz zase utrem ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #335 kedy: 18. Jún , 2008, 07:04:08 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #336 kedy: 18. Jún , 2008, 07:31:48 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #337 kedy: 18. Jún , 2008, 07:43:26 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #338 kedy: 18. Jún , 2008, 07:49:33 » |
|
ale ne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #339 kedy: 18. Jún , 2008, 07:52:07 » |
|
Vy tomu nerozumiete Mna nebavy sa trckat s kokotinami co sa daju kupit v barsjakej riti , ake postavit si nieco vlastne Toto je ta Rocken rool lampa 4x813ka=1000W a musim si dokupit este jednu Ampeg bednu
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #340 kedy: 18. Jún , 2008, 07:55:03 » |
|
Vy tomu nerozumiete Mna nebavy sa trckat s kokotinami co sa daju kupit v barsjakej riti , ake postavit si nieco vlastne Toto je ta Rocken rool lampa 4x813ka=1000W a musim si dokupit este jednu Ampeg bednu to nieje vysielacia trioda??? inak co povies na moj prototyp
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #341 kedy: 18. Jún , 2008, 07:56:41 » |
|
to nieje vysielacia trioda??? inak co povies na moj prototyp Nepoviem nic ,lebo si to jebol niekde do riti a neviem si to doma kuknut. Skusim to fcil.
|
|
« Posledná zmena: 18. Jún , 2008, 07:56:57 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #342 kedy: 18. Jún , 2008, 07:58:51 » |
|
Nepoviem nic ,lebo si to jebol niekde do riti a neviem si to doma kuknut. Skusim to fcil.
coo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #343 kedy: 18. Jún , 2008, 07:59:20 » |
|
Vy tomu nerozumiete Mna nebavy sa trckat s kokotinami co sa daju kupit v barsjakej riti , ake postavit si nieco vlastne Toto je ta Rocken rool lampa 4x813ka=1000W a musim si dokupit este jednu Ampeg bednu S tým hraj rovno do PA
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku