Valla
|
|
« Odpoveď #525 kedy: 12. August , 2008, 13:09:29 » |
|
Na basu na nic! Keby si hral na gitare ...pochopis nezapomen ze som basak gitarista
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #526 kedy: 12. August , 2008, 13:10:34 » |
|
Ja osobne by som bral hlavu, ktora by analogovo simulovala vsetky mozne aparaty od plexi, bassmana az po rectajfera.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #527 kedy: 12. August , 2008, 13:12:07 » |
|
Ja osobne by som bral hlavu, ktora by analogovo simulovala vsetky mozne aparaty od plexi, bassmana az po rectajfera. kup si tranzistor a ne lampu z x variaciami aparatou boxou a neviem coho o tom neni lampa
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #528 kedy: 12. August , 2008, 13:12:39 » |
|
a naco ? cim viac zvukov zh toho ma liezt, tym viac su napicu. najlepsie hraju jednokanale. 3 kanal je posledny kompromis, vsetko dalsie je cista p*čovina.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #529 kedy: 12. August , 2008, 13:14:57 » |
|
Na vela schemach je dost spolocneho alebo podobneho zakladu, tak by sa tam dali porobit rozne mody. Bolo by to ale komplikovane. Ja viem, zoom je zoom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #530 kedy: 12. August , 2008, 13:19:50 » |
|
a naco ? cim viac zvukov zh toho ma liezt, tym viac su napicu. najlepsie hraju jednokanale. 3 kanal je posledny kompromis, vsetko dalsie je cista p*čovina.
skor dvojkanal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #532 kedy: 12. August , 2008, 13:25:01 » |
|
uz si pooperacii co ti operrovali ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #533 kedy: 12. August , 2008, 13:30:48 » |
|
Mne nič. Kocurovi zadnu labku. Ešte je v narkoze.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #534 kedy: 12. August , 2008, 13:34:32 » |
|
recenzie boli na to vcelku kladne, zas to taka p*čovina byt nemusi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #535 kedy: 12. August , 2008, 15:48:56 » |
|
a na co robit 10kanalove hlavy? sak to je prehnane a to sa mi na tom nepaci Ja som si postavil a pouzival na basu 4 kanal a je to parada mat rôzne presety
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #536 kedy: 12. August , 2008, 15:53:30 » |
|
Ja som si postavil a pouzival na basu 4 kanal a je to parada mat rôzne presety jezis maria a na co sak ja uz nepouzivam ani slapky a hra to dobre az dnes......
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #537 kedy: 12. August , 2008, 16:16:26 » |
|
Valla to s tym cpu by si pochopil keby si si to vyskusal. Najlacnejsie stoja pod 50Sk a mozes si tam "zapojit" prepinanie ake potrebujes, nemusis riesit x logickych obvodov, proste jeden radic a par relatok alebo inych spinacov. Mozes poslat hodnoty vsetkych prepinacov po 2 kabloch atd. Nehovoriac o tom, ze dotykove spinace a svetielka su cool (dotykove myslim ako nie prepinace ale spinace...). To vymysleli urcite lenivy ludia...taki ako ja .
|
|
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
eter
|
|
« Odpoveď #538 kedy: 12. August , 2008, 16:57:49 » |
|
Tak, komplet schema na ten footswitch nestastny Dufam, ze uz vsetko okej... edit: schema neskor opravena!
|
|
« Posledná zmena: 12. August , 2008, 23:58:29 od eter »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #539 kedy: 12. August , 2008, 17:24:12 » |
|
chces to naozaj spinat cez MOSFET ? ja by som dal klasicke bipolary.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|