Valla
|
|
« kedy: 24. Február , 2008, 17:07:07 » |
|
tuto temu som zalozil pre domacich kutilou co potrebuju poradit nejaku vec ohladom hand made no dostala sa mi do ruk tesla music 70 a chcem ju trocha dat do poriadku je cela vycvakana proste srot a som koko*t z napajacieho trafa na scheme je nakreslene vynutie 150V a to ma odbocku na 55V je to vedla seba a na trafe to tak nemam to napatie vobec neviem kde je mam tam 150V a vedla toho uplnr ine napatie mensie akolo 20V
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 24. Február , 2008, 17:17:22 » |
|
pocuj - mam tu take male komb Fender Twin z 1958teho... nema velku hodnotu, ale mam ho rad, pouziam ho na cvicenie. nieco mi v nom chrci - nepozrel by si mi na to niekedy ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 24. Február , 2008, 17:23:52 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 24. Február , 2008, 18:56:36 » |
|
pocuj - mam tu take male komb Fender Twin z 1958teho... nema velku hodnotu, ale mam ho rad, pouziam ho na cvicenie. nieco mi v nom chrci - nepozrel by si mi na to niekedy ? odpoved po oprave: pocuj, pozrel som sa Ti na to - mal si take male kombo Fender Twin z 1958...uz nema velku hodnotu, ale mal si ho rad, pouzival si ho na cvicenie. nieco Ti v nom chrcalo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
obsidian.sk
náhodný pocestný
Príspevkov: 108
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 24. Február , 2008, 19:24:45 » |
|
Mam otazku na domacich kutilov. Nestaval niekto z vas zosilnovac pre pasivne referencne monitory Behringer B2030P? Ide mi o to, ci stoji za namahu bavit sa s ladenim obvodov alebo rovno kupit vyladene aktivne B2030A.
|
|
|
Zaznamenané
|
Ibanez RG321MH-RB
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 24. Február , 2008, 19:26:06 » |
|
To sa oplati? Babrat sa s tym jak kon a este neisty vysledok? Kup aktivne, tiez sa chystam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 24. Február , 2008, 19:30:02 » |
|
Mam otazku na domacich kutilov. Nestaval niekto z vas zosilnovac pre pasivne referencne monitory Behringer B2030P? Ide mi o to, ci stoji za namahu bavit sa s ladenim obvodov alebo rovno kupit vyladene aktivne B2030A.
jednoznacne 2030A. taky zosilovac neni sranda, aby si ho spravil aspon ako tak linearny. hlavne v rozdiele medzi 2030P a 2030A asi ani nejde postavit seriozny zosilovac, ani kupit. aspon si myslim. okrem toho podla papierov maju 2030A lepsi frekvnecny rozsah v spodnych pasmach...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
obsidian.sk
náhodný pocestný
Príspevkov: 108
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 24. Február , 2008, 19:49:39 » |
|
V 2030A su pouzite klasiky LM3886, cize to by nebol az taky problem zhotovit. Ktovie vsak, aka rovna je charakteristika 2030P. Ak by ju trebalo upravovat, tak bez presneho navodu by to bolo dost laborovania...
Ok, dik za nazory, kaslem na tuto slepu ulicku, definitivne. Pojdem do 2030A.
EDIT: Ten lepsi "spodok" pri 2030A bude dany asi aktivnou vyhybkou.
|
|
« Posledná zmena: 24. Február , 2008, 19:52:53 od obsidian.sk »
|
Zaznamenané
|
Ibanez RG321MH-RB
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 24. Február , 2008, 19:54:30 » |
|
vsak prave, predpokladam ze trieda ako Truth bude natvrdo este vnutry ekvalizovana, pochybujem, zeby tie menice same mali nejake extra parametre. 2030A je hotovka, funguju nadpriemerne a su zadarmo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pole
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 25. Február , 2008, 01:32:43 » |
|
pocuj - mam tu take male komb Fender Twin z 1958teho... nema velku hodnotu, ale mam ho rad, pouziam ho na cvicenie. nieco mi v nom chrci - nepozrel by si mi na to niekedy ? MOzem ti to pozriet. Ja som z Pezinka. AK mi to donesies nieje problem...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 25. Február , 2008, 02:16:16 » |
|
MOzem ti to pozriet. Ja som z Pezinka. AK mi to donesies nieje problem...
dik, to bol for
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 25. Február , 2008, 08:35:54 » |
|
dik, to bol for a dost dobry
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 25. Február , 2008, 08:51:20 » |
|
Ja by som sa chcel spytat na to, ci je vyrazny rozdiel vo zvuku ak sa pouziju metaloxidove alebo uhlikove odpory, takisto ci je rozdiel v zvitkovych kondenzatoroch??? Napr Mesa pouziva uhlikove odpory s kondenzatormi Sprague, Bogner pouziva metaloxidove odpory s kondikmi Wima....
|
|
« Posledná zmena: 25. Február , 2008, 08:52:51 od igork »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 25. Február , 2008, 10:24:51 » |
|
no tie odpory drotove su lepsie pre velky vykon a uhlikove zase pre nf techniku kondiky wima su asi najlepsie co poznam
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 25. Február , 2008, 15:18:11 » |
|
no tie odpory drotove su lepsie pre velky vykon a uhlikove zase pre nf techniku kondiky wima su asi najlepsie co poznam ale prd pre velke vykony, drotove rezistory su dobre v zdrojoch. je jasne, ze su vhodne na velke vykony, ale musis specifikovat, kde sa maju nachadzat. keby sa nachadzali v NF technike, tak to urcitim sposobom vplyva na zvuk. a to tym, ze takyto vinuti rezistor ma aj nejaku parazitnu indukcnost a kapacitku, cize ti moze znehodnocovat signal. najlepsie su vrstvove odpory v NF technike ( a vo VF uz uplne - tam si uz aj male indukcnosti a kapacity velmi neziaduce - jav vplyvania na signal by bol este vacsi ) z kondikov su idealne foliove kondenzatory. ked som meral klasicke keramicke kondiky ( tie ploche hnede posrane ), tak ako som im pridaval frekvenciu, tak sa ich kapacita prudko menila. foliove si to relativne krasne drzali. hej, wima su dobre, ale nemusis sa specializovat iba na ne. aj nejake MKT su dobre tusim.
|
|
« Posledná zmena: 25. Február , 2008, 15:20:25 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|