temo
|
|
« Odpoveď #285 kedy: 13. Jún , 2008, 13:48:44 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #286 kedy: 13. Jún , 2008, 14:12:37 » |
|
kua sak tie su aj v arzene
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #287 kedy: 13. Jún , 2008, 21:13:48 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #288 kedy: 13. Jún , 2008, 21:18:48 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #289 kedy: 14. Jún , 2008, 21:05:30 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 14. Jún , 2008, 23:56:18 od Valla »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #290 kedy: 15. Jún , 2008, 08:05:36 » |
|
No sak poradne. Jak na míšačku Mains 3,15A a H.V. 1A alebo az 2A a hlavne tie poistky nusis mat pomale a nie frišké
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #291 kedy: 15. Jún , 2008, 09:07:55 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #292 kedy: 15. Jún , 2008, 10:11:49 » |
|
prosim Ta, jeb uz na tie skurvene smajle, to uz neni mozne. kazda aj normalna tema sa zahumusi tymito kokotinami a upada.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #293 kedy: 15. Jún , 2008, 15:35:20 » |
|
mam otazku ze ked chcem dat do zosika reverb mozem tam dat aj tranzistorovy system na to??? lebo u lampoveho je problem z prevodnym trafkom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #294 kedy: 15. Jún , 2008, 15:38:12 » |
|
mam otazku ze ked chcem dat do zosika reverb mozem tam dat aj tranzistorovy system na to??? lebo u lampoveho je problem z prevodnym trafkom Ty môzes vsetko
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #295 kedy: 15. Jún , 2008, 15:38:57 » |
|
Valli - na tie Tvoje smajle Ta upozornuju viaceri z fora, cize to evidentne ludom vadi. prosim Ta, prestan ich pouzivat, inak dostanes docasny BAN.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #296 kedy: 15. Jún , 2008, 15:40:19 » |
|
Valli - na tie Tvoje smajle Ta upozornuju viaceri z fora, cize to evidentne ludom vadi. prosim Ta, prestan ich pouzivat, inak dostanes docasny BAN.
jo dobre krotim sa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #297 kedy: 15. Jún , 2008, 15:40:57 » |
|
Ty môzes vsetko pytam sa preto lebo neviem ci sa to tak robi vies nechcem to dokurvit
|
|
« Posledná zmena: 15. Jún , 2008, 15:44:45 od Valla »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #298 kedy: 15. Jún , 2008, 15:48:48 » |
|
pytam sa preto lebo neviem ci sa to tak robi vies nechcem do dokurvit
Ale sak si tam prcni dake male trafko a si vysmítý Ked nemas ,tak nieco ci ve sklepie vyhrabem Inak,este ti ani jeden jednoduchy amp nehra tak ,ako by mal a uz si komplikujes dectvo dakymi strunami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #299 kedy: 15. Jún , 2008, 15:53:46 » |
|
ale hra ale len v predstave treba skusit nieco nove,tato hlava co teraz robim musi hrat jak hovado sak som tam spravil secko co sem videl na tvojich tak nemoze byt problem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|