styrioci
|
|
« Odpoveď #300 kedy: 15. Jún , 2008, 16:02:30 » |
|
pytam sa preto lebo neviem ci sa to tak robi vies nechcem to dokurvit
v single recte je napr reverb so svabmi miesto lamp.. aj vo vacsine "lacnejsich" ampov, kde je pruzinak
|
|
« Posledná zmena: 15. Jún , 2008, 16:06:56 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #301 kedy: 15. Jún , 2008, 16:06:08 » |
|
pruzinovy reverb je blbost. jediny pekny co som pocul, tak ma moj amp a aj tak je mi to tam nachuja.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #302 kedy: 15. Jún , 2008, 16:51:13 » |
|
takze srat na reverb nebudem ho tam davat sak su v dnesnej dobe digitalne krabicky tak neriesit to ale co budem s tym reverbom co mam doma
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #303 kedy: 15. Jún , 2008, 17:02:18 » |
|
pruzinovy reverb je blbost. jediny pekny co som pocul, tak ma moj amp a aj tak je mi to tam nachuja.
mozes to rozvinut?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #304 kedy: 15. Jún , 2008, 17:04:20 » |
|
takze srat na reverb nebudem ho tam davat sak su v dnesnej dobe digitalne krabicky tak neriesit to ale co budem s tym reverbom co mam doma Postav nejaký aparát typu Fender z dobrým čistým zvukom a tam ten reverb využiješ
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #305 kedy: 15. Jún , 2008, 17:10:17 » |
|
mozes to rozvinut?
ako co ? mne pride pruzinovy reverb zbytocny... ani sa mi moc nepaci prave ten typ reverbu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #306 kedy: 15. Jún , 2008, 17:11:40 » |
|
ja len, tak ci nevies nejako hodnotne zdovodnit svoje tvrdenie, ze pruzinak je blbost
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #307 kedy: 15. Jún , 2008, 17:13:12 » |
|
co s nim ? to si ho mam napriklad zapinat do sola ? v okamihu, ako ho aj zacne byt naozaj pocut je ho uz vela a je to telocvicna.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #308 kedy: 15. Jún , 2008, 17:36:26 » |
|
mne sa nepači ten rewerb skrz toho , že pri hrani niektore rewerbi drnčia, skrz otrasov z basov alebo z hutneho zvuku..... a niekedy ten zvuk toho rewerbu nebol taky aky by som si predstavoval....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #309 kedy: 15. Jún , 2008, 18:10:56 » |
|
Postav nejaký aparát typu Fender z dobrým čistým zvukom a tam ten reverb využiješ sak aj to bude
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #310 kedy: 15. Jún , 2008, 18:19:34 » |
|
mne sa nepači ten rewerb skrz toho , že pri hrani niektore rewerbi drnčia, skrz otrasov z basov alebo z hutneho zvuku..... a niekedy ten zvuk toho rewerbu nebol taky aky by som si predstavoval....
ono sa tie pruziny daju "utlmit" nejakym molitanom a pod..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #311 kedy: 15. Jún , 2008, 18:43:01 » |
|
reverb je dobra vec na cisty zvuk na skreslenom je z toho gulas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #312 kedy: 15. Jún , 2008, 22:08:58 » |
|
4oci no hej vreckovky som tam dal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #313 kedy: 17. Jún , 2008, 16:12:00 » |
|
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #314 kedy: 17. Jún , 2008, 16:44:56 » |
|
objednavam si to do rackoveho prevedenia ako preamp s paralelnou efektovou sluckou efektvou sluckou, send a preamp out s rovnakymi urovnami signalov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|