mcmaros
|
|
« Odpoveď #420 kedy: 16. Júl , 2008, 17:29:57 » |
|
Ten amp robyl
Vy s Vallom "robyte" tak tvrdo, az vam zavidim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #421 kedy: 16. Júl , 2008, 17:35:15 » |
|
Vy s Vallom "robyte" tak tvrdo, az vam zavidim. tak to ma byt
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #422 kedy: 16. Júl , 2008, 21:33:57 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 16. Júl , 2008, 21:34:21 od Valla »
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
midlo
|
|
« Odpoveď #423 kedy: 17. Júl , 2008, 15:12:05 » |
|
Aby sa vam s tej po....nej slovenciny nezabehlo Aby sa nam nezabehlo? S tej? No to su perly. Chlapci mali by ste byt radi ze vam tu pomahame dobehnut, co ste zameskali.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #424 kedy: 17. Júl , 2008, 15:24:42 » |
|
Aby sa nam nezabehlo? S tej? No to su perly. Chlapci mali by ste byt radi ze vam tu pomahame dobehnut, co ste zameskali.
brdo to urcite nezameskal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #425 kedy: 17. Júl , 2008, 15:58:05 » |
|
midlo...pri niektorych uzivateloch je to uplne zbytocne. ak chces, kukni si este typkov inzerat to su tiez perly. doteraz nechapem, preco vsetci spominani, pisu "robit" s ypsilonom...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #426 kedy: 19. Júl , 2008, 09:52:06 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #427 kedy: 19. Júl , 2008, 09:54:17 » |
|
to si chces stavat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #428 kedy: 19. Júl , 2008, 09:55:15 » |
|
nie, len som nahodou narazil na tu schemu. dost husta.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #429 kedy: 19. Júl , 2008, 09:58:28 » |
|
no to teda je lampovo- integrovany- tranzistor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #430 kedy: 19. Júl , 2008, 10:25:50 » |
|
No tie polovodiče sú v tej Rivere preto, aby to šlo ovládať cez MIDI. Ináč ak máš rád také chuťovky ako kombináciu lámp a hi-tech polovodičových obvodov, mrkni sa na schému od Triaxisu, tam si prídeš na svoje, to je fakt kríženec lampového preampu a počítača.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #431 kedy: 19. Júl , 2008, 11:05:12 » |
|
a ved to je celolampa žiaden trandak v ceste ... preste tak ako napisal kvoli midy su tam trandaky ale je tam tych foto odporov dpče trochu moc!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #432 kedy: 19. Júl , 2008, 14:06:49 » |
|
No tie polovodiče sú v tej Rivere preto, aby to šlo ovládať cez MIDI. Ináč ak máš rád také chuťovky ako kombináciu lámp a hi-tech polovodičových obvodov, mrkni sa na schému od Triaxisu, tam si prídeš na svoje, to je fakt kríženec lampového preampu a počítača.
Chutovka je to hlavne v tedy ,ked sa to posere "Stastny" je v tedy ten,kto to vlastni a este "stastnejsi", kto to opravuje mnam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #433 kedy: 19. Júl , 2008, 14:59:52 » |
|
je to skurveny aparat ja by som si vzivote to nekupil sak viac polovodicou ako lamp ani JCM 900 by som si nekupil dalsi skurveny amp z diodama najlepsie su stare vintage rucne robene ampy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #434 kedy: 19. Júl , 2008, 15:03:45 » |
|
je to skurveny aparat ja by som si vzivote to nekupil sak viac polovodicou ako lamp ani JCM 900 by som si nekupil dalsi skurveny amp z diodama najlepsie su stare vintage rucne robene ampy prehanas, ako ceresne s mliekom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|