Valla
|
|
« Odpoveď #960 kedy: 10. Január , 2009, 18:28:06 » |
|
a na co ? si este nevidel marshal box ? ja som tiez este nevidel rozobraty
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #961 kedy: 10. Január , 2009, 18:40:58 » |
|
ja som tiez este nevidel rozobraty Na to,aby si zistil ci tam ten ramik je ,alebo nie ju nemusis vidiet rozobratu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #962 kedy: 10. Január , 2009, 18:44:21 » |
|
Na to,aby si zistil ci tam ten ramik je ,alebo nie ju nemusis vidiet rozobratu ale ja viem ale ze som ju nevidel zozobratu som myslel
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
franni
náhodný pocestný
Príspevkov: 118
|
|
« Odpoveď #963 kedy: 10. Január , 2009, 19:45:50 » |
|
ahoj,tak uz jsem sestrojil to me "radio"jeste ozivit a to bude asi pro to nejhorsi,posilam tri fotky,je to moje prvni radio GAGA
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #964 kedy: 10. Január , 2009, 19:50:31 » |
|
ahoj,tak uz jsem sestrojil to me "radio"jeste ozivit a to bude asi pro to nejhorsi,posilam tri fotky,je to moje prvni radio GAGA pekny plosak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #965 kedy: 11. Január , 2009, 01:16:04 » |
|
Vyzera to dost zurivo.Gratulujem ti Ten korytnackovy leprak je tiez pekny.Mimichodom ,kde kupujete tie optokopleri ?
|
|
« Posledná zmena: 11. Január , 2009, 01:17:50 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
franni
náhodný pocestný
Príspevkov: 118
|
|
« Odpoveď #966 kedy: 11. Január , 2009, 09:41:17 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 11. Január , 2009, 09:45:14 od franni »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #967 kedy: 11. Január , 2009, 12:10:40 » |
|
Vyzera to dost zurivo.Gratulujem ti Ten korytnackovy leprak je tiez pekny.Mimichodom ,kde kupujete tie optokopleri ? volakedy ich mali aj v SOS ale teraz uz neviem ci ich tam maju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #968 kedy: 11. Január , 2009, 13:21:10 » |
|
ja som ich v SOS nikdy nevidel...ani teraz a to som tam kukal uz asi pred 3 rokmi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #969 kedy: 11. Január , 2009, 13:22:42 » |
|
ja som ich v SOS nikdy nevidel...ani teraz a to som tam kukal uz asi pred 3 rokmi.
v katalogu ich mali
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #970 kedy: 11. Január , 2009, 13:31:11 » |
|
inac odkial beretie ty navrhy DPS?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #971 kedy: 11. Január , 2009, 13:40:47 » |
|
no maji je v GESu,ale sehnal jsem je od tesly,jsou to vtl 40 myslim
A to su take ako v mesinach ? Mal som take,ale uz si to nepamätam. Mimochodom takyto triple valwatt som volakedy staval Vychadzal som tiez z takehoto dakeho soldana
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #972 kedy: 11. Január , 2009, 13:43:08 » |
|
A to su take ako v mesinach ? Mal som take,ale uz si to nepamätam. Mimochodom takyto triple valwatt som volakedy staval Vychadzal som tiez z takehoto dakeho soldana mnam to chrunkavy amp pekny vyzera ako stary marshall
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #973 kedy: 11. Január , 2009, 13:49:03 » |
|
A to su take ako v mesinach ? Mal som take,ale uz si to nepamätam. Mimochodom takyto triple valwatt som volakedy staval Vychadzal som tiez z takehoto dakeho soldana Brdoooooo.. daj viac fotiek toho ampuuu, ak mas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #974 kedy: 11. Január , 2009, 13:56:26 » |