HEJ hej pravda keby hrám miesto letovania uff nechcem vedet aky by som bol o kolko lepši,
ale zase ,ked chceš aparát musiš chodit na brigady ! a zabitý čas na brigáde bolo to iste ako študovanim a letovanim
dokonca si myslim ,že brigady ,ked fakt nemaš možnosti a msiš brat len to čo je ,ti viacej času zaberu než letovanie
apon ja ,ked som začal hrat na gitare a v kapele to bolo tiež mizerné ,že za peniaze čo som robil cele leto som si kupil gitaru v septembri.... čo bola najlacnejšie a hratejlna yamaha
na vianoce multiefkt jediny dobry a lacny čo bol digitech nič ine v tej cenovej kategorii 3500 nebolo
o polroka gitarova hlava laney tf700 čo bolo v tej dobe asi to najlepšie najlacnejšie
a o dalšieho polroka som kupil box a aj na ten mi mama požičala 50%
a tych 50% som splacal krvopotne dalšieho polroka čiže rok a pol šporenia natahovania
potom prišla matura polroka som študoval zosiky ,počas toho som pomali kupoval drobnosti na ten zosik ked som si to na konci spočital kvaazi 8 000 to bolo
a v tedy som bol v okoli straašny profik :-D s tym
laney som predal a kupil mixpult
a aj ked som letoval krabice som bol rad ,že som si niečo zletoval zahral som sa a nepačilo sa mi tak som to rozobral zahodil
a nemusel som kupovat krabice a experimentovat ked boli dost drahe znova rpedavat a ist do straty
do 50-100sk som si laboratorne postavil vela efkertov vyskušal a enhal som si len to najlepšie
a aj tak to vyšlo lacnejšie než kupit si za 2000 škatulu nejaku
ale ,keby pride už ebay aj k nam tiež by home made klesol
ja som zastanca urob si sam a zdarmo alebo kup použite overene nezničitelne