Hop377
nováčik
Príspevkov: 63
|
|
« Odpoveď #240 kedy: 10. September , 2008, 20:04:17 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #241 kedy: 10. September , 2008, 20:06:52 » |
|
valla sa spamataj, to bol priklad.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
alexandr
nováčik
Príspevkov: 28
|
|
« Odpoveď #242 kedy: 10. September , 2008, 20:08:39 » |
|
A ja erdžo hovoríme o napätí a o usmerňovaní, a to je tu len o flašiach ...? ( elektronkach ) :'(good bye !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #243 kedy: 10. September , 2008, 20:21:04 » |
|
A ja erdžo hovoríme o napätí a o usmerňovaní, a to je tu len o flašiach ...? ( elektronkach ) :'(good bye !
chalan sa pytal o trafe na lampac ,tak nebudeme hovorit o zvaracke
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Boga
náhodný pocestný
Príspevkov: 79
|
|
« Odpoveď #244 kedy: 10. September , 2008, 20:55:35 » |
|
chalan sa pytal o trafe na lampac ,tak nebudeme hovorit o zvaracke Studuju silnoproud/energetiku tak treba z toho neco takovyho muze taky vylizt:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #245 kedy: 10. September , 2008, 20:57:07 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #247 kedy: 10. September , 2008, 21:03:59 » |
|
Tu sa clovek tolko nasmeje ... Že ? Hlavne ked novačika od bú "vtipnymi" prispevkami.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #248 kedy: 10. September , 2008, 21:14:01 » |
|
Studuju silnoproud/energetiku tak treba z toho neco takovyho muze taky vylizt:)
no co, tak si aspon budes moct svietit pri tom zvarani
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #249 kedy: 10. September , 2008, 22:39:55 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #250 kedy: 12. September , 2008, 09:30:11 » |
|
Jak nahulene decka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #251 kedy: 12. September , 2008, 09:44:18 » |
|
nemam slov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #253 kedy: 14. September , 2008, 19:54:15 » |
|
No ja to platievam kreditkou a dopravne UPSkou do Prasovec je pri hentakom zavazi cca 20eur cca do 3 dni ti to dojde domu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #254 kedy: 14. September , 2008, 20:00:41 » |
|
No ja to platievam kreditkou a dopravne UPSkou do Prasovec je pri hentakom zavazi cca 20eur cca do 3 dni ti to dojde domu. ano tusim aj ja odtial objednam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|