Valla
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 27. Február , 2008, 00:08:55 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
eter
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 27. Február , 2008, 01:01:14 » |
|
Tiez by ma zaujimalo, kde si zohnal tie vysoke nity? A ten nacrt rozmiestnenia suciastok, je na to nejaky program alebo sa treba pohrat v coreli? Lebo nijaky specialny program som nenasiel.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 27. Február , 2008, 01:34:07 » |
|
A ten nacrt rozmiestnenia suciastok, je na to nejaky program alebo sa treba pohrat v coreli? Lebo nijaky specialny program som nenasiel. zabrowsuj po nete a urcite najdes schemu aj PCB layout. igork, drzim palec neh sa to zdarne podari dokoncit. zatial to vyzera na velmi peknu pracu, som zvedavy na vizual celej hlavy po dokonceni. mohol by si potom konkretne rozpisat s akymi problemami si sa stretol pri stavbe a ako si ich riesil.
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 27. Február , 2008, 10:51:36 » |
|
mario som si vsimol ze iba mudrujes ukaz tvoju robotu ja nemudrujem. aj sam igork povedal, ze by mu pasovalo o nejake 2 cm viac. a teraz dam tebe radu: slovo robit sa pise s "i" a nie s "y", lebo som si vsimol, ze to slovo tak napises vzdy. uz som pisal, ze sa mi to nechce otvarat, ale asi budem musiet, lebo pojdem menit potenciometre, tak potom budu aj foto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
eter
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 27. Február , 2008, 11:17:20 » |
|
zabrowsuj po nete a urcite najdes schemu aj PCB layout.
Net mam prebrowsovany, neboj. A PCB layout nepotrebujem, jednak to je malokedy pouzitelne, kvoli tomu, ze u nas vacsinou zozenies ine suciastky, a potom vyvody nepasuju ...a jednak to tiez budem robit cez nity. Mam aj vlastny pozmeneny navrh. Pytal som sa, ci ten navrh usporiadania v sasi sa musi robit cez kresliaci program alebo je na to nejaky specialny program, kde uz su nejake sucistky pokreslene. Lebo videl som uz viac takych nacrtov a ked to robil niekto v coreli, tak sa s tym musel riadne vyhrat (tienovane suciastky)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 27. Február , 2008, 11:27:26 » |
|
a k comu Ti to bude? hento mozes aj v autoCADe nakreslit, len kto by sa s tym jebal , a na podobnu schemu som narazil tusim aj na nete...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 27. Február , 2008, 11:31:54 » |
|
naco CAD, odruky ceruzou, si to potom aj farbickami vyfarbi ak chces.. Layout na osemstovku je na kazdej druhej stranke, jak na nity tak aj s leptanym plosakom a rozmiestnenie jednotlivých komponentov si sprav podla originalu, tak isto ako aj plosak. Su to overene veci ktore funguju a je zbytocne vymyslat nieco co uz je davno vymyslene..
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
eter
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 27. Február , 2008, 11:38:44 » |
|
Hehe, kto vravel o tom, ze robim jcm800??? Robim nieco ine, a dost veci tam musim dorobit alebo prerobit ...takze preto sa pytam, ci je na to original program. Len chcem vediet, Ano/Nie? Ja uz svoj navrh mam priblizne nakresleny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 27. Február , 2008, 12:27:56 » |
|
ja taky nepoznam... a ak to uz mas spravene rukou, tak jeb na to. to ma vacsiu hodnotu ako v kompe urobene
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 29. Február , 2008, 14:05:38 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 29. Február , 2008, 15:15:25 » |
|
nie, to iba ty mas problemy s vystupakom z MONO 50 nasobic? naco...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 29. Február , 2008, 15:38:13 » |
|
K tym vysokym nitom(turrets tag), tie som kupil z anglicka, co mi zostalo som predal ffampovi, ak mas zaujem mohol by som ti nejake zohnat. Layout som nekreslil ja, stiahol som ho z netu, takze ak mas nejaku vlastnu schemu alebo mod, musis si ho nakreslit sam.... Valla, neboj sa ziadne problemy s tymi trafakmi nebudu, je to odskusana vec....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 29. Február , 2008, 15:38:49 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 29. Február , 2008, 15:39:41 » |
|
K tym vysokym nitom(turrets tag), tie som kupil z anglicka, co mi zostalo som predal ffampovi, ak mas zaujem mohol by som ti nejake zohnat. Layout som nekreslil ja, stiahol som ho z netu, takze ak mas nejaku vlastnu schemu alebo mod, musis si ho nakreslit sam.... Valla, neboj sa ziadne problemy s tymi trafakmi nebudu, je to odskusana vec....
no neviem ja som mal problemi ale asi som kkt
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 29. Február , 2008, 15:40:59 » |
|
ten vystupak neni robeny na 8R vystup a nemal som iba ja problemi da sa to ojebat, neboj a tej druhej casti som nerozumel, co chces povedat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|