mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #180 kedy: 22. Apríl , 2008, 19:37:18 » |
|
tiez sa mi zda divne, ked su zvody na DOBRE odleptanom plosaku. to by nemalo byt, potom by "nic" neslo. nemuselo to byt v plosaku, alebo si ho slabsie odleptal, niekedy sa zda, ze je a ani nieje. a inac tie Terra Ohmy je zbytocne riesit, to su odpory uplne myslim zanedbatelne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #181 kedy: 22. Apríl , 2008, 19:54:54 » |
|
Divne sa to zda aj mne ale je to jav, ktory sa u elektronkovych zosilovacov sem tam vyskytne Je to o elektrickej pevnosti materialu, ked ju material nema, mozu vzniknut zvody.... tiez som si myslel ze je to chujovina ked mi o tom Brdo hovoril, ale je to tak, presvedcil som sa na vlastnom zosiku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #182 kedy: 22. Apríl , 2008, 20:09:02 » |
|
no to je jasne, ale ved elektricka pevnost plosaku musi byt velka. a neviem, je rozdiel medzi lampou a tranzistorom? nemyslim zvukovy, ani princip cinosti, myslim v pouzivani a nakladani so signalom, podla mna nie. to by malo robit potom aj pri tranzistoroch. sice, pri lampach su vysoke napatia, tak to moze byt aj tym veru
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #183 kedy: 23. Apríl , 2008, 07:34:46 » |
|
V jednom ampe mi neustale lupal potak hlasitosti a ani za boha som nevedel preco . Az ked som isiel stupen po stupni a bod po bode som sa dopracoval k miestu,kde som na prazdnom" nite " nameral beznym Multimetrom 3V. Cely stupen som potom poletoval do luftu a lupanie potaku bola minulost . Ked som premeral aj ostatne miesta,kde by nemala byt ziadna jednosmerna zlozka tak,skoro na kazdom bola ale nevadila ,tak som jebal na to a zosim mam do teraz a hra jak hovado. No niekde to vadi a niekde nie ,to je ta alchymia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #184 kedy: 23. Apríl , 2008, 16:38:22 » |
|
V jednom ampe mi neustale lupal potak hlasitosti a ani za boha som nevedel preco . Az ked som isiel stupen po stupni a bod po bode som sa dopracoval k miestu,kde som na prazdnom" nite " nameral beznym Multimetrom 3V. Cely stupen som potom poletoval do luftu a lupanie potaku bola minulost . Ked som premeral aj ostatne miesta,kde by nemala byt ziadna jednosmerna zlozka tak,skoro na kazdom bola ale nevadila ,tak som jebal na to a zosim mam do teraz a hra jak hovado. No niekde to vadi a niekde nie ,to je ta alchymia no jasne ja som mal tiez na jednom problem na mrezu ECC83 som nemal dany oddelovaci kondik od druheho stupna lebo v scheme nebol a tiez mi to nehralo proste ta lampa vobec nechcela zosilova skreslovala a neviem co tak skusil som tam dat ten kondik a bolo to v pohode,ale o tej pevnosti materialu sa mi to nezda bud bol ten plosak nejy navlhnuty alebo co ja som mal maximalne zvod na patici a to je secko
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
pole
|
|
« Odpoveď #185 kedy: 23. Apríl , 2008, 22:58:45 » |
|
V jednom ampe mi neustale lupal potak hlasitosti a ani za boha som nevedel preco . Az ked som isiel stupen po stupni a bod po bode som sa dopracoval k miestu,kde som na prazdnom" nite " nameral beznym Multimetrom 3V. Cely stupen som potom poletoval do luftu a lupanie potaku bola minulost . Ked som premeral aj ostatne miesta,kde by nemala byt ziadna jednosmerna zlozka tak,skoro na kazdom bola ale nevadila ,tak som jebal na to a zosim mam do teraz a hra jak hovado. No niekde to vadi a niekde nie ,to je ta alchymia Z akeho materialu bola ta doska na ktorej si mal pajkovacie ocka?. A ktory matros je podla teba Ok. Ja mam doma sklolaminat taky zlty. Myslis ze ok? http://www.aerosolart.sk/bubnovacka/ine/konstant/foto/ine/lampac/23.JPGJE to z BA gumovky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #186 kedy: 24. Apríl , 2008, 12:06:56 » |
|
uz som ti povedal ze za pivo ti to poviem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #187 kedy: 24. Apríl , 2008, 12:08:31 » |
|
Problem nieje ani tak v tom samotnom materiale,ako ........
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #188 kedy: 24. Apríl , 2008, 14:30:47 » |
|
podla mna je problem v rozmiestneni ociek a vzdialenosti od seba,lebo neni tam male napatie okolo 450V a vzdialenost od seba je 1cm -na jeden 1kV aby nepreskocil obluk,alebo aj nejake studene spoje to mozu robit
|
|
« Posledná zmena: 24. Apríl , 2008, 14:32:33 od Valla »
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
pole
|
|
« Odpoveď #189 kedy: 24. Apríl , 2008, 15:26:51 » |
|
Vala prierayne napetie jedneho mm vyduchu }Teda medyeri tak sirokej| na to treba 1Kv. Na 1CM treba uy desat. ALe to je prierayna vydialenost nie pracovna teda samoyrejme viac.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pole
|
|
« Odpoveď #190 kedy: 24. Apríl , 2008, 15:27:51 » |
|
Problem nieje ani tak v tom samotnom materiale,ako ........
NO online ti to povco neposlem. Tada treba niekam skocit. Navrhujem Ponorku kedz?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #191 kedy: 27. Máj , 2008, 07:59:52 » |
|
Takze som sa po nejakom case zas dostal k zosiku, Mr. Turza mi priniesol origos material a taktiez som zvacsil rozmery dosky na 56 x 305mm. Mali by sa odstranit problemy s prerazanim ale musim to vsetko robit nanovo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #192 kedy: 27. Máj , 2008, 08:01:22 » |
|
este par fotiek...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #193 kedy: 27. Máj , 2008, 08:13:05 » |
|
Naposledy co sme boli s Martinom LM u Igora na exkurzii sme urobili par nahravociek Igorshalla 2203 do 1x12 G12-75T. Zhruba takto to znie s LPckom. http://gitaristi.sk/files/igork/igorshall/igorshall_kinks2.mp3 V intej teme bude porovnanie kopii LP nahravanych prave na tomto aparate.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #194 kedy: 27. Máj , 2008, 14:16:44 » |
|
zvuk jak lusk