brdo prvy
|
|
« Odpoveď #345 kedy: 08. Február , 2009, 22:34:45 » |
|
povedz ze 800vka je konkretnejsia a budes IN mne to je uplne jedno,hlavne ze to hra Keby mi niekto povedal ze to je mono 50ka tak mu to zozerem. Dobry basovy zosik je o tom ,aby si sa v kapele pocul a nenarobil sa pri tom jak Černobilsky lopatak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #346 kedy: 08. Február , 2009, 22:43:05 » |
|
ved si to stiahni do pc a tam normlane pusti nepoštaj to cez internet
ale sak na tomto pri.ebanom kompe mi nic nejde ,tak si mozem stahovat akurat tak rolety na oknach
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #347 kedy: 08. Február , 2009, 23:15:11 » |
|
ale sak na tomto pri.ebanom kompe mi nic nejde ,tak si mozem stahovat akurat tak rolety na oknach alebo gate tak uprimnu sustrast teda bež zajtra vallovi nech popukate strocha omietku na stenach unho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #348 kedy: 09. Február , 2009, 12:21:39 » |
|
Uz som si to vypocule a znie to UPP
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #349 kedy: 09. Február , 2009, 16:22:19 » |
|
Ty si uz ale zacinas neskutocne vymyslat sak v utorok si mi vravel ze ma 200w a pred mesiacom mal jeden den 120W druhy 150 a treti 100W Tak kolko ? ked nevies som ti hovoril 200W do 4R a 150W do 8R , a pred tym mi to trckalo 100W do 8R a 120W do 4R , budem asi vzdy hovorit a pisat do akej zataze lebo uz aj mne z toho jebe ty mna nikedy nepocuvas co hovorim inac uz viem ako je to stym omedzovacom preco to spravilo to co to robi uz viem ako mam stavat bass ampy
|
|
« Posledná zmena: 09. Február , 2009, 16:26:36 od Valla »
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #350 kedy: 09. Február , 2009, 16:57:29 » |
|
Uz som si to vypocule a znie to UPP no sem rad
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
igork
|
|
« Odpoveď #351 kedy: 15. Február , 2009, 20:54:16 » |
|
brdo, ff nemate nahodou na predaj nejake sprague orange drops kondiky?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
malisko
nováčik
Príspevkov: 46
|
|
« Odpoveď #352 kedy: 11. Jún , 2009, 10:26:46 » |
|
zdravim vas .. takze po X dni studovania som sa rozhodol ze aj sa pustim do home madu... skusenosti mam, chut este vacsiu , ale hlavne co chcem od vas je to ze ci vam popri stavbe nejake veci nepoostavali - trafaky, lampy, kondiky.... co by som mohol pri stravbe pouzit, a nemusel kupovat z kade-tade... ak vam nieso poostavalo co uz vy nevyuzijete a mne sa zide tak sem s tym . dik
|
|
|
Zaznamenané
|
Epiphone Les Paul '95 (Gibson 498T/490R) Ibanez RG420EG-SBK (DiMarzio Tone Zone / Air Norton) Mesa Boogie Dual Rectifier 3ch Sennheiser eW300 wireless Behringer Racktuner BTR2000 T.C Electronic G-Major 412box : 2x V30 2x G12T-75 212boc: 2x V30
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #353 kedy: 11. Jún , 2009, 11:22:56 » |
|
zdravim vas .. takze po X dni studovania som sa rozhodol ze aj sa pustim do home madu... skusenosti mam, chut este vacsiu , ale hlavne co chcem od vas je to ze ci vam popri stavbe nejake veci nepoostavali - trafaky, lampy, kondiky.... co by som mohol pri stravbe pouzit, a nemusel kupovat z kade-tade... ak vam nieso poostavalo co uz vy nevyuzijete a mne sa zide tak sem s tym . dik Ale coby nie Co potrebujes ? Som megalomansky pokupoval kade co z TAD atd. ....mne sa tie radia uz ani nechce letovat a ked nahodov budem nieco potrebovat ,tak si kupim.
|
|
« Posledná zmena: 11. Jún , 2009, 11:24:28 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #354 kedy: 11. Jún , 2009, 11:28:38 » |
|
Ale coby nie Co potrebujes ? Som megalomansky pokupoval kade co z TAD atd. ....mne sa tie radia uz ani nechce letovat a ked nahodov budem nieco potrebovat ,tak si kupim. toto sa mi lubi jak hovado lebo ja mam TADcko v prasfcach
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
malisko
nováčik
Príspevkov: 46
|
|
« Odpoveď #355 kedy: 11. Jún , 2009, 11:30:32 » |
|
skus mi na mail popisat co mas a cca ake ceny a myslim ze si isto nieco povyberam
|
|
|
Zaznamenané
|
Epiphone Les Paul '95 (Gibson 498T/490R) Ibanez RG420EG-SBK (DiMarzio Tone Zone / Air Norton) Mesa Boogie Dual Rectifier 3ch Sennheiser eW300 wireless Behringer Racktuner BTR2000 T.C Electronic G-Major 412box : 2x V30 2x G12T-75 212boc: 2x V30
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #356 kedy: 11. Jún , 2009, 11:54:39 » |
|
toto sa mi lubi jak hovado lebo ja mam TADcko v prasfcach tak to ano...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #357 kedy: 11. Jún , 2009, 12:16:38 » |
|
skus mi na mail popisat co mas a cca ake ceny a myslim ze si isto nieco povyberam sak mu ty napis co potrebujes a on ti napise ci to ma a co to kostuje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Racius
|
|
« Odpoveď #358 kedy: 11. Jún , 2009, 13:19:40 » |
|
zdravim vas .. takze po X dni studovania som sa rozhodol ze aj sa pustim do home madu... skusenosti mam, chut este vacsiu , ale hlavne co chcem od vas je to ze ci vam popri stavbe nejake veci nepoostavali - trafaky, lampy, kondiky.... co by som mohol pri stravbe pouzit, a nemusel kupovat z kade-tade... ak vam nieso poostavalo co uz vy nevyuzijete a mne sa zide tak sem s tym . dik Ja som si pozháňal pár ECCčiek zo starých východonemeckých rádii (RFT/RWN Neuhaus), EL34ky som ukoristil zo školského rozhlasu, ktorý mi dala škola do daru ako zberateľovi starých blbín. Fajné elektrolyty som získal zo starých PC zdrojov, zväčša sú tam 330uF pre 200V, pre menšie napätia sú zapojením do série vskutku vhodné. Sieťové transformátory sa dajú tiež ukoristiť zo starých rádii, výstupaky však nie Väzbové kondenzátory si kúp novučičké voňavučké, ja som si kúpil WIMA, do plošného spoja sú super, ak robíš point-to-point wiring, tak asi Mallory style. Takto som ja zháňal, treba sa veľa veľa pýtať a tváriť sa, že sú vám starí ľudia sympatickí, od ktorých pýtate rádia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #359 kedy: 11. Jún , 2009, 13:29:05 » |
|
tiez som raz od velmi sympatickeho starousa vymamil pytel vsakovatych historickych ecececiek
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|