rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 01. Marec , 2008, 10:08:41 » |
|
najprv sa Ta takto spytam mily Iggy: Patris medzi uzku vyvolenu elitu fora alebo si iba ten neelitny zvysok ? podla toho mam totiz reakciu... inak popravde, ako to tu citam, ze recesia atd... ja som iggyho videl nahravat nejake gitary do pesniciek a surove to nebolo moc inde. ale zazracna technika a zazracne pluginy spravia svoje, o tom tiez vie svoje zase ina ista elita
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 01. Marec , 2008, 10:28:22 » |
|
Ako vyvolený a elitný moderátor som si dovolil upraviť tú nevyváženú anketu, Iggy jej založenie skutočne nezvládol.
Pripúšťam, že Iggyho ukážka má nedostatky v rytme, intonácií i zvuku. Ale ten FEELING, priatelia, ten FEELING. Z tej nahrávky priamo žiari, že gitarista do nej vložil všetky svoje frustrácie. Tými falošnými tónmi, aj tým sračkovým zvukom sa nám snaží poslať nejaký MESSAGE!!! Kto toto necíti, je skutočný vymletý sráč.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 01. Marec , 2008, 10:34:28 » |
|
nuze dajte bodiky aj Iggymu. inac uvodne uvitanie ma zle. pise sa to "damy a pani"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 01. Marec , 2008, 10:36:56 » |
|
Spravna rockova hra s kopou energie a silnym precitenim.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 01. Marec , 2008, 10:38:34 » |
|
Spravna rockova hra s kopou energie a silnym precitenim. vidime sa v divadle teda vidime "ho" v divadle.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 01. Marec , 2008, 10:43:40 » |
|
1/-serte na to "chytanie za slovička" 2/-tato tema je o ............,tak to radšej zmažte 3/-alebo to nechajte a začnime sem davat ukažky... " kto zahra najhnusnejšie,najdoje....šie,najfalešnejšie,najsku.......šie, naj...........šie" Ale mne je to v podstate jedno," nalejem si whisky,zapalim cigaru,pustim si Elan,........"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 01. Marec , 2008, 11:16:22 » |
|
ja stale tvrdim, ze som lepsi gitarista v kapele. Aj tu sa to potvrdilo ale iggy sa snazi byt dobrym sekundantom
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 01. Marec , 2008, 11:49:46 » |
|
pekné Iggy - vždy som ti veril a som tvoj oddaný fanúšik.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 01. Marec , 2008, 12:08:40 » |
|
dopice, tak je to recesia alebo naozaj. uz nerobte z nas kokotov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 01. Marec , 2008, 12:17:57 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 01. Marec , 2008, 12:27:22 » |
|
dopice, tak je to recesia alebo naozaj. uz nerobte z nas kokotov
No,zatial to ber tak,že iggy je najmizernejši gitarista na fore.Ale,ked bude viacej cvičit s gitarou,ako s činkami,tak sa to časom zlepši./možno/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 01. Marec , 2008, 12:31:15 » |
|
mne sa to nahodou velmi lubi, precitene, ma to silne emotivny podton, citim z toho, ze autor na seba zobral vsetku tarchu tohoto sveta.. ..IGGY ked tak nad tym uvazujem.. uploadol si to okolo 4 nadranom.. ak si to aj o tomto case nahraval.. usudzujem, ze si mal dlhy a narocny vecer za sebou.. Zazil som ta hrat, takze viem posudit, ci to hras naozaj ty a myslis to vazne, alebo nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 01. Marec , 2008, 13:01:49 » |
|
mne sa to nahodou velmi lubi, precitene, ma to silne emotivny podton, citim z toho, ze autor na seba zobral vsetku tarchu tohoto sveta.. ..IGGY ked tak nad tym uvazujem.. uploadol si to okolo 4 nadranom.. ak si to aj o tomto case nahraval.. usudzujem, ze si mal dlhy a narocny vecer za sebou.. Zazil som ta hrat, takze viem posudit, ci to hras naozaj ty a myslis to vazne, alebo nie tak naco omacky okolo toho, a nepovies to hned. napriklad z tohto som pochopil, ze to recesia je - je to spravny predpoklad ano/nie. ak nie, tema tu ju dost zbytocna No,zatial to ber tak,že iggy je najmizernejši gitarista na fore.Ale,ked bude viacej cvičit s gitarou,ako s činkami,tak sa to časom zlepši./možno/ dobre
|
|
« Posledná zmena: 01. Marec , 2008, 13:02:28 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 01. Marec , 2008, 14:04:11 » |
|
Mario Bross, nejak to moc prezivas, nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 01. Marec , 2008, 14:14:43 » |
|
haluz toto cele, asi si spravim rovnaku temu
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
|