Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 22:49:16
Strán: 1 [2] 3 4 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ESH amps  (Prečítané 19078 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
zakky
Hosť
« Odpoveď #15 kedy: 10. Apríl , 2009, 09:39:56 »

len mi to uz pride trochu ako cliche lebo to tvrdi dost vela vyrobcov aspon sa mi tak zda.

kde sa to da vyskusat?
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #16 kedy: 10. Apríl , 2009, 09:47:13 »

KOLEGO NEJDŘÍV ZKOUŠEJ A PAK SUD HRAJU TŘICET LET VÍM JAK TO MÁ ZNÍT A VÍM KDY TO NEZNÍ

vypni si prosim CAPS LOCK, vdaka  :)
Zaznamenané

o-yep sro
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #17 kedy: 10. Apríl , 2009, 09:48:27 »

vypni si prosim CAPS LOCK, vdaka  :)

30 rokov pise nepoucuj ho ako ma pisat
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #18 kedy: 10. Apríl , 2009, 09:51:20 »

To, ze je to schematicky rovnake a este neviem ake ABSOLUTNE nezarucuje, ze to musi hrat jak origo. Pozri si priklad Maja Fera a jeho robenym Rectom, kde pouzil snad najkvalitnejsie suciastky + Mesa lampy, atd...atd.. a originalom Roadster. Nieco uplne ine.  :)

Nie je vsetko o schemach. Prax je dolezitejsia nez teoria.  Zdravíčko
 Na zdravie!
imho to ff recto, co mal majo znelo najpodobnejsie rectu z robenych recto ampov, co som pocul..keby mi da niekto na blind test ukazku ff recto a roadster, tak ti nepoviem, ktore je ktore.. druha vec je, ze som nepovedal, ze to bude identicke, ale v mnohych veciach podobne (citaj pozorne)...

dalsia vec je, ze na toto poukazujes prave ty, co dokazes z jsx dostat zvuky na nerozoznanie od fendra, jcm, recta atd  Zdravíčko no offence, len som chcel poukazat na fakt, ze ak su si tie ampy schematicky podobne, co su, tak nemusi byt problem z nich dostat relativne podobne zvuky. pozor, netvrdim ani som netvrdil, ze identicke  Žmurk
« Posledná zmena: 10. Apríl , 2009, 09:51:45 od styrioci » Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #19 kedy: 10. Apríl , 2009, 09:55:21 »

imho to ff recto, co mal majo znelo najpodobnejsie rectu z robenych recto ampov, co som pocul..keby mi da niekto na blind test ukazku ff recto a roadster, tak ti nepoviem, ktore je ktore.. druha vec je, ze som nepovedal, ze to bude identicke, ale v mnohych veciach podobne (citaj pozorne)...

dalsia vec je, ze na toto poukazujes prave ty, co dokazes z jsx dostat zvuky na nerozoznanie od fendra, jcm, recta atd  Zdravíčko no offence, len som chcel poukazat na fakt, ze ak su si tie ampy schematicky podobne, co su, tak nemusi byt problem z nich dostat relativne podobne zvuky. pozor, netvrdim ani som netvrdil, ze identicke  Žmurk

to z jedneho aparatu sa daju dostat vsetky zvuky naraz je zaruka ze vsetky stoja za ***u
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #20 kedy: 10. Apríl , 2009, 09:57:07 »

imho to ff recto, co mal majo znelo najpodobnejsie rectu z robenych recto ampov, co som pocul..keby mi da niekto na blind test ukazku ff recto a roadster, tak ti nepoviem, ktore je ktore..

to bude zrejme to recto, ktore mame my v skusobni u nas... podla mna to nehra az tak ako recto..povedal by som ze to je nieco medzi markami a rectom zvukovo.. a hlavne mne osobne sa takto s odstupom casu ten zvuk ako taky z toho nepaci a tiez je to velmi lenivy aparat... s pedalmi to mozno bude hrat inak.. to len tak OT na adresu toho ff-ampovho rekta..  ha ha ha
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #21 kedy: 10. Apríl , 2009, 09:57:37 »

1. Rozoznal by si velmi rychlo. :) Este aj sam Majo povedal, ked daval ukazky, ze v tom robenom Recte je EQ, rozne upravy, atd., kdezto pri Roadsteri siel zvacsa priamo, aspon co si pamatam...

2. A ? Ja mam origo hlavu. Co to ma spolocne s tym, co som pisal ? To, ze dostanem charakter Recta z JSX nie je to, ze hovorim, ze to hra ako Recto, to som v zivote nepovedal. Ak ano, daj citaciu.  Na zdravie!
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #22 kedy: 10. Apríl , 2009, 09:59:07 »

keby islo len o schemu ...  ?§!. treba si to vyskusat a nielen hladiet na schemy, potom sa mozno urcite dogmy odburaju  Zdravíčko
Zaznamenané

o-yep sro
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #23 kedy: 10. Apríl , 2009, 10:00:44 »

Zvuk v tej ukazke nie je zly, je to fajn, aj cena za tie aparaty je v pohode a zaujimava. Ale ked si budem chciet kupi Mesa aparat, tak si to kupim od Mesa engineering a nie nieco "sice Mesa, ale hodne upravene a prisposobene".
Skoda ze na tom webe nie je podrobnejsi popis tych aparatov, pripadne viac ukazok (snad tam to "coming soon" nebude dalsich par rokov).
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #24 kedy: 10. Apríl , 2009, 10:00:47 »

keby islo len o schemu ...  ?§!. treba si to vyskusat a nielen hladiet na schemy, potom sa mozno urcite dogmy odburaju  Zdravíčko
Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!
 Zdravíčko
Zaznamenané

ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #25 kedy: 10. Apríl , 2009, 10:01:33 »

Ad to ala recto-je to prerobená tesla :)V Majových rukách to hralo skvele :drink:A súčiastky boli obyčajné,najprv to bolo niečo,potom niečo iné,potom ešte niečo iné-také lego.Mimochodom ked hral na tom na prvom guitarfeste tak sa spomínalo že tam mal najlepší zvuk.Asi to bude aj tým gitaristom Na zdravie!
« Posledná zmena: 10. Apríl , 2009, 10:02:38 od ff » Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #26 kedy: 10. Apríl , 2009, 10:02:18 »

4oci , ty hravas na aky aparat?
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #27 kedy: 10. Apríl , 2009, 10:03:16 »

V Majových rukách to hralo skvele Na zdravie!

Majovi hra vsetko skvele  Na zdravie!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #28 kedy: 10. Apríl , 2009, 10:04:12 »

Ad to ala recto-je to prerobená tesla :)V Majových rukách to hralo skvele :drink:A súčiastky boli obyčajné,najprv to bolo niečo,potom niečo iné,potom ešte niečo iné-také lego.Mimochodom ked hral na tom na prvom guitarfeste tak sa spomínalo že tam mal najlepší zvuk.Asi to bude aj tým gitaristom Na zdravie!

presne tak uplny suhlas..  :) Zdravíčko
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #29 kedy: 10. Apríl , 2009, 10:07:53 »

pista, branko: slovickarenie, vytrhanie z kontextu a uplne unika podstata toho, co som chcel naznacit.. Zdravíčko

branko jedna vec: preco by kvazi kopia recta/soldana nemohla zniet podobne ako recto, ale tvoj origo ampu, ktory je koncipovany trochu inak ano? a znova si 3x krat opakujem netvrdim, ze to bude zniet identicky

add ff recto vs mesa roadster - pocul som maja hrat nazivo na oboch aparatoch (dokonca aj s tou istou bednou) a nemal som dojem, ze by mu to znelo nejako diametralne odlisne, ff ma pravdu Na zdravie!

4oci , ty hravas na aky aparat?
kasli na to, podstata mojich prispevkov bola inde a vyvinulo sa to zase v nejake honenie sa kto koho nachyta na slovickach...
« Posledná zmena: 10. Apríl , 2009, 10:09:49 od styrioci » Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.042 sekund, 23 otázok.