Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 23:33:33
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ESH amps  (Prečítané 19094 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #30 kedy: 10. Apríl , 2009, 10:09:07 »

pointa tohoto vlakna je kupit si ESH za 55 ceskych papierov  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #31 kedy: 10. Apríl , 2009, 10:15:35 »

kasli na to, podstata mojich prispevkov bola inde a vyvinulo sa to zase v nejake honenie sa kto koho nachyta na slovickach...

Ja som ta nesiel dojebavat, normalne som sa opytal, proste ma zaujima ze co si si vybral za aparat na ktory hravas. Pripadne ze co by si si vybral keby si nemusel riesit financie.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #32 kedy: 10. Apríl , 2009, 10:15:55 »

Naco si budem kupovat kopiu niecoho za CCA podobne peniaze, ked to mozem mat origo ?
Schema, atd. je jedna vec, suciastky, TRAFA, lampy, atd. su druha vec a samostatna prax je tretia vec. O hre uz skoda diskutovat...
 Na zdravie!

Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #33 kedy: 10. Apríl , 2009, 10:15:59 »

pointa tohoto vlakna je kupit si ESH za 55 ceskych papierov  Bavím sa skvele

hmm vcelku dost ze? za 55 ceskych si kupi clovek nejaky fajny original.. aj ked ESH sa da istym sposobom pokladat tiez za original.. otazne je, ci je ten aparat hoden takej ceny..
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #34 kedy: 10. Apríl , 2009, 10:16:12 »

podstata je ta, ze ty si na tom nikdy ani nehral, akurat poznas schemy a uvazujes ze co by bolo keby. ako hrac by si mal imho v momente jasno, ale kedze si to neskusal, tak tazko o nejakej "podobnosti" ktoru si si vydedukoval rozpravat. vies aj ta podobnost je strasne subjektivna zalezitost. jasne ze to nemusi hrat zle, moze to mat super vlastny ksicht.
ja uz tieto podobnosti neriesim, hram a mam pici, ale vzdy ked niekto zacne vytahovat schemy a rozpravat o tom co by malo ako hrat, tak neviem ci mam plakat, alebo sa mam smiat.
Zaznamenané

o-yep sro
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #35 kedy: 10. Apríl , 2009, 10:17:22 »

Dnes su poniektore ampy uz tak lacne, ze kopie nemaju cenu... A to nehovorim o kupe origa z druhej ruky...
Zaznamenané

ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #36 kedy: 10. Apríl , 2009, 10:17:53 »

Ked sa to niekomu páči ,vyhovuje mu to zvukovo,tak neni o čom.Kvalitné veci sú drahé,ručná práca tiež.Tiež by som už nerobil za dve koruny na hodinu ;DVšetky ampy vyrábajú ludia,zatial som ešte nezaregistroval nejaký mimozemského pôvodu,tak prečo by ESH nemohol byť na úrovni svetových značiek...
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #37 kedy: 10. Apríl , 2009, 10:18:41 »

...prečo by ESH nemohol byť na úrovni svetových značiek...
Nikto netvrdi, ze ESH robi zle ampy. :)
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #38 kedy: 10. Apríl , 2009, 10:21:20 »

Nikto netvrdi, ze ESH robi zle ampy. :)

Presne tak. Verim ze je to moze byt fakt dobre. Ale kedze ja som konzument a obet marketingu, tak si kupujem predrazene ale za to overene znacky :).
Zaznamenané
Gila
pravidelný návštevník
Príspevkov: 745

« Odpoveď #39 kedy: 10. Apríl , 2009, 10:21:28 »

ja ked by som kupil nieco iné, ako Mesu, alebo ked by som chcel taky rucne robeny "custom" zosik...tak ja by som ani nerozmyslal nad ESH...vsak mi máme tuna janka, FFa, atd... :)   Na zdravie!
« Posledná zmena: 10. Apríl , 2009, 10:22:02 od Gila » Zaznamenané

. . .
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #40 kedy: 10. Apríl , 2009, 10:27:10 »

podstata je ta, ze ty si na tom nikdy ani nehral
a vo tom to je, predpokladam, ze ani nikto z tych, co tu boli kvazi proti mne..tak potom o com je taka debata? ja som dal aspon nejaky argument Žmurk len problem bol ten, ze sa povie "podobne" a niekto to prekruti na "rovnake" a potom este sa tu zapletu debaty origo a domorobo a uz je falme na svete :)

ten esh z 2000 rady som pocul zo 2x na akcii, aj som si ho obzrel z blizka. spracovanim vyzera super, zvukovo v rukach dobreho gitaristu tiez super. konkretne ten kus bol podla slov majitela doladzovany podla poziadaviek  Zdravíčko

Pripadne ze co by si si vybral keby si nemusel riesit financie.
dobra otazka. odpoved? bohvie  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 10. Apríl , 2009, 10:29:40 od styrioci » Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #41 kedy: 10. Apríl , 2009, 10:30:24 »

a vo tom to je, predpokladam, ze ani nikto z tych, co tu boli kvazi proti mne..tak potom o com je taka debata? ja som dal aspon nejaky argument Žmurk
Zatial som pocul a hral na spominanych ampoch. Myslim, ze niet vacsieho argumentu, alebo hej ?
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #42 kedy: 10. Apríl , 2009, 10:35:50 »

spracovanim vyzera super, zvukovo v rukach dobreho gitaristu tiez super. konkretne ten kus bol podla slov majitela doladzovany podla poziadaviek  Zdravíčko

ked neviem hrat a som hluchy ako poleno aj tak mi doladi aparat podla mojich poziadaviek ?  :)
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #43 kedy: 10. Apríl , 2009, 10:38:07 »

Zatial som pocul a hral na spominanych ampoch. Myslim, ze niet vacsieho argumentu, alebo hej ?
aj ja , nieco som pocul nazivo, dokonca aj ten spominany esh, tiez argument nie? Na zdravie! uz kaslat na to  Zdravíčko

ked neviem hrat a som hluchy ako poleno aj tak mi doladi aparat podla mojich poziadaviek ?  :)
to ti potom nepomoze nikto :) som zastanca toho nazoru, ze ked si chce dat niekto nieco postavit, ci uz amp alebo gitaru, ta by mal mat velmi presnu predstavu o tom, co chce dosiahnut...inac je to zbytocna strata casu a penazi Zdravíčko
Zaznamenané
Dejvo
Hosť
« Odpoveď #44 kedy: 10. Apríl , 2009, 10:39:22 »

som zastanca toho nazoru, ze ked si chce dat niekto nieco postavit, ci uz amp alebo gitaru, ta by mal mat velmi presnu predstavu o tom, co chce dosiahnut...inac je to zbytocna strata casu a penazi Zdravíčko

100 % suhlas.  Zdravíčko
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.16 sekund, 23 otázok.