miso_kolo
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 10. Apríl , 2009, 10:40:05 » |
|
je zaujimave ako tu ide jeden teoretik presviedcat vsetkych chalanov, ktory prestriedali xy aparatov o pravde....
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 10. Apríl , 2009, 10:49:59 » |
|
je zaujimave ako tu ide jeden teoretik presviedcat vsetkych chalanov, ktory prestriedali xy aparatov o pravde....
precitaj si najprv pozorne celu diskusiu, snaz sa ju pochopit (hlavne zmysel toho na co som chcel poukazat) a potom mozes vyniest dalsie z tvojich povestnych zrniek mudrosti
|
|
« Posledná zmena: 10. Apríl , 2009, 10:50:22 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 10. Apríl , 2009, 10:54:24 » |
|
precitaj si najprv pozorne celu diskusiu, snaz sa ju pochopit (hlavne zmysel toho na co som chcel poukazat) a potom mozes vyniest dalsie z tvojich povestnych zrniek mudrosti samozrejme ze som si precital celu diskusiu pan mudrc a dokonca som ju aj pochopil a zda sa mi ze jediny, co tu nieco nechape je ten, koho vidis v odraze svojho monitora a neber to ako utok na teba, napisal by som to komukolvek... ak ak chces napisat kasli na to, tak za toho usetrim, kasli na to...
|
|
« Posledná zmena: 10. Apríl , 2009, 11:03:39 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 10. Apríl , 2009, 11:12:19 » |
|
ak ak chces napisat kasli na to, tak za toho usetrim, kasli na to...
chcel som napisat nieco ine, ale kaslem na to...nemam uz chut natahovat sa v debatach, kde sa chyta nie za slovicka, ale pomaly za pismenka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 10. Apríl , 2009, 11:15:08 » |
|
chcel som napisat nieco ine, ale kaslem na to...nemam uz chut natahovat sa v debatach, kde sa chyta nie za slovicka, ale pomaly za pismenka
vobec to neni o pismenkach a dokonca ani o slovickach, je to o tom, ze teoria a prax su dve rozdielne veci a vies co, kasli na to
|
|
« Posledná zmena: 10. Apríl , 2009, 11:15:39 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 10. Apríl , 2009, 11:22:34 » |
|
vobec to neni o pismenkach a dokonca ani o slovickach, je to o tom, ze teoria a prax su dve rozdielne veci a vies co, kasli na to styrioci sak sa neser. kup si to ESH pohraj na tom a sprav test.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 10. Apríl , 2009, 11:45:14 » |
|
hral som na tom a hra to takisto ako barzaky drahy aparat nechapem čo tu riešite,ked sa niekomu nepači tak nech nan nehra a zvuk je v prstoch ked niekto nevie hrat nepomože mu ani svatena elektronka včera som si kuplil od Miša kolesa MF350 a podla mna to je bomba na piatu a nemam dojem mat niečo lepšie lebo čo už je lepšie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 10. Apríl , 2009, 11:48:05 » |
|
hral som na tom a hra to takisto ako barzaky drahy aparat nechapem čo tu riešite,ked sa niekomu nepači tak nech nan nehra a zvuk je v prstoch ked niekto nevie hrat nepomože mu ani svatena elektronka včera som si kuplil od Miša kolesa MF350 a podla mna to je bomba na piatu a nemam dojem mat niečo lepšie lebo čo už je lepšie joe ty ked na tom zahras ani Jim Marshall nerozozna na akom modeli si hral
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 10. Apríl , 2009, 11:52:46 » |
|
vobec to neni o pismenkach a dokonca ani o slovickach, je to o tom, ze teoria a prax su dve rozdielne veci ok, ty vies svoje, ja viem svoje.. ako vravi nas profesor - dobre zvladnuta teoria je zaklada dobre zvladnutej praxe prax je taka, ze ten esh vie crunche ala marshall aj moderny higain s tym recto smrncom vo zvuku (kupodivu ta teoria, ktora vobec nesuvisi s praxou, na to celkom sedi ). na vsetky styri vlastne oci som to pocul, velmi dobre reaguje na hru s volume potakom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 10. Apríl , 2009, 11:53:44 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 10. Apríl , 2009, 12:00:46 » |
|
...ako vravi nas profesor - dobre zvladnuta teoria je zaklada dobre zvladnutej praxe Nas profesor tvrdi, ze prax a teoria je niekde uplne inde... Ktory z nich ma pravdu ? To je ako vychova deti... mozes si precitat podla "schemy" ako vychovavat, dokonca mas aj priklady a nakoniec zistis, co za kokotiny pisali v tej knihe...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 10. Apríl , 2009, 12:02:12 » |
|
Celu temu som precital dvakrat a aj pozorne ale asi som koko*t, lebo mi nejak unika cela podstata toho... A 4oci, na aky aparat to hras ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 10. Apríl , 2009, 12:11:04 » |
|
Celu temu som precital dvakrat a aj pozorne ale asi som koko*t, lebo mi nejak unika cela podstata toho... A 4oci, na aky aparat to hras ? niesi koko*t tu žiadna neni tu sa len tak tlacha každy svoje a dojebe toho druheho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 10. Apríl , 2009, 12:11:58 » |
|
niesi koko*t tu žiadna neni tu sa len tak tlacha každy svoje a dojebe toho druheho Aha, takze takto to je...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 11. Apríl , 2009, 08:47:28 » |
|
Spravate sa jak ko...ti. Fildo založi temu,kde chce niečo vediet o ampe. A ked mu kos9x napiše svoje skusenosti,tak si z neho "robite p*ču" a vytahujete kokotiny,len aby ste mohli pisat zas kokotiny. A Zakky,ty s tvojimi "trefnymi poznamkami" chod tiež do p..... Silno začinaš pripominat jedneho spolumajitela,ktory tu už naštastie dlhšie neprispieva.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|