Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 23:59:26
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ESH amps  (Prečítané 19099 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #45 kedy: 10. Apríl , 2009, 10:40:05 »

je zaujimave ako tu ide jeden teoretik presviedcat vsetkych chalanov, ktory prestriedali xy aparatov o pravde....
Zaznamenané

stoka!
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #46 kedy: 10. Apríl , 2009, 10:49:59 »

je zaujimave ako tu ide jeden teoretik presviedcat vsetkych chalanov, ktory prestriedali xy aparatov o pravde....
precitaj si najprv pozorne celu diskusiu, snaz sa ju pochopit (hlavne zmysel toho na co som chcel poukazat) a potom mozes vyniest dalsie z tvojich povestnych zrniek mudrosti  Zdravíčko
« Posledná zmena: 10. Apríl , 2009, 10:50:22 od styrioci » Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #47 kedy: 10. Apríl , 2009, 10:54:24 »

precitaj si najprv pozorne celu diskusiu, snaz sa ju pochopit (hlavne zmysel toho na co som chcel poukazat) a potom mozes vyniest dalsie z tvojich povestnych zrniek mudrosti  Zdravíčko

samozrejme ze som si precital celu diskusiu pan mudrc a dokonca som ju aj pochopil a zda sa mi ze jediny, co tu nieco nechape je ten, koho vidis v odraze svojho monitora  Žmurk

a neber to ako utok na teba, napisal by som to komukolvek...

ak ak chces napisat kasli na to, tak za toho usetrim, kasli na to...
« Posledná zmena: 10. Apríl , 2009, 11:03:39 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #48 kedy: 10. Apríl , 2009, 11:12:19 »

ak ak chces napisat kasli na to, tak za toho usetrim, kasli na to...
chcel som napisat nieco ine, ale kaslem na to...nemam uz chut natahovat sa v debatach, kde sa chyta nie za slovicka, ale pomaly za pismenka
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #49 kedy: 10. Apríl , 2009, 11:15:08 »

chcel som napisat nieco ine, ale kaslem na to...nemam uz chut natahovat sa v debatach, kde sa chyta nie za slovicka, ale pomaly za pismenka

vobec to neni o pismenkach a dokonca ani o slovickach, je to o tom, ze teoria a prax su dve rozdielne veci  Popiskujem si

a vies co, kasli na to
« Posledná zmena: 10. Apríl , 2009, 11:15:39 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #50 kedy: 10. Apríl , 2009, 11:22:34 »

vobec to neni o pismenkach a dokonca ani o slovickach, je to o tom, ze teoria a prax su dve rozdielne veci  Popiskujem si

a vies co, kasli na to

styrioci sak sa neser. kup si to ESH pohraj na tom a sprav test.  Na zdravie! Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #51 kedy: 10. Apríl , 2009, 11:45:14 »

hral som na tom a hra to takisto ako barzaky drahy aparat nechapem čo tu riešite,ked sa niekomu nepači tak nech nan nehra a zvuk je v prstoch ked niekto nevie hrat nepomože mu ani svatena elektronka Na zdravie! včera som si kuplil od Miša kolesa MF350 a podla mna to je bomba na piatu a nemam dojem mat niečo lepšie lebo čo už je lepšie Zdravíčko
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #52 kedy: 10. Apríl , 2009, 11:48:05 »

hral som na tom a hra to takisto ako barzaky drahy aparat nechapem čo tu riešite,ked sa niekomu nepači tak nech nan nehra a zvuk je v prstoch ked niekto nevie hrat nepomože mu ani svatena elektronka Na zdravie! včera som si kuplil od Miša kolesa MF350 a podla mna to je bomba na piatu a nemam dojem mat niečo lepšie lebo čo už je lepšie Zdravíčko

joe ty ked na tom zahras ani Jim Marshall nerozozna na akom modeli si hral  Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #53 kedy: 10. Apríl , 2009, 11:52:46 »

ok, ty vies svoje, ja viem svoje.. ako vravi nas profesor - dobre zvladnuta teoria je zaklada dobre zvladnutej praxe  Žmurk prax je taka, ze ten esh vie crunche ala marshall aj moderny higain s tym recto smrncom vo zvuku (kupodivu ta teoria, ktora vobec nesuvisi s praxou, na to celkom sedi Bavím sa skvele ). na vsetky styri vlastne oci som to pocul, velmi dobre reaguje na hru s volume potakom. Zdravíčko
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #54 kedy: 10. Apríl , 2009, 11:53:44 »

vy tu riešite problemy ala koho mama lepšie vari Bavím sa skvele Bavím sa skvele  a ty chodiš do mekača a čo,????ked ti chuti Bavím sa skvele Bavím sa skvele ja neznašam morske potvory Bavím sa skvele
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #55 kedy: 10. Apríl , 2009, 12:00:46 »

...ako vravi nas profesor - dobre zvladnuta teoria je zaklada dobre zvladnutej praxe  Žmurk
Nas profesor tvrdi, ze prax a teoria je niekde uplne inde... Ktory z nich ma pravdu ?

To je ako vychova deti... mozes si precitat podla "schemy" ako vychovavat, dokonca mas aj priklady a nakoniec zistis, co za kokotiny pisali v tej knihe...  Zdravíčko
 Na zdravie!
Zaznamenané

Dejvo
Hosť
« Odpoveď #56 kedy: 10. Apríl , 2009, 12:02:12 »

Celu temu som precital dvakrat a aj pozorne  Som frajer ale asi som koko*t, lebo mi nejak unika cela podstata toho...

A 4oci, na aky aparat to hras ?

Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #57 kedy: 10. Apríl , 2009, 12:11:04 »

Celu temu som precital dvakrat a aj pozorne  Som frajer ale asi som koko*t, lebo mi nejak unika cela podstata toho...

A 4oci, na aky aparat to hras ?

niesi koko*t tu žiadna neni tu sa len tak tlacha
 každy svoje a dojebe toho druheho ha ha ha
Zaznamenané

Dejvo
Hosť
« Odpoveď #58 kedy: 10. Apríl , 2009, 12:11:58 »

niesi koko*t tu žiadna neni tu sa len tak tlacha
 každy svoje a dojebe toho druheho ha ha ha

Aha, takze takto to je...   Som frajer
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #59 kedy: 11. Apríl , 2009, 08:47:28 »

Spravate sa jak ko...ti. Fildo založi temu,kde chce niečo vediet o ampe. A ked mu kos9x napiše svoje skusenosti,tak si z neho "robite p*ču" a vytahujete kokotiny,len aby ste mohli pisat zas kokotiny. A Zakky,ty s tvojimi "trefnymi poznamkami" chod tiež do p..... Silno začinaš pripominat jedneho spolumajitela,ktory tu už naštastie dlhšie neprispieva.
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.084 sekund, 23 otázok.