heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534
aetheron.sk
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 09. Marec , 2008, 21:22:20 » |
|
mas akesi velke sebavedomie lacrosse
|
|
|
Zaznamenané
|
AETHERON.SK
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 09. Marec , 2008, 21:23:18 » |
|
Je to velmi ploche a bez spodkov, ale paci sa mi to. Ak si domyslim tie spodky, tak je to uplne fajn zvuk. Mne sa paci ten charakter. to ze je to lampovy aprat by som nepovedal..taky zvuk urobim aj na zoome
Skor to bude tak, ze este nemas to ucho, aby si vedel postrehnut ten rozdiel medzi lampovym zosilnovacom a zoomom. Aj ked toto nie je najlepsie nahrate. Dejvo, mozem zmazat tu predoslu stranu, nech su ukazky hned na zaciatku?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 09. Marec , 2008, 21:25:31 » |
|
Koncom marca berem Valveking prvykrat do studia, tak sem hodim ukazky zo studia s kapelou. Sam som zvedavy. Je to velmi ploche a bez spodkov, ale paci sa mi to. Ak si domyslim tie spodky, tak je to uplne fajn zvuk. Mne sa paci ten charakter. Skor to bude tak, ze este nemas to ucho, aby si vedel postrehnut ten rozdiel medzi lampovym zosilnovacom a zoomom. Aj ked toto nie je najlepsie nahrate.
Dejvo, mozem zmazat tu predoslu stranu, nech su ukazky hned na zaciatku?
Jasne, dik.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 09. Marec , 2008, 21:27:47 » |
|
Je to velmi ploche a bez spodkov, ale paci sa mi to. Ak si domyslim tie spodky, tak je to uplne fajn zvuk. Mne sa paci ten charakter. Skor to bude tak, ze este nemas to ucho, aby si vedel postrehnut ten rozdiel medzi lampovym zosilnovacom a zoomom. Aj ked toto nie je najlepsie nahrate.
Dejvo, mozem zmazat tu predoslu stranu, nech su ukazky hned na zaciatku?
moze byt ..na lampovy aparat som poriadne ani nehral a ani som nikdy ziadny nemal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 09. Marec , 2008, 21:31:02 » |
|
Koncom marca berem Valveking prvykrat do studia, tak sem hodim ukazky zo studia s kapelou. Sam som zvedavy.
Jasne, dik.
to sa tesime ako som uz pisal, ked si primyslim tie spodky, tak to je fajn. mozno by to vyznelo lepsie aj na inej bedni. myslim, ze za tie peniaze, je ten aparat velmi dobra volba a nema konkurenciu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 09. Marec , 2008, 21:33:43 » |
|
moze byt ..na lampovy aparat som poriadne ani nehral a ani som nikdy ziadny nemal
tak to bude určite tým
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 09. Marec , 2008, 21:39:21 » |
|
No v studiu uprednostnim Marshall 1960BV. Ten asi zoberem aj pre seba, zalezi od penazi.
Este zvazujem Marshall 1936, alebo Engl 2×12 (E212S to je tusim).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 10. Marec , 2008, 17:52:50 » |
|
..spravim na zoooomeaj lepsi zvuk
klud
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 10. Marec , 2008, 18:19:14 » |
|
to ze je to lampovy aprat by som nepovedal..taky zvuk urobim aj na zoome
hral si na nom naozaj? asi tazko, skus si na nom zahrat, poriadne si ho nastav a ten tvoj zoom zostane zahanbeny...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 10. Marec , 2008, 20:33:44 » |
|
Zistil som, ze mam doma Behringer DI box, tak skusim behom tyzdna spravit lepsiu nahravku, aby to neslo priamo do zvukovky. Snad splasim aj lepsi mikrofon ako Shure C608.
Nahram aj nejaky clean.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 11. Marec , 2008, 10:37:26 » |
|
nepotrebujes dibox za mikrofon, ale mic preamp alebo vstup na zvukovke s mic preampom. di box je nieco ine na nieco ine.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 11. Marec , 2008, 13:19:44 » |
|
ani nie, uz aj ten preamp sa sprava ako DI-box, ze Ti to impedancne prisposobi a isto by som radsej siel cez DI-box ako napriamo do zvukovky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 11. Marec , 2008, 13:32:27 » |
|
blbost. v zivote som nepouzil dibox za mikrofon. co treba je mikrofonny preamp a to je nieco ine ako dibox. pokial ma zvukovka nejaky preamp implementovany, pichne sa mikrofon rovno do nej.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 11. Marec , 2008, 13:36:12 » |
|
presne tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 11. Marec , 2008, 13:36:25 » |
|
ved Ti vravim, ze ten preamp sa sprava pomaly ako DI-box. co je to DI-box? sluzi na impedancne prisposobenie/oddelenie dvoch zariadeni, aspon ja to tak mam zauzivane. v preampe uz mas nejake OZ, tranzistory a snazia sa o to, aby bol vstupny odpor co najvacsi a vystupny, co najmensi. + mic preamp to este predzosilni
|
|
« Posledná zmena: 11. Marec , 2008, 13:37:14 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|