Radomír
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 12. Marec , 2008, 03:41:08 » |
|
ja by som za to nedal ani 10.. Vzhlad nieje vždy všetko.Je to na tu cenu dobrá gitara a páči sa mi.Skušal ju tam aj Henry-je tak Dejvo?-A vyjadril sa o zvuku pochvalne vraj.Nieje to klasický gibson ale má niečo do seba.Adam ty si na nej hral že ani 10 by si nedal?Nebud tak zbrklý vo svojich výrokoch.Privelmi sa unáhluješ vo svojich príspevkoch na rôzne temata.Niekedy.Je Vás tu takových viacej-nastročných čo s každým a so všetkým velmi rýchlo hotoví.Bez rozmýšlania strielaju od pasu po všetkom čo sa pohne
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 12. Marec , 2008, 08:43:20 » |
|
Niekoho si najde, je to hlavne stylova gitarka. V Bromovom orchestri by si s nou vyzeral trosku divne. To logo je fakt za trest! Ak je to naozaj nove logo Gibson. boh ich ochranuj!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 12. Marec , 2008, 10:04:37 » |
|
Skusal ja aj Henry,hej.
Ta gitara je nova, nie je to second-hand. Je to funglovka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 12. Marec , 2008, 13:56:54 » |
|
Vzhlad nieje vždy všetko.Je to na tu cenu dobrá gitara a páči sa mi.Skušal ju tam aj Henry-je tak Dejvo?-A vyjadril sa o zvuku pochvalne vraj.Nieje to klasický gibson ale má niečo do seba.Adam ty si na nej hral že ani 10 by si nedal?Nebud tak zbrklý vo svojich výrokoch.Privelmi sa unáhluješ vo svojich príspevkoch na rôzne temata.Niekedy.Je Vás tu takových viacej-nastročných čo s každým a so všetkým velmi rýchlo hotoví.Bez rozmýšlania strielaju od pasu po všetkom čo sa pohne dat 50 litrov a to aby som mal doma nechutnu gitaru ktora hra jak hovado???...dakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 12. Marec , 2008, 14:07:16 » |
|
Gitara sa musí človeku aj páčiť. Musí ju posudzovať aj z estetického hľadiska, nielen užitkového. Ja by som si nekúpil gitaru, ktorá by sa mi nepáčila.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 12. Marec , 2008, 14:10:02 » |
|
Gitara sa musí človeku aj páčiť. Musí ju posudzovať aj z estetického hľadiska, nielen užitkového. Ja by som si nekúpil gitaru, ktorá by sa mi nepáčila.
presne tak...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 12. Marec , 2008, 15:18:36 » |
|
pravda, nejde len o hru. gitara musi vyzerat, ale aj hrat a prve co si vsimneme je vyzor a nie zvuk a ten vyzor rozhodne, ci sa bude skusat alebo nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 12. Marec , 2008, 19:37:36 » |
|
dat 50 litrov a to aby som mal doma nechutnu gitaru ktora hra jak hovado???...dakujem
Suhlasím že gitara sa musí človeku aj páčit.Ale ako vieš že hrá ako hovado?Ako nechutnu ju označit môžeš ale ked si ju nepočul nehovor že hrá ako hovado.Je to niečo nové,zvláštné a mne sa páči.Aj ked uznávám že klasická kvalita je o inom.Ale vyrobila ju ta istá firma.Šmejd to každopádne nieje.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 12. Marec , 2008, 22:21:39 » |
|
Samozrejme ze gitara sa musi cloveku aj pacit. Bez debaty.
Ale netreba odsuzdovat nastroj len podla vzhladu...to je blbost.
Je spustu dobrych, zlych, peknych a skaredych gibson...
Osobne si myslim, ze dost ludi celu seriu Menace dost odsudzuje, bez toho aby si nastroje skusili. My sme v shope mali aj Sg z tejto rady a hralo fajnovo. Priamo na predajni sme ho porovnali s Kupcovim SG Standard a drzalo krok, dokonca v niektorych polohach hral lepsie. SG z tejto istej rady ma teraz aj Synco z Desmodu. Okrem toho ma aj LP Standard a ich druhy gitarista ma Customa. A vsetky hraju jak svet.
Dejvo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 12. Marec , 2008, 22:34:12 » |
|
A kde? resp. kde je ta sopa ....
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 12. Marec , 2008, 22:36:19 » |
|
Ten shop je Medenej. Vid koniec samotnej recenzie.
SG-cka sme porovnali zaciatkom decembra. Alebo koncom novembra, tak nejak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 12. Marec , 2008, 22:38:22 » |
|
dopln seriozne fotky a dame to na hlavnu stranku ako normalnu recenziu...
Buduci tyzden budu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 13. Marec , 2008, 04:06:29 » |
|
Buduci tyzden budu.
Možno.Ked bude ešte čo fotit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 13. Marec , 2008, 06:51:11 » |
|
Možno.Ked bude ešte čo fotit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 13. Marec , 2008, 07:52:33 » |
|
Dejvo tuším Ty si mi ju ukazoval.A mne sa páči.Aj synovi.Zvuk sice na sucho ale skvelý.Já starý cap som pre nové veci a ti mladí skostnatelí ako daaké babky a držia sa len klasiky.Ale každý ma svoje gusto.Mne sa nielen zvuk pačí ale aj vzhlad.Keby ju mali v ruke a bližšie si ju pozreli tak zmenia názor niektorí.A to logo?To je to posledné čo mi vadí.Keby mi liezlo na nervy tak tam nažhaveným klincom napíšem GIBSON
|
|
« Posledná zmena: 13. Marec , 2008, 07:53:12 od Radomír »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|