Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 13. Marec , 2008, 08:28:41 » |
|
Dejvo, zastavim sa s japonskym LPckom - alebo mozno dvoma nech doklepem porovnanie. Budes v piatok v Made?
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 13. Marec , 2008, 08:39:28 » |
|
To velmi fér nieje-porovnávať novu funglovku s desať alebo viac rokov hraným japoncom.Ale aj táto vyzreje.
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 13. Marec , 2008, 08:56:11 » |
|
To velmi fér nieje-porovnávať novu funglovku s desať alebo viac rokov hraným japoncom.Ale aj táto vyzreje.
a s cim to mam porovnavat? so staggom alebo fokusom? Novy standard uz nemam, mam doma akurat 3 kusy LPcka Burny.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 13. Marec , 2008, 09:03:59 » |
|
Je mi to jasné.Ale musíš uznať že funglovka to je a podla toho aj zvuk naviac tam dal nové struny.Aj tie pár dní hrania potrebujú a nehrá na nej nikto len čo ju občas niekto vyskúša.Ale som zvedavý ako dopadne porovnanie.Dnes robí.Inak by tu bol.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 13. Marec , 2008, 09:11:04 » |
|
Dnes som tu tuším len ja.Potom ja a pak zopár iných.Asi budem písať sam so sebou Bol som sa dať pichnuť-Injekcia a mám ostatné na háku.Tiež oddych potrebujem.Tuším zbehnem do Mady pokochať sa s Menance Velmi som zvedavý ako to porovnanie dopadne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 13. Marec , 2008, 10:14:27 » |
|
Dejvo, zastavim sa s japonskym LPckom - alebo mozno dvoma nech doklepem porovnanie. Budes v piatok v Made?
Budem tam, zastav sa a uvidis ci sa bude pacit aj Tebe alebo nie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 13. Marec , 2008, 10:53:47 » |
|
Budem tam, zastav sa a uvidis ci sa bude pacit aj Tebe alebo nie.
nejde o to ci sa bude mne pacit, spravime porovnanie aj s inymi kusmi co tam mate a dame to k recenzii. nech si to mozu ludia sami porovnat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 13. Marec , 2008, 10:55:24 » |
|
Páni chcem býť pri tom!O kolkej???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 13. Marec , 2008, 16:54:48 » |
|
Nádherná gitara-nech si mysli kto chce čo chce.Je to GIBSON aj ked netradičný ale má kvalitu.Materiál aj všetko špičkové.Chodte si ju chytit abudete si pripadať ako by ste prvý krát chamajdu chytili
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 13. Marec , 2008, 17:23:00 » |
|
nejde o to ci sa bude mne pacit, spravime porovnanie aj s inymi kusmi co tam mate a dame to k recenzii. nech si to mozu ludia sami porovnat. V tom pripade, ked chces takyto väcsi test spravit, sa zastav bud.tyzden, ked budeme na predajni aj s kolegom a kolegynou, ktory tu nie sumomentalne, lebo je Frankfurt... Teraz sme len dvaja a nemalby som cas sa venovat Ti, bo nestihame. Ale kludne si ho dojdi skusit. Dejvo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 13. Marec , 2008, 17:24:16 » |
|
A ked ma naser... tak ju kúpím já. TAK!!!Ked s nou pan Henri bol zvukovo spokojný a vzhladovo sa mi páčí viacej ako klasické gibsony.Jaj. len tých 50 mať.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 13. Marec , 2008, 17:29:37 » |
|
Zajtra to dufam bude.Zaskočime,vyhovieme zakazníkom-najma zakazníčkám,neboj zvládneš:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 13. Marec , 2008, 18:41:30 » |
|
Nádherná gitara-nech si mysli kto chce čo chce.Je to GIBSON aj ked netradičný ale má kvalitu.Materiál aj všetko špičkové.Chodte si ju chytit abudete si pripadať ako by ste prvý krát chamajdu chytili Ale no, uz som drzal aj onakvejsie Les Pauly v ruke. Toto je model, ktorym chce asi Gibson oslovit hracov, ktori si potrpia na imidz "tvrdych" hracov. Podla mna je oskliva.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 13. Marec , 2008, 19:27:30 » |
|
To je nastroj pre metalistov. Ved uz ten silacky nazov, MENACE = HROZBA
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 13. Marec , 2008, 19:31:57 » |
|
najhorsi je ten boxer na hmatniku. keby to tam nebolo mozno by sa to aj viac predavalo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|