Caute,
v casovom horizonte do 2-3 mesiacov mam v plane kupit si gitaru. Predbezne ratam s investiciou cca 20k. Len problem je ten,ze som lavak. Nemam s gitarami skoro ziadne skusenosti,takze by ma zaujimalo,ako by ste postupovali vy,keby ste boli lavaci a isli by ste kupovat gitaru.
Najvacsi problem je ten,ze nemozem prist do obchodu a poskusat si napr. z viac kusov,pretoze ak niekde vobec maju priamo na predajni lavoruku gitaru,tak iba jeden kus z nejakeho modelu.
Neviem presne konkretne,aka gitara by to mala byt,chcem aj elektriku,aj akustiku..ale v prvom rade asi elektriku.
Takze napadaju ma taketo moznosti:
1. Gitaru by som si kupil v nejakom obchode na slovensku,kde by som si ju mohol aj vyskusat. Ale asi by som musel ist do Blavy,kedze tu v okoli lavoruke gitary tazko zozeniem.
2. Kupim nieco na inzerat...vcera som trochu pozeral po nete,ale objavil som len jednu,ta sa mi ani nepacila. Navyse ked kupim nieco bez vyskusania a nebude sa mi to nahodou pacit,asi ju budem moct pouzit akurat tak ako dekoraciu,lebo moznost dalsieho predaja takejto lavorukej gitary je takmer nulova.
3. Dat si ju vyrobit handmade. Len neviem,ci pri mojom rozpocte by mi ju aj niekto spravil
..a zas tiez ak by sa mi nahodou potom nepacila,asi tazko by som ju predal niekomu dalej.
Zatial ma celkom zaujali Vintage gitary,kedze uz par ludi spominalo,ze su dobre. A za 20k by som v pohode kupil aj elektriku,aj akustiku.
Takze ako by ste postupovali v mojom pripade,pri kupe gitary?
Vdaka