Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 13:36:54
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fender (a jeho hodnota)  (Prečítané 32573 krát)
0 užívateľov a 12 Hostí prehliada túto tému.
Black More
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 76

« Odpoveď #45 kedy: 14. Apríl , 2010, 22:35:16 »

nechce sa mi guglit nejake linky. ale mal som chvilu 72reissue a bol lipovy a mal som jazz bass v style 60tkovych modelov a tiez bol lipovy. oba japan a oba z 90tych rokov.
mas pravdu nasiel som zopar kuskov a boli lipove tak to je pruser ale na jednom tom korejskom strate som hral u kamarata a ten bol z lipoveho dreva a to bol pruser myslim ze deluxe seria to bola od klas.fendra to ma daleko. Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #46 kedy: 14. Apríl , 2010, 22:37:31 »

uplne nahovno to zase ale neni. takisto topolove mexika su tiez neni zle gitary.
Zaznamenané
Black More
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #47 kedy: 14. Apríl , 2010, 22:48:03 »

Ale no, zas take zle to nie je. Mal som uz dost Fendrov (aj starych), aj som na mnozstve hral a za tu cenu je to super nastroj tan Skvajer. Vyrovna sa aj vyssim radam, aj beznym USA, minimalne spracovanim. 
tak to si dobre zapotil.keby som vzal do uvahy len to spracovanie tak by som nad tym este rozmyslal ale ze chces porovnat taky odpad k american fender aj zvukom tak to si vela fender gitar asi nemal a o ich z vuku nevies nic.nic v zlom Som frajer
Zaznamenané
Black More
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #48 kedy: 14. Apríl , 2010, 22:50:59 »

uplne nahovno to zase ale neni. takisto topolove mexika su tiez neni zle gitary.
mexika som mal aj stare aj nove napr.clasic 50 a to sa da su to celkom fajn nastroje ale to je klasicky material jelsa,jasen,javor a nie agat alebo lipa.
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #49 kedy: 14. Apríl , 2010, 23:00:33 »

Ano, len treba tam dat normalne struny a nie tie tenucke devinky co tam davaju, potom to celkom ozije.

Boli tam 10ky, alebo mozno aj viac, nebolo to v shope. Žmurk

Ja fakt netusim, co si to mal ty v rukach, ale ak to bol classic vibe a pacil sa ti, tak zacinam pochybovat o tvojom uchu  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 14. Apríl , 2010, 23:07:14 od MMM » Zaznamenané
Black More
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #50 kedy: 14. Apríl , 2010, 23:12:18 »

Boli tam 10ky, alebo mozno aj viac, nebolo to v shope. Žmurk

Ja fakt netusim, co si to mal ty v rukach, ale ak to bol classic vibe a pacil sa ti, tak zacinam pochybovat o tvojom uchu  Bavím sa skvele
a kde to bolo na povale? Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #51 kedy: 14. Apríl , 2010, 23:14:01 »

a kde to bolo na povale? Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

V pici v Gronsku  ha ha ha        Nebolo to v obchode, akoze nove vystavene, ale jedneho chalana, ktory to mal u nas na servis.
Zaznamenané
Black More
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #52 kedy: 14. Apríl , 2010, 23:20:12 »

V pici v Gronsku  ha ha ha        Nebolo to v obchode, akoze nove vystavene, ale jedneho chalana, ktory to mal u nas na servis.
s panem bohem nad tym uz len kriz urobyt ked tam to bolo servisovane. Smútim Smútim Smútim
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #53 kedy: 14. Apríl , 2010, 23:24:03 »

s panem bohem nad tym uz len kriz urobyt ked tam to bolo servisovane. Smútim Smútim Smútim

Zatial boli spokojni vsetci  Žmurk
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #54 kedy: 14. Apríl , 2010, 23:47:34 »

tak to si dobre zapotil.keby som vzal do uvahy len to spracovanie tak by som nad tym este rozmyslal ale ze chces porovnat taky odpad k american fender aj zvukom tak to si vela fender gitar asi nemal a o ich z vuku nevies nic.nic v zlom Som frajer

Hral som na viacerych zo zaciatku 70tych rokov, mal som 79nu aj novsie nejake. Poznam kopu japonskych lawsuit starych kopii, ktor hraju casto lepsie ako hociaky novsi American. Ale na Teba so skusenostami so Stratmi urcite nemam, to je jasne. Na zdravie! :)
« Posledná zmena: 15. Apríl , 2010, 00:06:31 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
MMM
Hosť
« Odpoveď #55 kedy: 15. Apríl , 2010, 00:03:31 »

Hral som na viacerych zo zaciatku 70tych rokov, mal som 79nu aj novsie nejake. Poznam kopu japonskych lawsuit starych kopii, ktor hraju casto lepsie ako hociaky American. Ale na Teba so skusenostami so Stratmi urcite nemam, to je jasne. Na zdravie! :)

Stary japonec hra dobre, ale len ked si neodjebe prsty katanou  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Black More
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #56 kedy: 15. Apríl , 2010, 00:09:18 »

Hral som na viacerych zo zaciatku 70tych rokov, mal som 79nu aj novsie nejake. Poznam kopu japonskych lawsuit starych kopii, ktor hraju casto lepsie ako hociaky American. Ale na Teba so skusenostami so Stratmi urcite nemam, to je jasne. Na zdravie! :)
vzdy sa mi paci ked nejaky odrba povie poznam stare lawsuit kopie ktore hraju lepsie nez hocijaky american.ale zrovnavaj jedna k jednej.stary japonec so starym americanom a nie staru gitaru k dnesnej ked dnes sa dba u vsetkeho na kvantitu a nie kvalitu.a nerozoberaj me to dalej nema to cenu to by sme sa len vadili jak kok*ti do nekonecna. Na zdravie!
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #57 kedy: 15. Apríl , 2010, 00:12:24 »

No ale aj dlhsie obdobie US nastrojov je na dlhu debatu, mali aj dost zle obdobie, s to stare gitarky a su ...no povedzme to mierne, NIE DOBRE.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #58 kedy: 15. Apríl , 2010, 00:13:04 »

vzdy sa mi paci ked nejaky odrba povie poznam stare lawsuit kopie ktore hraju lepsie nez hocijaky american.ale zrovnavaj jedna k jednej.stary japonec so starym americanom a nie staru gitaru k dnesnej ked dnes sa dba u vsetkeho na kvantitu a nie kvalitu.a nerozoberaj me to dalej nema to cenu to by sme sa len vadili jak kok*ti do nekonecna. Na zdravie!

Iste, je tam rozdiel vo veku. Zas na druhej strane mnoho USA Fendrov z konca 70tych tiez nebola ziadna slava, najma tie neohrabane z tazkeho jasena s pomaly centimetrovym polyesterovym lakom ako v plexiskle. Urcite by som nasiel kopu starych Japoncov, ktori by tieto casto hluche 5 kilove hovada zrovnali zvukovo. Dalej treba spomenut aj cenu, takze az take nefer to porovnanie stari Japonci vs novi Americania nie je. Radsej vezmem stareho Tokaia alebo Greco zo 70tych/zac. 80tych rokov za 600 dolarov ako noveho USA Standarda za 800 naslepo popravde. Myslim, ze mi to tu moze potvrdit aj dost ludi, co ich skusali, kedysi tu bola totiz silna japonska lawsuit modna vlna. :) A aspon sa mame o com bavit.  Na zdravie!
« Posledná zmena: 15. Apríl , 2010, 00:13:41 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Black More
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #59 kedy: 15. Apríl , 2010, 00:22:28 »

Iste, je tam rozdiel vo veku. Zas na druhej strane mnoho USA Fendrov z konca 70tych tiez nebola ziadna slava, najma tie neohrabane z tazkeho jasena s pomaly centimetrovym polyesterovym lakom ako v plexiskle. Urcite by som nasiel kopu starych Japoncov, ktori by tieto casto hluche 5 kilove hovada zrovnali zvukovo. Dalej treba spomenut aj cenu, takze az take nefer to porovnanie stari Japonci vs novi Americania nie je. Radsej vezmem stareho Tokaia alebo Greco zo 70tych/zac. 80tych rokov za 600 dolarov ako noveho USA Standarda za 800 naslepo popravde. Myslim, ze mi to tu moze potvrdit aj dost ludi, co ich skusali, kedysi tu bola totiz silna japonska lawsuit modna vlna. :) A aspon sa mame o com bavit.  Na zdravie!
v tom stebou suhlasim novsie standarty nestoja ani fajku mocky proti starim japan gitkam.a v 70roky fender bolo asi najhorsie gitary od existencie fender.mas pravdu tazke polena bez nejakeho obvzvlast pekneho soundu. Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.123 sekund, 23 otázok.