siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 08. Marec , 2009, 17:04:17 » |
|
ja by som bol len rad v tvojej kapele by mohli hrat dvaja gitaristi, dvaja basaci a dvaja bubenici....nespojime to s TBOB? ....aj slipknot by zavideli aby som nebol OT...jak som napisal v PM- prosto super
|
|
« Posledná zmena: 08. Marec , 2009, 17:06:02 od siiiiiilas »
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 08. Marec , 2009, 17:12:16 » |
|
Kapela je fajn vec a chcel by som to aj...ale proste zatial sa nato asi necitim... ziadne necitenie, vsak hras dobre, myslim ze nebudes mat problem zohnat si fajn kapelu, len do toho
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 08. Marec , 2009, 23:16:42 » |
|
Srnac, nerob drahoty. Ty si si sem len prisiel masirovat ego, nech ti vsetci vravia, aky si dobry, tak furt vravis, aky si zly a nemas na to, ze?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ravenarium
náhodný pocestný
Príspevkov: 114
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 09. Marec , 2009, 01:09:01 » |
|
Hraješ dobre páči sa mi to. Riešiš aj vlastnú hudbu?
|
|
|
Zaznamenané
|
Chapman Stick, touch guitar technic, extrem drumming, sofisticated inteligent brutality
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 09. Marec , 2009, 06:38:06 » |
|
Srnac, nerob drahoty. Ty si si sem len prisiel masirovat ego, nech ti vsetci vravia, aky si dobry, tak furt vravis, aky si zly a nemas na to, ze? nie, je pravda ze mi dost lepi ale uz to tu nebudem pisat a tymto sem uz nebudem davat dalsie ukazky, aby to nevyznelo prave tak ako si teraz napisal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 09. Marec , 2009, 06:39:47 » |
|
Hraješ dobre páči sa mi to. Riešiš aj vlastnú hudbu?
zatial som neriesil nic vlastne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 09. Marec , 2009, 12:34:34 » |
|
nie, je pravda ze mi dost lepi ale uz to tu nebudem pisat a tymto sem uz nebudem davat dalsie ukazky, aby to nevyznelo prave tak ako si teraz napisal na lepenie je najlepsie sa postavit na podium... aspon u mna to bolo tak ze prvy koncert som uplne dosral ale potom ked som pravidelne hral tak som sa vobec nebal... teraz som v takom stadiu ze ked obcas hram tak je to pre mna take prijemne vzruso a uzivam si to uplne... fakt odporucam a je skoda takeho gitaristu ako ty doma za pocitacom... naucil si sa hrat tak teraz supito presto do kapely a ludom na oci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 09. Marec , 2009, 12:37:08 » |
|
zatial som neriesil nic vlastne tak pekne zacni, drzim palce
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 09. Marec , 2009, 12:47:09 » |
|
tak pekne zacni, drzim palce veru tak... najprv zacni doma skladat a potom si zozen kapelku ktora to s tebou zahra...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 09. Marec , 2009, 13:45:09 » |
|
na lepenie je najlepsie sa postavit na podium... aspon u mna to bolo tak ze prvy koncert som uplne dosral ale potom ked som pravidelne hral tak som sa vobec nebal... teraz som v takom stadiu ze ked obcas hram tak je to pre mna take prijemne vzruso a uzivam si to uplne... fakt odporucam a je skoda takeho gitaristu ako ty doma za pocitacom... naucil si sa hrat tak teraz supito presto do kapely a ludom na oci Neriesme uz tuto temu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 09. Marec , 2009, 13:46:59 » |
|
Srnac, nerob drahoty. Ty si si sem len prisiel masirovat ego, nech ti vsetci vravia, aky si dobry, tak furt vravis, aky si zly a nemas na to, ze? ...ale ved ho nemasirujte, myslim si ze Jankov cas este len pride ...absolutne nema dovod sa niekam ponahlat ...mimochodom nie az take jednoduche dat dokopy ludi hudobne naladenych na rovnakej vlnovej dlzke, ak to nema by len chvilkova zalezitost
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
Srnac
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 09. Marec , 2009, 13:47:05 » |
|
veru tak... najprv zacni doma skladat a potom si zozen kapelku ktora to s tebou zahra...
začni skladať všetci tu píšete ako by to bolo len tak, zlozit nejaku skladbu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 09. Marec , 2009, 13:57:24 » |
|
Pekne to je, konecne nieco ine ako nudna pentatonika.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 09. Marec , 2009, 14:01:31 » |
|
Srnac, nerob drahoty. Ty si si sem len prisiel masirovat ego, nech ti vsetci vravia, aky si dobry, tak furt vravis, aky si zly a nemas na to, ze? nie neni to tak..jana poznam a viem ze je vyborny gitarista akurat ze je troschu nesebavedomy...ale verim ze sa to casom spravi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 09. Marec , 2009, 14:20:31 » |
|
začni skladať všetci tu píšete ako by to bolo len tak, zlozit nejaku skladbu len to skus a zistis ze je to uplne jednoduche a navyse sranda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|