Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. December , 2024, 23:58:39
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 20 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Engl  (Prečítané 53793 krát)
0 užívateľov a 20 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #45 kedy: 21. Január , 2009, 10:45:18 »

ENGL má tenký zvuk, navyše ten Signature Presence zvuk..o tom som sa minule bavil aj s Ferim griglákom, znie to strašne uvrešťane a nie je to vecou nastavenia. Jediný ENGL ktorý sa celkom dal bol SAVAGE 120, tam som nakrútil celkom peknú farbu a podobne tomu bolo aj na Blackmore Signature, ale ako tu hovorí kolega, pri porovnaní s Marshallom alebo rectifierom, je to strašne tenké. Mal som Powerball, na ktorom hrá Riško z desmodu teraz, tiež sme z toho dolovali zvuk. Mal som aj ten strieborný MIDI preamp engl, ten bol úplne o ničom a to som ho púšťal najskôr do orig. ENGL konca, neskôr do Simull Class od Mesy...ENGL je dobrý na všelijaké tie včelínové riffy ala nemecký speed metal /Gama Ray, Heloween a podobne/, druhý gitarista ale nesmie hrať na MARSHALL. Už by som okrem trička nechcel nič od Engla...ale logo je pekné... Na zdravie!
akoby som to ja napisal Zdravíčko  ten novy ma kamoš a je s nim spokojny a oto ide,ja by som nebol tak na to nehram Zdravíčko
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #46 kedy: 21. Január , 2009, 10:49:19 »

Rudy..čo mám napísať. Keď napíšem že to nehrá podľa mojich predstáv a že je to tenké, hneď sa na mňa vrhnú..keď napíšem, že si v podstate ten istý zvuk nastavím na Valvestate kombe..je zle..Hrám na JCM800 2203 lebo sa mi to páči, mám rád ten amp a chem taký zvuk. Aké velikášstvo ? Že sme s Joem mali všetky tie ampy a každý na nich odohrali niekoľko akcí ? Tu ale chyba nie je v mojom prijímači...Na zdravie!
« Posledná zmena: 21. Január , 2009, 10:50:18 od RobG » Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #47 kedy: 21. Január , 2009, 10:50:21 »

To áno, bez problémov môžem hraž na box Harley Benton za 200 EUR s hocijakým lampovým koncom + krabičkou TS-9..ja ten zvuk dostanem aj z toho. Ale keď sa tu pýtajú chalani na ENGL, píšem vlastné skúesnosti. Spýtaj sa Baláža, prečo dal preč ten preamp ENGL, spýtaj sa FERA prečo sa mu robí husia koža pri Engloch, spýtak sa Duskyho, Joa, Henryho a proste ľudí, čo hrajú..... Na zdravie!..myslíš že to nemajú v paprčiach ?
Spýtaj sa Braňa Mojseja, prečo kedysi jazdil výhradne na Mercedese a teraz výhradne na BMW   :) ... no preto, lebo chcel skúsiť niečo iné. Nie lepšie či horšie, proste iné.  Na zdravie! Keď na to má a páči sa mu to, prečo nie.
« Posledná zmena: 21. Január , 2009, 10:51:05 od Predator » Zaznamenané
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #48 kedy: 21. Január , 2009, 10:51:25 »

Ty máš ale kamošov...
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #49 kedy: 21. Január , 2009, 10:52:14 »

Ty máš ale kamošov...
To neni môj kamoš, to bol iba nevhodne zvolený príklad  :)
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #50 kedy: 21. Január , 2009, 11:01:44 »

Rudy..čo mám napísať. Keď napíšem že to nehrá podľa mojich predstáv a že je to tenké, hneď sa na mňa vrhnú..keď napíšem, že si v podstate ten istý zvuk nastavím na Valvestate kombe..je zle..Hrám na JCM800 2203 lebo sa mi to páči, mám rád ten amp a chem taký zvuk. Aké velikášstvo ? Že sme s Joem mali všetky tie ampy a každý na nich odohrali niekoľko akcí ? Tu ale chyba nie je v mojom prijímači...Na zdravie!
Robo,ale ty si to napisal v tych predchadzajucich pripevku inač.Je rozdiel napisat " sa mi pači/nepači ako napisat " je to o ničom,je to tenke,je to včelinove atd". Ved na tom hra spusta znamych muzikantov,tak to asi tiež niečo hovori. A sledujem na satelite live koncerty,velke festaky a tie ENGLE su tam. A hodne zastupené.  Tak to "žiadna bieda" asi nebude. EDIT. O.K. ste "Marshallisti",pačia sa vam tie ampy,vyhovuju vam vo všetkom-v poriadku.Nikto vam to neberie. A je vela ludi,ktori zas naopak Marshall nechcu,nepači sa im,nevyhovuje. A chcu/maju inu značku . A bezpochyby tiež vybornu. A že niekto dal preč to alebo ono a kupil si to? No ked ma možnosti,chce vyskušat,tak prečo nie?
« Posledná zmena: 21. Január , 2009, 11:10:10 od udry » Zaznamenané
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #51 kedy: 21. Január , 2009, 11:07:33 »

Rudy..keď Ti dojde domov 1987 plexi, budeš na tom hrať polroka, napíš sem potom ako sa Ti páči Engl...som zvedavý... Na zdravie!

« Posledná zmena: 21. Január , 2009, 11:11:29 od RobG » Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #52 kedy: 21. Január , 2009, 11:12:12 »

Rudy..keď Ti dojde domov 1987 plexi, budeš na tom hrať polroka, napíš sem potom ako sa Ti páči Engl...som zvedavý... Na zdravie!
Asi to zrušim,lebo už som vdaka  vam totalne znechuteny z Marshallov. :) Normalne chytam na to slovo "averziu". Bavím sa skvele
Zaznamenané
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #53 kedy: 21. Január , 2009, 11:13:16 »

Neruš to, pohraj si na ňom a potom nám ho predaj.... Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #54 kedy: 21. Január , 2009, 11:13:34 »

hlavne v amerike sa stavaju velmi popularne,lebo je to niečo ine a buginy su pre nich asi ohrane su tam bežne ,Na tu novu metalovu podladenu muziku sa to može hodit,mne sa to kedysi pačilo ale na živaky som z toho nedostal čo som chcel od vtedy ma ta značka nezaujima
Zaznamenané

RobG
inventár podniku

« Odpoveď #55 kedy: 21. Január , 2009, 11:16:59 »

Som si myslel až kým som nevidel naživo SLAYER a BLACK LABEL SOCIETY zo Zakk Wyldom že Marshall je len rockový apec... Na zdravie!
« Posledná zmena: 21. Január , 2009, 11:17:33 od RobG » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #56 kedy: 21. Január , 2009, 11:17:38 »

Asi to zrušim,lebo už som vdaka  vam totalne znechuteny z Marshallov. :) Normalne chytam na to slovo "averziu". Bavím sa skvele

Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
udry
Hosť
« Odpoveď #57 kedy: 21. Január , 2009, 11:19:17 »

Šak spravme anketu "oblubenosti" . Marshallisti nech pišu mena sučasnych znamych resp.ešte hrajucich gitaristov. A ostatni mena,čo hraju na inych značkach. A uvidime,čo z toho vzíde.  Na zdravie!
« Posledná zmena: 21. Január , 2009, 11:21:02 od udry » Zaznamenané
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #58 kedy: 21. Január , 2009, 11:22:52 »

Ako čitateľovi Muzikusu je Ti jasné, že 10 najvýznamnejších rockových albumov v histórii je Marshall plexi /píše sám veľký Dodo Doležal/...SLAYER je JCM800 aj začiatok METALLICI tiež, IRON MAIDEN, JUDAS, KISS, DEFF LEPARD, GUNS ROSE, OZZY, AC/DC........X x ležatá osmička sú Marshall....  Na zdravie!...jediný amp, ktorý sa mi okrem toho páči je VHT a za ním DUAL RECTIFIER, potom dlho nič a nasleduje GOLEM... ha ha ha Na zdravie!
« Posledná zmena: 21. Január , 2009, 11:23:48 od RobG » Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #59 kedy: 21. Január , 2009, 11:23:28 »

hlavne ked sa na to nauči hrat,myslim zvykne si na ten zvuk, tak potom už na MBčkach hrat nebude moct to sa skratka neda Bavím sa skvele
ale na tu metlarinu su včeliny asi OK,hlavne ludia ich chcu z dovodu že na ne sa lahko hra (ENGL)
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 20 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.2 sekund, 23 otázok.