styrioci
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 21. Január , 2009, 11:36:48 » |
|
To nikto netvrdí, ale dá sa povedať že jedna značka hrá lepšie ako iná.
dobre vies, ze toto povedat a glorifikovat je hlupost, je to prilis subjektivne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 21. Január , 2009, 11:37:41 » |
|
Udry..veď už konečne napíš, prečo si si objednal taký nahovno aparát...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 21. Január , 2009, 11:41:19 » |
|
Rudy: niak s Tebou je všetko OK ? Ty si objednáš amp na ktorý dopredu pič..ješ divnô.. Neobjednal som si žiadny Marshall. Uvažujem realne. Nekupim si do mojej "izbietky" 100W plexinu,aby som za 2 dni z toho ohluchol.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 21. Január , 2009, 11:42:18 » |
|
no vsak marshall bude aj v 22. storoci no vsak nech je, ale tu je tema o engloch a tie su predovsetkim metalove aparaty, aspon tam ich vidiet najviac, myslim metal akoze metal, nie metal akoze hardrock ala black label society.. a tu uz "zvukovy trend" neurcuju marshallisticke spolocenstva z 20 storocia v duchu hardrocku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 21. Január , 2009, 11:43:34 » |
|
no vsak nech je, ale tu je tema o engloch a tie su predovsetkim metalove aparaty, aspon tam ich vidiet najviac, myslim metal akoze metal, nie metal akoze hardrock ala black label society.. a tu uz "zvukovy trend" neurcuju marshallisticke spolocenstva z 20 storocia v duchu hardrocku
tak si pusti JVMko
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 21. Január , 2009, 11:43:45 » |
|
Udry, veď si písal, že máš obejdnanú novučičkú 1987X..to je 50W, prečo krútiš ? či si si to zase len vymyslel ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 21. Január , 2009, 11:44:40 » |
|
Krtko opakujem, napíš svoje skúsenosti s ampom aký sa Ti páči viac a prečo...nie z časopisov, plagátov a satelitného prenosu koncertov....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 21. Január , 2009, 11:44:56 » |
|
Udry, veď si písal, že máš obejdnanú novučičkú 1987X..to je 50W, prečo krútiš ? či si si to zase len vymyslel ?
Robil som si srandu./ občas neodolam/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 21. Január , 2009, 11:45:50 » |
|
kazdy podla svojho.. by som povedal ze na rozne styly hudby a prejavu su tu rozne aparaty.. to je cele.. Marshall neni univerzalny aparat, neviem si predstavit na tom hrat nejaky tech death alebo tak (aj ked aj take som videl uz), nehodi sa to tam zvukovo az tak.. Preto je tu kopec roznych pre niekoho az moc cisto a tenko znejucich aparatov ako engl, pivo, bugina, ktore zneju tak ako maju az ked ich clovek podpori nejakou podladenou bestiou, pripadne viacstrunnou krasavicou.. mne sa zvuk mojho peavey tiez zdal tenky az do chvile ked som tam zapojil na chvilu sedmicku od schecteru.. to dostalo uplne rozmery.. a aj tie engle hraju super.. daj tam kvalitnu gitaru ladenu do C (alebo A jak Bulb) a zvuk ma zrazu aj telo.. bavime sa vzdy o tom istom chlapi, rockerom pridu aparaty tenke lebo nie su zvyknuti hrat nizsie ako do dropped D.. potom vravia ze len marshall hra tak ako ma aparat hrat.. (na tych frekvenciach na ktore su zvyknuti) pritom pravda je taka ze ten marshall je pocut len preto lebo hra neprijemne a nema cistotu tonu.. skor je to jak taky skrabak a preto je ho pocut.. vsetko su to kvalitne aparaty, len to treba dobre skombinovat podla toho co chce clovek z toho dostat..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 21. Január , 2009, 11:46:27 » |
|
tak si pusti JVMko
to ich zožere to je metalovy zvuk,chlapcom padli galoty ked si na to brnkli ešte lepšie je TSL100 to je masaker,bol som v patek na mladu metalovu kapelu a som sa zosral ako mo to TSL hralo
|
|
« Posledná zmena: 21. Január , 2009, 11:48:17 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 21. Január , 2009, 11:47:48 » |
|
t ich zožere to je metalovy zvuk,chlapcom padli galoty ked si na to brnkli ešte lepšie je TSL100 to je masaker,bol som v patek na mladu metalovu kapelu a som sa zosral co je pre teba metal? len bare akordy E, D, C zahrane o 20BPM rychlejsie na tvrdsom zvuku? ja mam na mysli technicke vypletacky, kde ked ta aparat nepodpori a nejde dobre za rukou tak mozes hrat akurat fakt nejaky manowar :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 21. Január , 2009, 11:49:02 » |
|
Chuck schuldiner, kapela DEATH je Marshall Valvestate VS 100 !!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 21. Január , 2009, 11:49:14 » |
|
co je pre teba metal? len bare akordy E, D, C zahrane o 20BPM rychlejsie na tvrdsom zvuku? ja mam na mysli technicke vypletacky, kde ked ta aparat nepodpori a nejde dobre za rukou tak mozes hrat akurat fakt nejaky manowar :D
cize aparat ma hrat za teba?
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 21. Január , 2009, 11:49:23 » |
|
ja zistujem, ze kazdy lepsi aparat hra v podstate dobre. skusali sme karolove pivicko, hralo super, skusali sme vht, hra to tiez super, brunetii hra tiez super, gila doniesol mesu single recto, tiez to hralo super, marshall modefour je tiez super na metal.... kazdy hra inak, ale neda sa povedat, ze by jeden hral vyrazne lepsie/horsie...
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 21. Január , 2009, 11:50:30 » |
|
cize aparat ma hrat za teba? jak ze za teba? potrebujes sa pri hrani namakat, alebo chces byt v klude a sustredit sa na to co hras a na prejav? vzivote som nepocul ze by aparat hral za niekoho.. to je p*čovina jak invalidny dochodok pre cigosa.. to co zahras ti ide vzdy z kazdeho aparatu.. len z niektoreho lahsie a z niektoreho tazsie
|
|
« Posledná zmena: 21. Január , 2009, 11:51:15 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|