joe
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 21. Január , 2009, 12:15:47 » |
|
prosim ta, cituj kde som pisal nejake moje "skusenosti" nekupujem si casopisy, plagaty a nemam ani satelit. ja hram metal a paci sa mi vsetko, buginy, diezle, peavey, engl a paci sa mi aj marshall ale v rockovych veciach ako tool... ja v prvom rade nie som spekulant, mne vyhovuje aj moj golem.. ked som naposledy videl tsl100 na koncerte a neslo to ani cez PA, tak som sa presvedcil ze to v takejte hudbe nema absolutne miesto a preto asi zrejme sa aj namiesto marshallov v metale pouzivaju napriklad engle a dalsie ampy, nie je to moj vymysel, mozno by si uveril keby si si trosku rozsiril obzor, dneska existuju uz aj ine zanre a ine kapely ako metallica a slayer
krtko velmi velmi doležite kto hral ,ti garantujem ked budeš pri mne stat a budem hrat na TSL100 tak povieš že to hra dobre trebarz henryho som počul na Engla a bola to hruza nestihal(ENGL) ked hral potom na TSL60 hralo ako z praku chceto dobraho šofera
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 21. Január , 2009, 12:17:56 » |
|
Ver mi ze aj ten Engl s "dobrym soferom" bude hrat dobre . Viacero vybornych gitaristov hra na Engl a hra im to viac ako slusne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 21. Január , 2009, 12:18:22 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 21. Január , 2009, 12:20:43 » |
|
Joe, voláme si, odchádzam..jeden si virtuálne objednáva Marshall a nadáva naň, druhý má Golem a nadáva na Marshall, tretí kdesi hral na starý Dual a je to super amp....a všetci sa vyjadrujú k Englu... Sa čudujem,že taki tažki všehoznali profici sa zapajaju do do debat obyčajnych obyvačkovopivnicovogaražovych brnkáčov. Všetko mali,na všetko hrali.Všetko predali. Aj tych "ospevovanych" signature Marshallov o ktorych povedali: Konečna-nič ine nechcem. A za par dni bol predany.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 21. Január , 2009, 12:22:12 » |
|
Ver mi ze aj ten Engl s "dobrym soferom" bude hrat dobre . Viacero vybornych gitaristov hra na Engl a hra im to viac ako slusne. preto že sa jm to pači potom sa im dobre hra a dobre hraju ja hovorim že mne sa to nepači ale hra sa na tom dobre,mne stejne zajebe raz za čas a kupim si niečo take na chvilku trebarz rektač sa mi chvilku pačil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 21. Január , 2009, 12:23:17 » |
|
to si sa len tak zviezol vzhladom na svoju marshall pozitivnu povest rudy: ze? ale vies jak to musi dobre spravit na ego, ked rozprudis taku debatu a potom sa spytas, ze kto na com hral a co vlastnil a ty sa mozes pochvalit tym a tym a tym a povedat dalsiemu, ze aj ked mal nejaku skusenost tak, ze to v podstate ani nie je skusenost?
|
|
« Posledná zmena: 21. Január , 2009, 12:27:52 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 21. Január , 2009, 12:27:47 » |
|
krtko velmi velmi doležite kto hral ,ti garantujem ked budeš pri mne stat a budem hrat na TSL100 tak povieš že to hra dobre trebarz henryho som počul na Engla a bola to hruza nestihal(ENGL) ked hral potom na TSL60 hralo ako z praku chceto dobraho šofera obraciate a vytrhavate z kontextu tak budem pre zrozumitelnost pisat v bodoch: 1. mne sa marshall paci ale ako som pisal, tam kde ma byt - v rockovych veciach 2. nevravel som ze tsl100 nehrala dobre, tlacilo to poriadne ale jednoducho sa to nehodilo a hral na tom gitarista/uz si nespomeniem na kapelu/ ale ver mi ze hral dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 21. Január , 2009, 13:10:07 » |
|
som dosiel neskoro tak som nebol ani v utoku ani v obrane.... tak tak.. ty si z Cerveneho kriza, mozes zvazat zranenych alebo dat posledne pomazanie (nesuvisi s namazanim sa) umierajucim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 21. Január , 2009, 13:12:00 » |
|
obraciate a vytrhavate z kontextu tak budem pre zrozumitelnost pisat v bodoch:
1. mne sa marshall paci ale ako som pisal, tam kde ma byt - v rockovych veciach 2. nevravel som ze tsl100 nehrala dobre, tlacilo to poriadne ale jednoducho sa to nehodilo a hral na tom gitarista/uz si nespomeniem na kapelu/ ale ver mi ze hral dobre
suhlas..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 21. Január , 2009, 13:23:25 » |
|
jasan preto treba mat viac aparatov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 21. Január , 2009, 13:24:34 » |
|
jasan preto treba mat viac aparatov ale najskor sa treba vediet pohybovat v roznych styloch a byt doma vsade az potom kopec aparatov heh
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 21. Január , 2009, 13:27:35 » |
|
Preto je tu kopec roznych pre niekoho az moc cisto a tenko znejucich aparatov ako engl, pivo, bugina, ktore zneju tak ako maju az ked ich clovek podpori nejakou podladenou bestiou, pripadne viacstrunnou krasavicou.. mne sa zvuk mojho peavey tiez zdal tenky az do chvile ked som tam zapojil na chvilu sedmicku od schecteru.. to dostalo uplne rozmery.. a aj tie engle hraju super.. daj tam kvalitnu gitaru ladenu do C (alebo A jak Bulb) a zvuk ma zrazu aj telo.. bavime sa vzdy o tom istom chlapi, rockerom pridu aparaty tenke lebo nie su zvyknuti hrat nizsie ako do dropped D
toto je dobry postreh, aj ja mam taky nazor, aj ked priznam sa ze som este nepocul napr. sedmicku s plexinou, ale rozhodne suhasim ze moderne aparaty oziju s podladenymi gitarami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 21. Január , 2009, 13:31:18 » |
|
1. Inak zaujimave, ze zaciatky metalu sa odohrali mimo Marshallu a to na ampoch Orange a Laney. A teraz ked vidim Slipknot, tak Orange is back 2. Engl nehra tenko, je to moderna top hi-gainova supa, ved oni len take robia. 3. 2Branko, potom mi posli pmku, ked budes predavat ten JSX...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 21. Január , 2009, 13:34:17 » |
|
tie stare(myslim modeli nie vekom) hraju ešte lepšie,plexi ked vyhulim za polovicu je u mna hi gain na hambačoch.Videl som tak hrat aj podladenakov s DS1 a som lahol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #119 kedy: 21. Január , 2009, 13:43:21 » |
|
Je to sranda všetky tie vyjadrenia čo je dobré a čo zlé.Spomínam si ako sme mali tri aparáty po ruke-Soldano Hot Rod 50,hralo krásne,VHT Pittbull v pohode,zapli sme Engla Fireball no a to bola celkom hrúza oproti tým dvom. ;DNejaký čas/cca dva roky/ som pracoval v jednom štúdiu a pri nahrávaní som sa opäť stretol s tým ampom a v pohode.Chvilku trvalo kým sme našli vhodný zvuk ale nemalo to chybu.Dokonca som uvažoval o kúpe Engla/tej najvyššej triedy/nejaké som už mal v uchu.Ale vlastne je to o tom čo komu vyhovuje,čo sa komu páči atď.Je úplne zbytočné to preberať...Raz som čítal článok s M.Pavlíčkom a spomínal že má v Holadsku kamoša.Ked ho bol pozrieť,tak spolu pochodili kopu music shopov a poskúšal všetko,akurát toho jeho priatela to vôbec nezaujímalo...Ten zasa sa zastavil v každom mäsiarstve a koštoval.Dneska keď tam Michal ide,tak žiadne musik shopy,ale mäsiarstva a koštujú a koštujú.Takže je na Vás priatelia aby ste okoštovali a brali to čo Vám chutí.Tak nech žije VHT!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|