moj nazor vratim sa spet k teme.....najlepsie ENGLE podla mna co sa mi pacia su Powerball a Invader...Blackmore a ani firebaal mi dako nesadli ale nevravim ez boli zle.....dakedy by som si mozno cel kupit Poweball asi
1.mne sa paci hociaky sound zosiku ked to hra a je to pekne...napr mam JCM900 popici zvuk na rokec a old school HC stylu agnostic madball.... na metal hardcore samotne nie
jedine z krabicou.....je to na klasicke ladenie an podladenej gitare to uz neni ono nepracuej to jak ma nema to ten drive
2. kedze vlastnim aj mesu a H&K co su modene ampy pacia sa mi ale zase su to neni aparaty na daky klasicky rokec su to skor ako sa tu spominalo an podladene gitary od C po A a sem patri aj ENGL je to iny sound ako mesa preto by som ho cel
je to proste hutne ked to podladis mas k tomu dake ESP z EMG akt. snimacmi a valis daky ten metalcore alebo HC ci uz aj daky ten death.....
a uz sa nehadajte kvoli kravinam kazdy amp je dobry aj by som cel staru plexinu paradny ampa ale zase aj moderne hi gainy cem
ani z jedneho nedostanes to iste
z maršala dostane rockovy sound ako vino ale na metal potrebujes kravicu na nakopnutie kdezto ENGL nema pekny rockovy sound (samozrejme da sa natocit subiektivny nazor) ale je skor na tie drop mastenici a technicke riffi ........myslim tym JCM kalsicke modely nie signovane a plexiny.....JVM a TSL100 to je uz ina kava ma to kamarat dava do toho LTD s EMG a proste nema to chybu to je masaker zvuk na to co hraju
osobne berem to takto ROCK: Marshall,Fender, Vox...
MOdern: Mesa, Engl, VHT, Diezel, Krank, Peavey......ale aj Marshall
EDIT: zabol som ENGL beden su podal mna asi naj bedne ake su spolu z Mesa je to taka lacnejsia volba