Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. December , 2024, 23:52:32
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 20 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Engl  (Prečítané 53769 krát)
0 užívateľov a 21 Hostí prehliada túto tému.
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #135 kedy: 21. Január , 2009, 14:17:18 »

VHT is no more, ale to predsa vies.
Nejaké Fryette je mi ukradnuté :)
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #136 kedy: 21. Január , 2009, 14:22:34 »

tento postreh mi pripada ako keby si kazdi z toho mal vybrat co sa mu hodi  Bavím sa skvele
tento postreh bol o tom že oproti tej triede ktorú som spomínal to bolo slabšie Zdravíčko.A na nahrávke to nebolo zlé.Ale vždy je to o tom čo sa Ti páči.Takže ked si máš možnosť vybrať,tak si vyberieš.A v podstate na každom sa dá fungovať,ale musíš si zvyknúť.Tak si z toho vyber čo sa Ti hodí :)
« Posledná zmena: 21. Január , 2009, 14:24:23 od ff » Zaznamenané
C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 494

« Odpoveď #137 kedy: 21. Január , 2009, 15:39:34 »

moj nazor vratim sa spet k teme.....najlepsie ENGLE podla mna co sa mi pacia su Powerball a Invader...Blackmore a ani firebaal mi dako nesadli ale nevravim ez boli zle.....dakedy by som si mozno cel kupit Poweball asi  Zdravíčko

1.mne sa paci hociaky sound zosiku ked to hra a je to pekne...napr mam JCM900 popici zvuk na rokec a old school HC stylu agnostic madball.... na metal hardcore samotne nie  Bacha na vec kamo! jedine z krabicou.....je to na klasicke ladenie an podladenej gitare to uz neni ono nepracuej to jak ma nema to ten drive

2. kedze vlastnim aj mesu a H&K co su modene ampy pacia sa mi ale zase su to neni aparaty na daky klasicky rokec su to skor ako sa tu spominalo an podladene gitary od C po A a sem patri aj ENGL je to iny sound ako mesa preto by som ho cel  Zdravíčko je to proste hutne ked to podladis mas k tomu dake ESP z EMG akt. snimacmi a valis daky ten metalcore alebo HC ci uz aj daky ten death.....

a uz sa nehadajte kvoli kravinam kazdy amp je dobry aj by som cel staru plexinu paradny ampa ale zase aj moderne hi gainy cem  Zdravíčko ani z jedneho nedostanes to iste  Na zdravie!

z maršala dostane rockovy sound ako vino ale na metal potrebujes kravicu na nakopnutie kdezto ENGL nema pekny rockovy sound (samozrejme da sa natocit subiektivny nazor) ale je skor na tie drop mastenici a technicke riffi ........myslim tym JCM kalsicke modely nie signovane a plexiny.....JVM a TSL100 to je uz ina kava ma to kamarat dava do toho LTD s EMG a proste nema to chybu to je masaker zvuk na to co hraju

osobne berem to takto ROCK: Marshall,Fender, Vox...
                                     MOdern: Mesa, Engl, VHT, Diezel, Krank, Peavey......ale aj Marshall   Beeee

EDIT: zabol som ENGL beden su podal mna asi naj bedne ake su spolu z Mesa je to taka lacnejsia volba  Zdravíčko
« Posledná zmena: 21. Január , 2009, 15:40:45 od C3llario.HQ » Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #138 kedy: 22. Január , 2009, 16:47:58 »

rudy tu napisal asi najlepsi postrech ztejto temy a to sa tykalo toho, ze sa stale ludia ohradzaju, ze na marshalloch vznikol rock a najslavnejsie kapely hrali na marshall... - ano hrali, ale asi aj preto, ze aparatov bolo malo a tych co skreslovali dobre este menej, takze vzdy vysiel asi ako favorit marshall. a preto to cele bolo.

a progrocker prosim - o hiwattoch nepis  Žmurk  Na zdravie!
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #139 kedy: 22. Január , 2009, 17:30:44 »

a progrocker prosim - o hiwattoch nepis  Žmurk  Na zdravie!

Ok. Na zdravie!
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
vojco
pravidelný návštevník
Príspevkov: 305

Treba hrať hrať hrať

« Odpoveď #140 kedy: 23. Január , 2009, 11:16:28 »

Zdar gitaristi
Som na tomto fore asi mesiac, a skoro kazda debata sa zvrhne na Marshaloidnu.Chalan sa pyta na engl  a niektory zas len Marshall,Marshall.Nemam nic proti Marshalom dokonca aj jeden vlastnim ale som presvedceny ze viac ako polovica Marshalistov co tu pisete o zvuku Engla ste na nom v zivote nehrali.Vyserte sa na ukazky z YOUTUBE treba si na tom zahrat a potom pindat.
Vojco  Popiskujem si
Zaznamenané

Mesa/Boogie čo iné a možno že aj oné
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #141 kedy: 23. Január , 2009, 11:34:45 »

Zdar gitaristi
Som na tomto fore asi mesiac, a skoro kazda debata sa zvrhne na Marshaloidnu.Chalan sa pyta na engl  a niektory zas len Marshall,Marshall.Nemam nic proti Marshalom dokonca aj jeden vlastnim ale som presvedceny ze viac ako polovica Marshalistov co tu pisete o zvuku Engla ste na nom v zivote nehrali.Vyserte sa na ukazky z YOUTUBE treba si na tom zahrat a potom pindat.
Vojco  Popiskujem si
To hej, mas uplnu pravdu. Ukazky z YT vytvoria aspon jaku taku predstavu o zvuku. A zasa mas ukazky a ukazky. Kazdy aparat ma nieco do seba. Ostatok je vecou vkusu.  :)
 Zdravíčko
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #142 kedy: 02. Marec , 2009, 18:33:15 »

http://www.muziker.sk/default.aspx?content=tovar&nparams=typ_t;;vyr;36241
A je to aj na Slovensku.  Na zdravie!
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #143 kedy: 02. Marec , 2009, 19:06:46 »

asi pred 2 tyzdnami som to dal do temy muziker :D
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #144 kedy: 02. Marec , 2009, 19:24:54 »

Chuapi ja sa vas tu snazim vzdelavat a furt nic... maju to skladom? Aspon jeden jedinky kus niecoho od Englu? To je najmenej nalozit do systemu, ved distributor je jasny  Na zdravie!
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #145 kedy: 02. Marec , 2009, 19:26:15 »

Chuapi ja sa vas tu snazim vzdelavat a furt nic... maju to skladom? Aspon jeden jedinky kus niecoho od Englu? To je najmenej nalozit do systemu, ved distributor je jasny  Na zdravie!
Ja som nevedel, ze tu vobec niekto robi s ENGL.
Zaznamenané

Dejvo
Hosť
« Odpoveď #146 kedy: 03. Marec , 2009, 09:27:40 »

Ja som nevedel, ze tu vobec niekto robi s ENGL.

Dost predajcov robi Engl, v BA v podtsate vsetci. Len nie kazdy to aj drzi pravidelne na predajni.
Dnes je to bez problemov. Kto co chce, to sa mu aj objedna.
My robime Engl uz 2 roky...
Zaznamenané
Drvic
pravidelný návštevník
Príspevkov: 401

« Odpoveď #147 kedy: 03. Marec , 2009, 14:14:20 »

Dost predajcov robi Engl, v BA v podtsate vsetci. Len nie kazdy to aj drzi pravidelne na predajni.
Nieze nie kazdy, ale NIKTO to na predajni nedrzi. Aspon zatial.
Zaznamenané

Alexi7
nováčik
*
Príspevkov: 36

« Odpoveď #148 kedy: 03. Marec , 2009, 19:59:44 »

presne tak, objednat si to aj ja viem doma z obyvacky :)
Zaznamenané
Dejvo
Hosť
« Odpoveď #149 kedy: 03. Marec , 2009, 22:11:50 »

No konkrete my sme Engl mali. Engl Savage a Engl E520. Mozno aj budme mat. Ked sa vymeni sortiment, snazime sa drzat vzdy nejake lampove hlavy...
Zaznamenané
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 20 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.092 sekund, 23 otázok.