spyros
|
|
« Odpoveď #150 kedy: 03. Marec , 2009, 22:26:41 » |
|
No konkrete my sme Engl mali. Engl Savage a Engl E520. Mozno aj budme mat. Ked sa vymeni sortiment, snazime sa drzat vzdy nejake lampove hlavy... Vy ste len tak na blind zobrali Engl Savage? Cool...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #151 kedy: 03. Marec , 2009, 22:37:01 » |
|
Vy ste len tak na blind zobrali Engl Savage? Cool...
Nebolo to uplne blind, boli na to v podstate dvaja ludia, nakoniec jeden nic a potom to zobral jeden zakaznik.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #152 kedy: 03. Marec , 2009, 22:37:15 » |
|
oni tak vzali pred istym casom aj Dual Recto ak sa nemylim a predalo sa.. alebo? odvaznym stastie praje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #153 kedy: 03. Marec , 2009, 22:41:22 » |
|
Zobrali aj kopu inych relativne dost drahych veci a vlastne vsetky sa predali ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #154 kedy: 03. Marec , 2009, 22:48:03 » |
|
oni tak vzali pred istym casom aj Dual Recto ak sa nemylim a predalo sa.. alebo? odvaznym stastie praje Dual recto sme tam mali pred dvoma rokmi a predalo sa asi po pol roku Teraz tam mame pre zmenu Single 50 rect-o-verb...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #155 kedy: 03. Marec , 2009, 22:48:28 » |
|
Zobrali aj kopu inych relativne dost drahych veci a vlastne vsetky sa predali ...
No...vselico tam bolo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Drvic
|
|
« Odpoveď #156 kedy: 03. Marec , 2009, 22:53:57 » |
|
Nebolo to uplne blind, boli na to v podstate dvaja ludia, nakoniec jeden nic a potom to zobral jeden zakaznik.
Presne to je to, co hovorim. Objednate nejaky kus na zelanie zakaznika a az ak ten to nezoberie, tak to ostava na predajni. Tak nejak to je, nie? Ja nevravim, ze je jednoduche pri nasej slovenskej kupnej sile zobrat do predajne apraty v cene okolo 2000 a viac EUR a susit ich tam do neviem kedy, len konstatujem, ze pre ENGL u nas stabilneho distributora nerobi nikto. To, co sa vyskytne, je skor nahoda a vynimka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #157 kedy: 03. Marec , 2009, 22:56:19 » |
|
Presne to je to, co hovorim. Objednate nejaky kus na zelanie zakaznika a az ak ten to nezoberie, tak to ostava na predajni. Tak nejak to je, nie?
Ja nevravim, ze je jednoduche pri nasej slovenskej kupnej sile zobrat do predajne apraty v cene okolo 2000 a viac EUR a susit ich tam do neviem kedy, len konstatujem, ze pre ENGL u nas stabilneho distributora nerobi nikto. To, co sa vyskytne, je skor nahoda a vynimka.
Neplati to tak uplne. Ak objednavme na zelanie zakaznika tak to na 99% zoberie inac to neobjedname, to by som mal obchod plny barscoho co si ludia zmyslia S drahymi aparatmi to nie je sranda mat to v predaji a na shopoch vystavene. Momentalne mame toho vcelku dost si myslim na nase pomery. Mame Marshall, Mesu, Laney, Line 6 lampovy, tri boxy to je dost...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #158 kedy: 03. Marec , 2009, 22:57:10 » |
|
Ved minuly rok sme riskli Carvin Legacy half-stack a kombo 212 Legacy... Stack sa predal, kombo nie...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #159 kedy: 04. Marec , 2009, 15:42:56 » |
|
Dual recto sme tam mali pred dvoma rokmi a predalo sa asi po pol roku Teraz tam mame pre zmenu Single 50 rect-o-verb... To uz dufam nie je ten Vratkov ale dalsi :-D Tak, napriklad v Muzikeri stale "strasi" jedna stara Vetta ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #160 kedy: 04. Marec , 2009, 16:02:04 » |
|
To uz dufam nie je ten Vratkov ale dalsi :-D
Tak, napriklad v Muzikeri stale "strasi" jedna stara Vetta ...
nemylis si to s nejakym kettnerom co tam je? ja som tam vettu nevidel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #161 kedy: 04. Marec , 2009, 17:04:44 » |
|
skor myslite kazdy inu predajnu muzikeru nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #162 kedy: 04. Marec , 2009, 17:05:54 » |
|
Yeah, my mistake. Nejaku vrazednu palku za to chu. 2Kaolko: Nie, myslime to iste. Ved by aj bolo cudne aby Line9 bol v Muzikeri, lebo ako som raz cital ich vyjadrenie. Nemozu mat vsetky znacky, aby aj konkurencii nieco ostalo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #163 kedy: 04. Marec , 2009, 18:28:04 » |
|
skor myslite kazdy inu predajnu muzikeru nie? Kolko tych predajni na Slovensku maju ? Snad len jednu a tam som nikdy Vetta hlavu veru nevidel.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #164 kedy: 04. Marec , 2009, 19:14:25 » |
|
To uz dufam nie je ten Vratkov ale dalsi :-D
Tak, napriklad v Muzikeri stale "strasi" jedna stara Vetta ...
Nie ved Stefan (Vratko) to predal uz davno a nie u nas ale v Guitarshope u Stana vedla... tato je komisna, pouzita v racku osadena od jedneho gitaristu. Predava sa aj s rackom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|