mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #180 kedy: 08. Marec , 2009, 16:06:43 » |
|
poskladat by to nemal byt problem ani z bezneho FS nejakeho lacneho. akurat kukam schemu a je to obycasny stereo jack, ktory uzemnuje tie zvysve dva vstupy. je este nejaky dalsi vstup na tej hlavne na FS2, lebo na sch vidim iba jeden. a ten prepina A/B a akysi ultra. ale ja osobne nemam teraz cas, takze ak by bol niekto iny ochotny, tak by nemal byt problem
|
|
« Posledná zmena: 08. Marec , 2009, 16:07:15 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #181 kedy: 08. Marec , 2009, 16:21:00 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vortex
nováčik
Príspevkov: 37
|
|
« Odpoveď #182 kedy: 08. Marec , 2009, 16:28:58 » |
|
Martinlm: pozrel som tu temu, ta schema co si tam hodil, je taka ista ako v original Z4? Lebo ty si potreboval prepiant iba kanaly nie ? Ja potrebujem prepnut kanal jednym a druhym prepinat volume A/B, myslis ze by mi to tak fungoval pri hentom zapojeni ? Ja mam teraz jeden upravovany FS jednotlacitkovy a dost cudne mi funguje Ked chcem prepinat cisty a skresleny musi byt mierne povitiahnuty, ked chcem prepinat volume A a B musim ho povitiahnut este viac, akurat vtedy kanaly prepinam rucne tlacitkom na hlave, neviem chapeme sa ? bigbadbrad: dik za schemu, hmm ale trochu sa v nej nevyznam, hlavne pri tom stero jacku nerozumiem co je co...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #183 kedy: 08. Marec , 2009, 16:50:32 » |
|
Ak ti ma fungovat ten original Z-4 footswitch, tak ti bude fungovat aj hento.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #185 kedy: 12. Marec , 2009, 15:05:01 » |
|
Bez problémov funguje 2 prepínač od Monacor/Soundking na ENGLA.....nestojí veľa...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #186 kedy: 12. Marec , 2009, 15:42:02 » |
|
Nasiel som zaujmavu temu na inom fore, chalan tam nahraval engl invader a mesa boogie stiletto. Vypocujte sami, tie nahravky su skoro navlas rovnake A to je zle alebo dobre? Inak mne to az tak rovnake neprislo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Alexi7
nováčik
Príspevkov: 36
|
|
« Odpoveď #187 kedy: 12. Marec , 2009, 15:59:10 » |
|
neviem ci zle alebo dobre, minimalne celkom zaujmave su ale velmi podobne, skor by som povedal ze sa jedna o ten isty aparat akurat s mierne pozmenenymi korekciami... ale ten invader sa mi lubi o stipku viac, taky tucnejsi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #188 kedy: 12. Marec , 2009, 16:04:30 » |
|
neviem ci zle alebo dobre, minimalne celkom zaujmave su ale velmi podobne, skor by som povedal ze sa jedna o ten isty aparat akurat s mierne pozmenenymi korekciami... ale ten invader sa mi lubi o stipku viac, taky tucnejsi. Tam tusim borec pise, ze Stiletto snimal s nejakym shitom...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #189 kedy: 28. Marec , 2009, 11:06:09 » |
|
ako je to teda s tymi ENGlami ze osamote hraju fasa ale s kapelou sa stracaju? cital som tu davny test kde sa Engl Thunder, ten najlacnejsi, stratil pri ostatnych nastrojoch. Lebo co viem o Engloch tak je to to ze su to dost stredove aparaty.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #190 kedy: 28. Marec , 2009, 11:22:54 » |
|
nestracaju sa, normalne hraju. ten lacny Thunder som mal chvilu pozicany a je to normalne dobre lampove kombicko na hocico.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
-DAVE-
nováčik
Príspevkov: 7
|
|
« Odpoveď #191 kedy: 29. Marec , 2009, 15:33:48 » |
|
ja inak nechapem tomu ako sa moze aparat stracat v kapele, existuje nejaky amp, ktory je vseobecne znamy, ze sa straca v kaple ? Ja taky nepoznam Podla mna je to len a len vec nastavenia, vykonu, este tak boxom jeho polohou a miestnostou. Druhy gitarista ma Marshalla a vobec nemam pocit, ze sa stracam.
|
|
|
Zaznamenané
|
ENGL + ENLG + EMG = ou je!
|
|
|
feki
náhodný pocestný
Príspevkov: 131
|
|
« Odpoveď #192 kedy: 30. Marec , 2009, 07:12:52 » |
|
vyuzijem tuto temu... Potreboval by som dvoj prepinacovy footswitch na engl fireball, nieco ako je Z4: Potrebujem prepinat jednym tlacitkom, cisty a skresleny zvuk a druhym master A a B. Nechcem vyhadzovat 80€ za original Z4. Neviete mi poradit, kto by to vedel poskladat, za dobru cenu? Alebo pripadne nejaku schemu zapojenia, alebo poradit ako upravit nejaky obycajny lacnejsi footswitch od inej znacky... Dik za odpoved. Z4 mám, měl jsem Peavey rockmastra, a fotswitch jsem mohl klidně zaměnit, fungují stejně:
|
|
|
Zaznamenané
|
Jacsnon Soloist SL-3 > Engl E-530 ( Midi Switch Relay )> GSP1101 ( FCB 1010 ) > Engl E-840 > 2x box 75w V-30
|
|
|
Drvic
|
|
« Odpoveď #193 kedy: 30. Marec , 2009, 07:54:56 » |
|
Aj tento Marshall footswitch funguje s Fireball-om bez tazkosti. Mam to vyskusane.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #194 kedy: 24. Apríl , 2009, 23:07:14 » |