Musim oprasit tuto temicku a prispiet nazorom na tuto kapelku...
Vcera na istom feste hrali Gladiator, reku ze idem pozriet, ked uz ludia maju nejaky negativny postoj k tejto kapele (aspon z mojich kamosov/kamosiek).
Samozrejme ma zaujimal Livo a jeho gear, ale basak bol rychlejsi (bodaj by nie, ked ma len chladnicku Ampeg a basu). Velky pohodak, debatky na urovni, celkom sranda s nim.
Prva vec, co ma na gitaristovi sklamala boli gitary. Ide o kopie Musicmanov JP (nazov na hlave Musicman a este aj podpis Petrucciho - proste jak original). Mam velky respekt, este raz - VELKY RESPEKT voci p. Sivcakovi a jeho praci, ale toto musel byt ozaj nejaky nepodarok, lebo ta gitara nehrala nic. Zavrel som oci a mal som pocit, ze ide o nejaky dost lacny instrument. Od musicmana to ma az velmi daleko, ALE MOZNO to bol ciel, aby to nehralo jak MM JP.
btw, neviem preco si clovek nenecha logo firmy od koho ta gitara je... Mne osobne to dost vadi, pretoze to nie je ono jednoducho.
Co sa tyka aparatu, tak dost velka komedia okolo toho celeho... milion kablov, velka dolezitost a pod. Mesa box, mesa koncak, TriAxis, G force a pod. srandy. Ja neviem, co je zle... ale toto hralo tak smiesne, ze AVT seria od Marshallu by hrala rovnako, ak nie podobne. Nespominam si, aby som nejakemu slov. interpretovi pochvalil zvuk z Mesy. Jednoducho cele zle, velmi slaby zvuk za velmi vela penazi. Tuho som rozmyslal, kde je chyba, v com... Lebo hento musi hrat fakt popici uz. Vysiel z toho nejaky "kranč", ktory bol uplne, ale uplne zly.
Co sa tyka kapely ako celku - slabota. Neviem to ani inak opisat... Mal som pocit, ze kapela nezohrata, bubenik sa snazi s basou to cele tahat, ale neda sa... Falosne spevy, gitarove sola, celkovo gitary zle. Slabe.
Za 20 rokov, co ta kapela hra by som cakal daleko iny vysledok.
btw, hral v ten vecer aj Konflikt - Chodelka mal zvuk ako tak, ale Jury mal asi naplno vysky s presence, lebo zvuk jak metalzonka do linky.
Opat "mesasklamanie".
Ale inak popici koncert Konfiktu.